عصر قم

آخرين مطالب

تراز ورود و خروج نیروی انسانی آموزش و پرورش در سال جاری مثبت است علمی

تراز ورود و خروج نیروی انسانی آموزش و پرورش در سال جاری مثبت است
  بزرگنمايي:

عصرقم- علیرضا رحیمی امروز 6 آذرماه طی سخنانی در خصوص به کارگیری نیروهای غیر متخصص در آموزشگاه های استان، ضمن اشاره به وضعیت مطلوب ساماندهی نیروی انسانی در سال تحصیلی جاری نسبت به سال گذشته، تصریح کرد: تراز ورود و خروج نیرو در آموزش و پرورش در سال جاری مثبت است اما با وجود ده هزار کلاس درس امکان برخی اشتباهات وجود دارد که از همشهریان خواهشمندیم که موارد خاص را به ادارات مربوطه گزارش دهند تا پیگیری های لازم در خصوص رفع مشکل به انجام برسد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم در خصوص نظارت بر عملکرد همکاران فرهنگی شاغل در مدارس گفت: روند نظارت از فعالیت معلمان در اولین قدم بر عهده مدیران و معاونین آموزشی مدارس است و یا در سطح بالاتر و تخصصی تر گروه های آموزشی در نواحی و مناطق آموزش و پرورش برای نظارت حضور دارند.

وی در ادامه گفت: انجمن اولیا و مربیان مدرسه یکی از مراجع پاسخگویی به اولیا می باشد که واسطه بین اولیا و کادر اجرایی مدرسه است و ما از نمایندگان این انجمن ها در درون مدارس خواستاریم تا در روز ساعاتی را در مدارس حضور یابند و بازوی کمکی مدیران آموزشگاه ها در حل مسائل گوناگون باشند.

رحیمی در مورد روش های تدریس معلمان در کلاس های درسی تصریح کرد: در برخی از موارد اولیا به دلیل ناآشنایی با روش های جدید در آموزش نسبت به عملکرد معلمان اعتراضاتی دارند که البته در شرایطی که اعتراض صحیح باشد رسیدگی می شود.

وی در رابطه با سیستم های گرمایشی و سرمایشی مدارس ابراز کرد: از میان مدارس فرسوده استان 30 آموزشگاه با تلاش همکاران استاندارد سازی شده لکن اولیا موارد خاصی که مشکلاتی دارند را حتما به اطلاع ادارات مربوطه از طریق شورای انجمن اولیا و مربیان و یا از طریق ارتباط با ادارات پاسخگویی به شکایات هر ناحیه، منتقل کنند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم در خصوص تبدیل وضعیت نیرو های خدماتی در استان عنوان کرد: بخش زیادی از نیروهای خدماتی که موفق به کسب مدارج علمی شده اند به شیوه های گوناگون قانونی تبدیل وضعیت شدند اما تغییر وضعیت نیرو ها شرط مهمی دارد که آن عدم نیاز به نیرو در مبدا می باشد و لذا کمبود نیرو روند این فرآیند را کند کرده است هر چند از مسئولین در وزارت آموزش و پرورش درخواست اختصاص نیرو از طریق تامین آن توسط شرکت های آزاد را داشته ایم.

رحیمی در خصوص تعیین تکلیف استفاده از فضای مجازی در فعالیت های آموزشی و شبکه شاد یادآور شد: در سند تحول، استفاده هوشمندانه از فضای دیجیتالی به عنوان ابزاری که به فراخور نیاز مورد استفاده قرار گیرد، اشاره شده است اما فعالیت در فضای مجازی و شبکه شاد با ورود تلفن همراه به درون مدارس ممنوع می باشد و این فرآیند می بایست خارج از فضای آموزشگاه و در مواردی که معلم نیاز می بیند مورد استفاده قرار گیرد.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/369582/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بهره‌برداری از پروژه 45 متری آیت‌الله آل‌هاشم در آینده نزدیک

