عصر قم

آخرين مطالب

رونمایی از سامانه پرسشنامه‌های رفاه و سلامت اجتماعی (پُرسا) با حضور وزیر رفاه وزارت رفاه

رونمایی از سامانه پرسشنامه‌های رفاه و سلامت اجتماعی (پُرسا) با حضور وزیر رفاه
  بزرگنمايي:

عصر قم - سامانه پرسشنامه‌های رفاه و سلامت اجتماعی (پُرسا) امروز، چهارشنبه نوزدهم بهمن با حضور «علی آقامحمدی» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و «سیدصولت مرتضوی» وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی در محل این وزارتخانه رونمایی شد.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سید صولت مرتضوی» در آئین رونمایی از این سامانه اظهار کرد: سامانه پرسشنامه‌های رفاه و سلامت اجتماعی با عنوان مستعار (پُرسا) با هدف جمع آوری اطلاعات هوشمند از مرحله شناسایی، استحقاق سنجی تا ارائه خدمت به گروه های هدف طراحی و راه اندازی شد.
وی، مهم ترین اصول سیاستگذاری و برنامه‌ریزی در حوزه های رفاه اجتماعی را حمایتگری و سلامت اجتماعی عنوان کرد و گفت: وزارت رفاه در تدوین سیاست ها و اجرای برنامه های حمایتی اثرگذار بر استفاده از روش های خلاقانه، نوین و داده محور برای شناسایی و حمایت اجتماعی هدفمند از اقشار کم برخوردار و آسیب‌پذیر جامعه تاکید دارد.
مرتضوی لازمه عمل درست و مفید را داشتن اطلاعات جامع و دقیق دانست و گفت: این سامانه خلاء گردآوری اطلاعات در حوزه مطالعات اجتماعی را رفع می کند.
«داریوش ابوحمزه» معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این نشست گفت: مزیت های اصلی ایجاد این سامانه کارآمدی فرآیند ها، افزایش بازدهی و کاهش فساد است.
وی، یکی از رویکرد های اصلی دولت سیزدهم را تحقق دولت الکترونیک عنوان کرد و افزود: شناسایی و صحت سنجیِ دقیق وضعیتِ گروه‌ های هدف، نیازمندیابی فعال، انجام انواع ارزیابی‌ها، نظرسنجی‌ها، پیمایش‌ها و بازدیدهای میدانی مستمر، پایش لحظه‌ای، استخراج سریع و تحلیل آسان از داده‌های گردآوری شده را از جمله امکانات این سامانه است.
ابوحمزه با بیان اینکه بازدید های میدانی فرد و کاغذ محور است، گفت: سامانه پرسا خطا های انسانی را کاهش می دهد.
وی گفت: جمع آوری اطلاعات مفید و اثر گذار با کمک و مشارکت ذی‌نفعان، فعالین اجتماعی، بنگاه های اقتصادی، موسسات خیریه و غیر دولتی و محیط های کار و کارگری امکان پذیر می شود.
معاون رفاه اجتماعی گردآوری اطلاعات در انجام مأموریت های حوزه رفاه اجتماعی، بهزیستی و سلامت اجتماعی را نیازمند بازبینی، اصلاح و استفاده از شیوه های نوین رصد و ارزیابی عنوان و اضافه کرد: بنابراین بهتر است به جای استفاده از فرم‌ یا چک لیست های کاغذی برای گردآوری اطلاعات، به سمت روش های سریع، دقیق، هوشمند و قابل نظارت حرکت کنیم.
وی گفت: امکان گردآوری اطلاعات پرسشنامه‌ها، فرم‌ها و چک لیست‌ها توسط پرسشگران و کارشناسان بازدید میدانی، امکان نظارت لحظه‌ای و آنلاین بر فعالیت پرسشگران و کارشناسان بازدید میدانی، امکان ثبت موقعیت مکانی و زمان دقیق گردآوری اطلاعات، امکان بهره‌برداری برای دستگاه‌های اجرایی مرتبط که ماموریت‌های در قالب بازدیدهای میدانی یا طرح های افکار سنجی در حوزه رفاه اجتماعی، سلامت اجتماعی، توانمندسازی و حمایت‌گری از گروه‌های در معرض آسیب یا آسیب دیده را از دیگر قابلیت های سامانه پرسا است.
«محمدرضا پویافر» سرپرست دفتر امور آسیب های اجتماعی وزارت رفاه در این نشست به ارائه گزارشی از روند طراحی، راه‌ اندازی و ضرورت های سامانه پرسشنامه‌های رفاه و سلامت اجتماعی (پُرسا) پرداخت و قابلیت های مختلف این سامانه را برای استفاده در عموم ماموریت‌های وزارتخانه و همچنین تمامی دستگاههای اجرایی که نیازمند گردآوری اطلاعات میدانی هستند را تشریح کرد.
19 بهمن 1401 19:42
کد خبر : 298,930
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/380407/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وزارت کشور: کارفرمایان اتباع غیرمجازشان را معرفی کنند

گرامیداشت شهدای خدمت، تجلی وفاداری به آرمان‌های انقلاب در قم

عالیشاه و پرسپولیس؛ شایعه باورنکردنی، جدی شد!

