عصر قم

آخرين مطالب

معاون سازمان راهداری: در150 نقطه از محورهای کشور چالش سقوط سنگ داریم اجتماعی

معاون سازمان راهداری: در150 نقطه از محورهای کشور چالش سقوط سنگ داریم
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایرنا / معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور با بیان این که در حدود 150 نقطه از جاده های کشور سقوط سنگ داریم، گفت : محور ارتباطی کندوان یکی از راه‌های پرتردد است که تاکنون نتوانستیم مشکل آن را حل کنیم .
رضا اکبری روزجمعه در جلسه شورای ترافیک استان مازندران که در شهرداری مرزن آباد چالوس برگزار شد؛ افزود: در محور کندوان در سال گذشته بعد از پنچ سال، 2 بار در ماه اردیبهشت طی یک هفته عملیات لق گیری سنگ ها انجام گرفت و اگر این اقدامات صورت نمی گرفت تلفات بیشتری داشتیم اما این کارها کافی نیست.
وی بیان داشت : هم اکنون در چهار نقطه این محور برای لق گیری مشغول کار هستند و امروز حجم زیادی از سنگ ها لق گیری شد اما هنوز هم سنگ های ناپایدار در کندوان وجود دارد.
وی اظهار کرد : برای رهاسازی سنگ در چهار نقطه محور کندوان فردا شنبه هم باید این مسیر بسته شود و حوالی ساعت 14 فردا با اطمینان خاطر بیشتر تردد برقرار خواهد شد.
بازار

عصر قم


اکبری افزود: کندوان آبستن خطرات زیادی است و سد سیاه بیشه سبب شده سنگ کوه های این محور به حرکت در آمده و خود سد سیاه بیشه هم ممکن است به حرکت در آید.
معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جادی های کشور گفت : باید کارهای مطالعاتی و تحقیقاتی صورت گیرد و نقاط حادثه خیز کندوان هم تحقیق شده و امسال هم سعی می کنیم به صورت اساسی نقاط حادثه خیز کندوان را برطرف کنیم.
وی بیان داشت: پیمانکاران متعددی برای اصلاح و رفع نقاط حادثه خیز انتخاب کردیم که نظرشان این بود این مسیر طی 6 ماه باید بسته شود که اعتقادشان این بود نمی شود از بالا عملیات لق گیری انجام گیرد و پایین دست خودروها تردد داشته باشیم.
اکبری اضافه کرد : امسال جدای از اعتبارات استانی سعی می کنیم اعتبارات قابل توجه برای رفع نقاط حادثه خیز کندوان در نظر گرفته شود.
به گفته وی برای قطعه شماره سه آزاد راه تهران - شمال به سازمان برنامه بودجه پیشنهاد داده شد که از روش دیگری برای تسریع در ساخت این قطعه پیش بینی شود.
وی گفت : با زیر بار ترافیک رفتن قطعه 2 آزاد راه تهران - شمال در آینده مشکلات ترافیکی خیلی بیشتر خواهیم داشت و همه باید کمک کنند تا برای ایمن سازی این مسیر موفق باشیم.
محور ارتباطی کرچ - چالوس 160 کیلومتر طول دارد که 90 کیلومتر آن در حوزه استحفاظی استان مازندران واقع شده است.
به گزارش ایرنا، براساس آمار فرمانده پلیس راه کندوان از آغاز طرح نوروزی تاکنون بیش از 80 مورد ریزش و سقوط سنگ در این محور گزارش شده است.
کندوان یکی از محورهای پرتردد و حیاتی کشور بوده و ریزش و سقوط سنگ های ریز و درشت این جاده کوهستانی تاکنون خسارت جانی و مالی زیادی برجا گذاشته که رفع این چالش اساسی به تاکید کارشناسان نیازمند برنامه ریزی، کارشناسی، اعتبار اختصاصی و همگرایی نهادهای مربوطه است.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/440674/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وزارت کشور: کارفرمایان اتباع غیرمجازشان را معرفی کنند

گرامیداشت شهدای خدمت، تجلی وفاداری به آرمان‌های انقلاب در قم

عالیشاه و پرسپولیس؛ شایعه باورنکردنی، جدی شد!