تشکر آیت الله اعرافی از پیام‌ها و رهنمودهای آیات عظام نوری‌ و مکارم

زمان قطعی برق قم امروز 22 اردیبهشت 1404

اعزام تیم نونهالان کشتی فرنگی قم به مسابقات انتخابی تیم ملی

"سلطان عینک خاورمیانه" دستگیر شد

خاطره اولین پیوند مغز استخوان در کشور به روایت دکتر قوام‌زاده

مقام مسئول: امکان دارد اجساد برخی مفقودان هرگز پیدا نشود و مفقودالاثر بمانند

توقف خودروی متخلف در پی بدلکاری خطرناک

مریم میرزاخانی؛ نابغه‌ای بی‌بدیل در دنیای ریاضیات

مناسبت روز/ دوشنبه، 22 اردیبهشت‌ماه

واکنش قلی زاده به درخشش در لهستان

دستمزد 500 هزار یورویی ستاره یونایتد با قهرمانی!

ضعف مدیریتی در استقلال؛ «زمان طلایی» انتخاب سرمربی گذشت!

مرهمی برای ناکامی‌های کیلیان ام‌باپه

حمایت دوباره وزیر ورزش از تیم ملی فوتبال ساحلی

دست برتر سپاهان در دیدارهای رو در رو مقابل استقلال

آلونسو: سرعتم همچنان در بالاترین سطح است

حقیقتی تلخ برای هواداران لیورپول

محافظ مسی بی‌خیال نمی‌شود؛ بیا بجنگیم!

اریک دایر: هیچ‌ وقت نمی‌گویم چرا از بایرن جدا شدم

مغز انسان موسیقی را به صورت فیزیکی تجسم می‌کند

اجاق گازهای خانگی؛ خطر خاموش سرطان‌زا برای کودکان و بزرگسالان

استاندار قم: بهسازی ورزشگاه یادگار امام در اولویت قرار می‌گیرد

اهداف سفر عارف به آذربایجان شرقی

روایت کولیوند از عملیات جست‌وجوی بالگرد رئیس‌جمهور شهید

واکنش حوزه علمیه به بلاگر شدن روحانیون از نگاه غرویان

تحقق گفتمان انقلابی در حوزه علمیه قم؛ از تحول آموزشی تا میدان‌داری رسانه‌ای

ماجرای گوشی قاپی باند «مشکی پوش‌ها»در تاریکی شب!

کمبود تاریخی دارو

کامبک طلایی طارمی با نقش اولی اینتر

پیروزی تیم بسکتبال طبیعت برابر نماینده کویت در غرب آسیا

آخرین جلسات تمرینی تراکتور برای جشن قهرمانی

انریکه و دمبله بهترین‌های لیگ یک فرانسه

یک آتش‌سوزی حال فیل فودن را به هم ریخت!

آزادکار روسی: فکر کردم رحمان بی‌رحم را شکست دادم

استقبال از عبدالرزاق حمدالله با پرتاب بطری

اونای هرناندز: در بارسا نحیف و لاغر بودم با الاتحاد پیشرفت کردم

اینزاگی: برای طارمی خیلی خوشحال هستم

هوش مصنوعی در فوتبال؛ ایستگاهی‌ها تغییر می‌کنند!

مرشایمر: درگیری با ایران حماقت است

جلیلی: باید راه متقابل و مقابله با تحریم را بفهمیم و بشناسیم

«بلاگر شدن روحانیون» از نگاه آیت الله غرویان/ طلبه های جدید می خواهند مرید و پیرو داشته باشند/ برخی حرکات ورزشی خلاف شأن لباس طلبگی است

آیت‌الله علم‌الهدی: نقش تحسین برانگیز هلال‌احمر در کنترل حادثه بندر شهید رجایی/ جهاد خدمت‌رسانی نقطه قوت نظام اسلامی است

تداوم معوقات پرستاران؛ کمبود حداقل 100 هزار پرستار در کشور

افزایش گردش ویروس کرونا در کشور؛ در اماکن عمومی ماسک بزنید

قانون عجیب کواچ در تمرین دورتموند؛ شوت‌زنی ممنوع

حمید درخشان: جنجال درست می‌کنید تا پست بگیرید

در ستایش اقدام تحسین برانگیز میلان

عارف به آذربایجان شرقی رفت

هشدار عراقچی نسبت به هرگونه سوء‌استفاده از سازوکار اسنپ‌بک