دلیل غیبت رونالدو مشخص شد

ولاسکو دکترای افتخاری روانشناسی گرفت

ملی‌پوش دوومیدانی: جایزه قهرمان جام امام رضا(ع) دستگاه ماساژ بود!

ترفند غیراخلاقی برای جذب ستاره‌ها در لیگ برتر والیبال

رفتار هواداران لیورپول با آرنولد را باور نمی‌کنم

سنگ تمام انگاپت و ستاره‌های شهداب برای عطایی

خاویر: برای این چالش هیجان‌زده و آماده‌ایم

واکنش تاجرنیا به حضور سیدورف در استقلال

نظر خادمی درباره اوضاع اقتصادی پساتوافق

انتقاد میدری از روند سوال و کارت زرد در مجلس

پاسخ وزیر کار به سوال نمایندگان درباره انتصاب سیاسی؛ مجلس از توضیحات میدری قانع شد

واکنش قالیباف به ادعاهای میرسلیم؛ حتما مجلس شکایت می‌کند

اظهارات معاون اول رئیس جمهور درباره رفع فیلترینگ و لایحه عفاف و حجاب

تغییر ساعت فعالیت مدارس قم از شنبه آینده / برگزاری مجازی کلاس‌های شیفت عصر

صفحه نخست روزنامه‌های قم سه‌شنبه 23 اردیبهشت

آتشی که خانواده ای را سوزاند؛ عشق مجازی تا خودسوزی در لباس عروسی!

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 23 اردیبهشت‌ماه

سقوط عجیب نوشاد عالمیان در رنکینگ جهانی

بازیکن سابق مس فصل بعد برابر رونالدو و بنزما

سردیس زارع از روی کشتی‌گیر مغولی ساخته شد!

موسوی: تصمیم‌گیری‌های غیرحرفه‌ای دردی را از استقلال درمان نمی‌کند

لورکوزن تصمیم می‌گیرد: خداحافظی با مهاجم ناراضی!

ماجرای داغ رقابت زارع و معصومی به سالن هفت‌‍ تیر هم کشیده شد

عقد تفاهمنامه همکاری کمیته‌های المپیک ایران و کویت

چراغ سبز کاپیتان اینتر برای کامبک طارمی

سرماخوردگی در اردوی استقلال

تحلیل وضعیت سپاهان برای دیدار با استقلال

گرایش آمریکایی‌ها به روان‌درمانی به جای مصرف دارو در درمان اختلالات روان

نظر خادمی درباره درباره اوضاع اقتصادی پساتوافق

وزیر کار به نمایندگان پاسخ می‌دهد

زورگیری، کمین خشونت زیر پوست شهر

زنان کارمند و حق فراموش شده عائله مندی

صدور سند تک برگ برای مالکین اراضی کشاورزی به چه نحوی است؟

برد قاطعانه شاگردان عطایی در آسیا

لطیفی: استقلال مسئول آسیا رفتن پرسپولیس نیست

افشاگری بزرگ درباره خرافات سرمربی الهلال!

مقایسه عملکرد 5 دروازه‌بان خارجی لیگ برتر

سه گزینه برای میزبانی فینال جام حذفی

هیجان‌انگیز: مایکل جردن به ان‌بی‌ای برمی‌گردد!

فوتسال زنان ایران تحت فشار یک دروغ مصلحتی!

واکنش ایران به حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه چادرهای آوارگان فلسطینی در خان‌یونس و جبالیا

فواد ایزدی: روزی را خواهید دید که سفارت آمریکا در تهران بازگشایی خواهد شد

پدران شهدا الگو های برتر صبوری، فداکاری و گنجینه ای از اسرار عشق و ایثارند

مرشایمر: در سال 2024 اسرائیل 2 بار تلاش کرد آمریکا را به تله جنگ با ایران بکشاند

عکس مهم از دیدار آیت الله جوادی آملی با آیت الله سیستانی در نجف

دیدار آیت الله سیستانی با آیت الله جوادی آملی در نجف اشرف

درگیری حامد لک دروازه بان مس رفسنجان با مدافع خودی