سه شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵

فرهنگی

با حضور مسئولان اهر انجام شد؛

تکریم خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران در شهرستان اهر

تکریم خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران در شهرستان اهر
عصر قم - تبریز- جمعی از مسئولان با حضور در منازل خانواده‌های شهدا و یکی از رزمندگان دوران دفاع مقدس، از صبر، ایثار و فداکاری آنان تجلیل کردند.
  بزرگنمايي:

عصر قم - تبریز- جمعی از مسئولان با حضور در منازل خانواده‌های شهدا و یکی از رزمندگان دوران دفاع مقدس، از صبر، ایثار و فداکاری آنان تجلیل کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت‌الاسلام جلیل جلیلی، امام جمعه شهرستان اهر، به همراه سرهنگ پاسدار توکل فرهادی، فرمانده سپاه پاسداران شهرستان اهر، و احمد نیک‌نفس، معاون فرماندار اهر، با حضور در منازل سه عضو جامعه ایثارگری، از صبر، ایثار و فداکاری آنان تجلیل کردند.
در این دیدارها که به‌صورت جداگانه و در فضایی صمیمی برگزار شد، مسئولان ابتدا با حضور در منزل خانواده شهید والامقام «کریم خجسته اهری»، از مادر مکرمه این شهید تجلیل و از صبر و استقامت وی قدردانی کردند.
در ادامه، مسئولان با حضور در منزل خانواده شهید والامقام سردار «علی نظرزاده»، با پدر و مادر این شهید دیدار و ضمن گفت‌وگو با آنان، از مقام والای شهید و خانواده معظم وی تجلیل کردند همچنین در پایان این سلسله دیدارها، مسئولان با «محمدعلی امان‌پور»، رزمنده هشت سال دفاع مقدس، دیدار کرده و از سال‌ها ایثار، فداکاری و مجاهدت وی در دوران دفاع مقدس قدردانی به عمل آوردند.
گفتنی است در این دیدارها، رؤسای ادارات آب و فاضلاب و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، و جمعی از کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران و اداره امور مالیاتی شهرستان اهر نیز حضور داشتند.
نویسنده: وحید نستوهی


نظرات شما