دلیل غیبت رونالدو مشخص شد

ولاسکو دکترای افتخاری روانشناسی گرفت

ملی‌پوش دوومیدانی: جایزه قهرمان جام امام رضا(ع) دستگاه ماساژ بود!

ترفند غیراخلاقی برای جذب ستاره‌ها در لیگ برتر والیبال

رفتار هواداران لیورپول با آرنولد را باور نمی‌کنم

سنگ تمام انگاپت و ستاره‌های شهداب برای عطایی

خاویر: برای این چالش هیجان‌زده و آماده‌ایم

واکنش تاجرنیا به حضور سیدورف در استقلال

نظر خادمی درباره اوضاع اقتصادی پساتوافق

انتقاد میدری از روند سوال و کارت زرد در مجلس

پاسخ وزیر کار به سوال نمایندگان درباره انتصاب سیاسی؛ مجلس از توضیحات میدری قانع شد

واکنش قالیباف به ادعاهای میرسلیم؛ حتما مجلس شکایت می‌کند

اظهارات معاون اول رئیس جمهور درباره رفع فیلترینگ و لایحه عفاف و حجاب

تغییر ساعت فعالیت مدارس قم از شنبه آینده / برگزاری مجازی کلاس‌های شیفت عصر

صفحه نخست روزنامه‌های قم سه‌شنبه 23 اردیبهشت

آتشی که خانواده ای را سوزاند؛ عشق مجازی تا خودسوزی در لباس عروسی!

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 23 اردیبهشت‌ماه

سقوط عجیب نوشاد عالمیان در رنکینگ جهانی

بازیکن سابق مس فصل بعد برابر رونالدو و بنزما

سردیس زارع از روی کشتی‌گیر مغولی ساخته شد!

موسوی: تصمیم‌گیری‌های غیرحرفه‌ای دردی را از استقلال درمان نمی‌کند

لورکوزن تصمیم می‌گیرد: خداحافظی با مهاجم ناراضی!

ماجرای داغ رقابت زارع و معصومی به سالن هفت‌‍ تیر هم کشیده شد

عقد تفاهمنامه همکاری کمیته‌های المپیک ایران و کویت

چراغ سبز کاپیتان اینتر برای کامبک طارمی

سرماخوردگی در اردوی استقلال

تحلیل وضعیت سپاهان برای دیدار با استقلال

گرایش آمریکایی‌ها به روان‌درمانی به جای مصرف دارو در درمان اختلالات روان

نظر خادمی درباره درباره اوضاع اقتصادی پساتوافق

وزیر کار به نمایندگان پاسخ می‌دهد

زورگیری، کمین خشونت زیر پوست شهر

زنان کارمند و حق فراموش شده عائله مندی

صدور سند تک برگ برای مالکین اراضی کشاورزی به چه نحوی است؟

برد قاطعانه شاگردان عطایی در آسیا

لطیفی: استقلال مسئول آسیا رفتن پرسپولیس نیست

افشاگری بزرگ درباره خرافات سرمربی الهلال!

مقایسه عملکرد 5 دروازه‌بان خارجی لیگ برتر

سه گزینه برای میزبانی فینال جام حذفی

هیجان‌انگیز: مایکل جردن به ان‌بی‌ای برمی‌گردد!

فوتسال زنان ایران تحت فشار یک دروغ مصلحتی!

واکنش ایران به حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه چادرهای آوارگان فلسطینی در خان‌یونس و جبالیا

فواد ایزدی: روزی را خواهید دید که سفارت آمریکا در تهران بازگشایی خواهد شد

پدران شهدا الگو های برتر صبوری، فداکاری و گنجینه ای از اسرار عشق و ایثارند

مرشایمر: در سال 2024 اسرائیل 2 بار تلاش کرد آمریکا را به تله جنگ با ایران بکشاند

عکس مهم از دیدار آیت الله جوادی آملی با آیت الله سیستانی در نجف

دیدار آیت الله سیستانی با آیت الله جوادی آملی در نجف اشرف

درگیری حامد لک دروازه بان مس رفسنجان با مدافع خودی