شنبه ۱۴ شهريور ۱۴۰۵

فرهنگی

حجت‌الاسلام والمسلمین ولدان:

تجمعات شبانه ملت قهرمان ایران پاسداری از هویت ایرانی و اسلامی است

تجمعات شبانه ملت قهرمان ایران پاسداری از هویت ایرانی و اسلامی است
عصر قم - شیراز- مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس گفت: جوانان باید با سلاح علم، اخلاق و خلاقیت، پاسدار این آرمان‌ها باشند و برای ساختن کشوری قوی‌تر و آبادتر گام بردارند.
  بزرگنمايي:

عصر قم - شیراز- مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس گفت: جوانان باید با سلاح علم، اخلاق و خلاقیت، پاسدار این آرمان‌ها باشند و برای ساختن کشوری قوی‌تر و آبادتر گام بردارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شیراز، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدباقر ولدان در تجمع شبانه مردم شیراز با اشاره به پاسداری مردم شریف کشور از هویت و وحدت اسلامی گفت: پرچمداری تنها به معنای برافراشته نگه داشتن یک نماد ملی نیست، بلکه حافظان حقیقی پرچم باید همزمان حافظ اخلاق، عفت، غیرت و عدالت در جامعه باشند.
وی ادامه داد: امشب جشن پایان ۳ هزار ساعت نیست، بلکه جشن آغاز عهدی بزرگ‌تر است؛ چراکه اگر پرچم برافراشته باشد اما ارزش‌هایی همچون صداقت، مسئولیت‌پذیری و عدالت در جامعه کم‌رنگ شود، رسالت اصلی ناتمام خواهد ماند.
وی با تأکید بر ضرورت پاسداری از امید، هویت و عزت ایران اسلامی، خطاب به نسل جوان و نوجوان گفت: جوانان باید با سلاح علم، اخلاق و خلاقیت، پاسدار این آرمان‌ها باشند و برای ساختن کشوری قوی‌تر و آبادتر گام بردارند.
حجت الاسلام ولدان افزود: این مراسم پایان یک مسیر نیست، بلکه آغاز عهدی بزرگ‌تر برای ایفای مسئولیت هر ایرانی در جایگاه‌های مختلف و تلاش برای سربلندی میهن است.
وی خاطرنشان کرد: این ایستادگی و جهاد مستمر در خیابان‌ها، پاسخی روشن دارد و نشان می‌دهد ملت از آرمان‌های خود و وطن عزیزش دست نخواهد کشید.


نظرات شما