عصر قم - پیکر حاجیه خانم سیده زهرا کمال حسینی مادرشهیدان میرزرندی بر روی دستان مردم شهید پرور استان قم تشییع ودر جوار فرزندانش آرام گرفت.
عصر قم - ایسنا / وزیر بهداشت گفت: تا شش یا هفت سال پیش پنج بیماری خاص مشمول بیمه بود اما اکنون بیش از 170 بیماری خاص را پوشش بیمهای میدهیم. محمدرضا ظفرقندی در حاشیه ...
عصر قم - نماز طلب باران (استسقاء) جمعه 30 آبان 1404 در صحن جامع مهدوی مسجد مقدس جمکران اقامه خواهد شد.
عصر قم - مدیرکل حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس استان قم از تشییع پیکرهای مطهر هفت شهید گمنام دوران دفاع مقدس در روز دوشنبه سوم آذر همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) خبر داد.
عصر قم - معاون زنان رئیسجمهور ظهر جمعه در ادامه ی بازدیدها درسفراستانی به مازندران، از چند کارگاه خُرد تولید گل و پرورش بلدرچین در روستای میارکلا ،شهرستان ساری بازدید کرد.
عصر قم - معاون رئیسجمهور که در قالب سفر استانی هیات دولت به مازندران سفر کرد ، ظهر امروز جمعه از مزرعه خانوادگی پرورش ماهی در روستای « سمندک » شهرستان جویبار بازدید کرد.
عصر قم - دکتر انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور در ادامه سفر به مازندران در قالب هفدهمین سفر استانی هیات دولت از مزرعه گل سنبل روستای میارکلا در ساری بازدید کرد.
عصر قم - معاون رییسجمهور در نشست مشترکی با نمایندگان سازمان های مردم نهاد فعال در حوزه دختران نوجوان، در زمینه دغدغه ها و مشکلات این حوزه به بحث و تبادل نظر پرداخت.
عصر قم - موافقت نامه همکاری مشترک میان معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با هدف کمک به اشتغال زنان سرپرست خانوار به امضا رسید.
عصر قم - معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: حمایت از مشاغل خانگی و خانواده محور یکی اولویت های ما است.
عصر قم - معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: اولویت دولت تامین مسکن و اشتغال زنان بی سرپرست و خود سرپرست با تخفیف های خاص تسهیلاتی است.
عصر قم - موزه فرش دستبافت ترکمن توسط خانم حصل خانجانی راه اندازی شده و دومین موزه تخصصی فرش ترکمن در گلستان است.
عصر قم - زنان و دختران بدسرپرست و بی سرپرست شاغل در یک شرکت تعاونی گنبدکاووس در فضایی صمیمی که بارش باران نوید ریزش رحمت الهی را امید میبخشید با دکتر خزعلی دیدار کردند.
عصر قم - تعدادی از نمایندگان عشایر فارس با معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده دیدار و گفتگو کردند.
عصر قم - دکتر خزعلی برای انجام سفری ۲ روزه و همراهی هیات دولت در سفر آیتالله رییسی به گلستان، شامگاه پنجشنبه با استقبال استاندار و سایر مدیران و خانواده شهدا وارد استان گلستان شد.
عصر قم - انسیه خزعلی معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با لیلی بنت نجار وزیر توسعه اجتماعی سلطنت عمان دیدار و گفتگو کرد.
عصر قم - دکتر انسیه خزعلی معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با دکتر محبوبه معین مقدس سرپرست دانشگاه کوثر دیدار و گفتگو کرد.
عصر قم - در شب مبعث پیامبر اعظم (ص)، اجرای قانون مجلس در حمایت از خانواده با تخصیص زمین به صاحبان چهارقلو آغاز شد.
عصر قم - دکتر انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با انجمن تخصصی پزشکان زنان و زایمان دیدار و گفتگو کرد.
عصر قم - معاون رییس جمهور ضمن تاکید بر نیاز به شعور معنوی و وجدان اخلاقی در گام دوم، گفت: نیاز داریم برای تبیین ارزشها و حفظ هویت دینی و اسلامی به زنان و خانواده اهمیت ویژه دهیم.
عصر قم - به مادران چهارقلوهای متولد۱۴۰۰(بدون قرعه) و مادرانی که فرزند چهارم آنها متولد دهه فجر ۱۴۰۰ باشد (به قید قرعه) در صورت داشتن شرایط زمین تعلق می گیرد.
عصر قم -
عصر قم - معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، ارتحال مرجع معظم تقلید، حضرت آیت الله صافی گلپایگانی را در پیامی تسلیت گفت.
عصر قم - معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ظهر امروز به روستای تسیه شهرستان خمام سفر کرد.
عصر قم - معاون رییس جمهور در آستانه ولادت یگانه دخت نبی مکرم اسلام، حضرت فاطمه زهرا(س) و آغاز هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر، پیش از خطبه های نمازجمعه تهران برنامه ها و سیاست های معاونت امور زنان و خانواده را تشریح کرد.
عصر قم - معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با حضور در مراسم بدرقه تیم ملی بانوان به جام ملتهای آسیا، پیام ویژه رئیس جمهوریخطاب به بازیکنان و کادر فنی تیم بانوان را قرائت کرد.
عصر قم - دکتر خزعلی معاون ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده از بانوان ورزشکار هرمزگانی تقدیر کرد.
عصر قم - دکتر خزعلی در دومین روز از سفر استانی خود به هرمزگان، از اورژانس اجتماعی و شیرخوارگاه بندرعباس بازدید کرد.
عصر قم - دکتر خزعلی به صورت سرزده به محلات محروم و کم برخودار از جمله محله صحرا رفته و در آنجا نیز پای درد دل اهالی نشسته و به بررسی مشکلات و مسائل آنان که بیشتر در حوزه زمین و مسکن بود، پرداخت.
صفحه ۱ از ۳۵