يکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵

فرهنگی

روحانیت در گسترش فرهنگ صلح و سازش نقش محوری داشته است

روحانیت در گسترش فرهنگ صلح و سازش نقش محوری داشته است
عصر قم - چهارمحال و بختیاری -نماینده ولی فقیه در استان گفت: مردم همواره برای رفع و رجوع اختلافات خود به علما مراجعه می‌کردند و این امر نشان می دهد که یکی از پررنگ‌ترین وظایف روحانیون و مبلغان دینی، ایجاد صلح و سازش و رفع مرافعات بین مردم بوده است.
  بزرگنمايي:

عصر قم - چهارمحال و بختیاری -نماینده ولی فقیه در استان گفت: مردم همواره برای رفع و رجوع اختلافات خود به علما مراجعه می‌کردند و این امر نشان می دهد که یکی از پررنگ‌ترین وظایف روحانیون و مبلغان دینی، ایجاد صلح و سازش و رفع مرافعات بین مردم بوده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در چهارمحال و بختیاری ، در آیینی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین فاطمی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه شهرکرد، ائمه جمعه و جمعی از مقامات قضایی استان تفاهم‌نامه همکاری میان شوراهای حل اختلاف و شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان منعقد و از وب‌سایت «ستاد صبر» استان رونمایی شد.
این مراسم که با هدف بهره‌گیری از ظرفیت عظیم روحانیت و ائمه جمعه در راستای ترویج فرهنگ گذشت و اصلاح ذات‌البین برگزار شد، بستر تازه‌ای را برای تعاملات نهادهای قضایی و مذهبی فراهم ساخت.
در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین فاطمی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه شهرکرد، ضمن تبیین اهمیت اخلاق در جامعه، تصریح کرد: هر چقدر فرهنگ و تمدن ضعیف‌تر باشد، اخلاق نیز به تبع آن ضعیف‌تر خواهد بود.

عصر قم


وی با اشاره به اینکه اوج شکوه و انسانیت را در وجود مقدس پیامبر اعظم (ص) و ائمه هدی (ع) شاهد هستیم افزود: بحث دعاوی از گذشته‌های دور در جامعه وجود داشته و مردم همواره برای رفع و رجوع اختلافات خود به علما مراجعه می‌کردند و این امر نشان می دهد که یکی از پررنگ‌ترین وظایف روحانیون و مبلغان دینی، ایجاد صلح و سازش و رفع مرافعات بین مردم بوده است.

عصر قم


نماینده ولی‌فقیه در استان تأکید کرد: وقتی امامان جمعه با احساس مسئولیت در حل مرافعات دخالت می‌کنند، نقش آن‌ها در جامعه بسیار پررنگ‌تر شده و این امر موجب جذب و گرایش روزافزون مردم به سمت احکام و فرایض دینی می‌شود.
۴۰ درصد پرونده‌ها به صلح و سازش ختم شد
در این جلسه، کرم شیخ‌پور، رئیس شوراهای حل اختلاف استان نیز گزارشی از اقدامات صورت گرفته توسط این نهاد را و اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون، سه پویش صلح و سازش در سطح استان برگزار شده است و بسیاری از پرونده ها در قالب این پویش ها منجر به سازش شده است.
وی با اشاره به آمار عملکردی شوراهای حل اختلاف تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون خوشبختانه بیش از ۴۰ درصد از مجموع پرونده‌ها به صلح و سازش منجر شده است.
رئیس شوراهای حل اختلاف استان افزود: به همین منظور و در راستای ترویج فرهنگ گذشت و صلح، تفاهم‌نامه‌ای با ستاد سیاست‌گذاری ائمه جمعه منعقد می گردد تا ائمه محترم جمعه و جماعت، حضور پررنگ‌تر و مؤثرتری در امر بزرگ صلح و سازش داشته باشند.

عصر قم


گفتنی است در پایان این آیین و در راستای اجرایی‌سازی مفاد تفاهم‌نامه، احکام ائمه محترم جمعه استان به عنوان مروجان فرهنگ صلح و سازش به آنان تقدیم شد تا از این پس با بهره‌گیری از جایگاه اجتماعی و دینی خود، بیش از پیش در کاهش ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضا و گسترش فرهنگ گذشت در جامعه نقش‌آفرینی کنند.


نظرات شما