شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵

فرهنگی

رئیس شورای سیاسی یمن خروج نیروهای آمریکایی از عراق را تبریک گفت

رئیس شورای سیاسی یمن خروج نیروهای آمریکایی از عراق را تبریک گفت
عصر قم - مهدی المشاط، رئیس شورای سیاسی عالی یمن، خروج نیروهای آمریکایی و خارجی از عراق را به دولت، ملت، مقاومت و مرجعیت این کشور تبریک گفت و آن را «دستاورد تاریخی بزرگ و پیروزی ملی» توصیف کرد که پس از دو دهه اشغالگری و در نتیجه ایستادگی و فداکاری ملت عراق محقق شد.
  بزرگنمايي:

عصر قم - مهدی المشاط، رئیس شورای سیاسی عالی یمن، خروج نیروهای آمریکایی و خارجی از عراق را به دولت، ملت، مقاومت و مرجعیت این کشور تبریک گفت و آن را «دستاورد تاریخی بزرگ و پیروزی ملی» توصیف کرد که پس از دو دهه اشغالگری و در نتیجه ایستادگی و فداکاری ملت عراق محقق شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ مهدی المشاط، رئیس شورای سیاسی عالی یمن،خروج نیروهای آمریکایی و خارجی از خاک عراق را به دولت، ملت، مقاومت و مرجعیت این کشور تبریک گفت.
وی این رویداد را «دستاورد تاریخی بزرگ و پیروزی ملی» دانست که پس از فروپاشی آرزوهای اشغالگران و ناتوانی آنان در دستیابی به اهدافشان در برابر اراده ملت عراق و اصرار آن بر آزادی، حاکمیت و استقلال محقق شد.
رئیس شورای سیاسی عالی یمن تأکید کرد: این دستاورد پس از دو دهه از تجاوز، اشغالگری و سلطه به دست آمد؛ سال‌هایی که با سرکوب ملت عراق، ایجاد فتنه و غارت منابع همراه بود و ویرانی و رنج بسیاری برجای گذاشت.
وی توضیح داد: این گام تاریخی، نتیجه ایستادگی، مقاومت و فداکاری‌های بزرگ ملت عراق است. این دستاورد، تأییدی بر حق اصیل آنان در حاکمیت، استقلال، تعیین سرنوشت و حفظ تمامیت ارضی این کشور محسوب می‌شود.
المشاط همچنین از فداکاری‌های ملت عراق در راه آزادی و کرامت خود قدردانی کرد و به شهیدان، مجروحان و مجاهدان این کشور که ستون اصلی این دستاورد ملی بودند، درود فرستاد.
وی گفت: خروج اشغالگران آمریکایی و نیروهای ائتلاف بین‌المللی، حق مشروع ملت عراق بر اساس مبانی حقوق بین‌الملل است و گامی مهم در مسیر تقویت امنیت و صلح در منطقه و مقدمه‌ای برای ترتیبات امنیتی منطقه‌ای مبتنی بر منافع مشترک، نه بر نیروها و پایگاه‌های خارجی به شمار می‌رود.
رئیس شورای سیاسی عالی یمن در پایان گفت: خداوند عراق و ملت آن را حفظ کند و این کشور را در امنیت و آرامش و در چارچوب آنچه شایسته ملت و تمدن آن است، یعنی حاکمیت و استقلال، پایدار بدارد.
المشاط همچنین از ملت‌های منطقه خواست روند آزادسازی از اشغالگر نظامی خارجی پنهان‌شده‌ای را که از توافق‌ها و همکاری‌های نظامی و امنیتی به عنوان پوششی گمراه‌کننده استفاده می‌کند، تکمیل کنند.
وی ابراز اطمینان کرد که ملت عراق با رهبری و مرجعیت خود نسبت به تلاش‌های این حضور برای بقا در اشکال مختلف یا تحت عناوین فریبنده و گمراه‌کننده، هوشیار باقی خواهد ماند.
..............
پایان پیام/


نظرات شما