پنجشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۵

اجتماعی

قم در آستانه موج جدید گرما؛ استاندار خواستار کاهش مصرف برق شد

قم در آستانه موج جدید گرما؛ استاندار خواستار کاهش مصرف برق شد
عصر قم - استاندار قم با اشاره به افزایش دمای هوا تا ۴۶ درجه در روز‌های آینده، از شهروندان خواست با مدیریت مصرف برق از افزایش خاموشی‌ها جلوگیری کنند و گفت: تداوم همکاری مردم می‌تواند مدت قطعی برق را کاهش دهد.
  بزرگنمايي:

عصر قم - استاندار قم با اشاره به افزایش دمای هوا تا ۴۶ درجه در روز‌های آینده، از شهروندان خواست با مدیریت مصرف برق از افزایش خاموشی‌ها جلوگیری کنند و گفت: تداوم همکاری مردم می‌تواند مدت قطعی برق را کاهش دهد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، استاندار قم در قرارگاه بهینه سازی و مدیریت راهبردی انرژی استان با اشاره به افزایش دمای هوا در استان گفت: دمای قم در روز‌های آینده به ۴۶ درجه سانتی‌گراد خواهد رسید و این شرایط، مصرف برق را به شکل قابل توجهی افزایش می‌دهد.
اکبر بهنام‌جو با بیان اینکه سال گذشته استان با حدود ۳۰۰ مگاوات خاموشی مواجه بود، افزود: امسال به دلیل آغاز دیرتر گرما و همراهی مردم، میزان خاموشی به حدود ۲۰۰ مگاوات کاهش یافته و اگر این همکاری ادامه پیدا کند، امکان کاهش بیشتر خاموشی‌ها نیز وجود دارد.
استاندار قم گفت: در حال حاضر برق مشترکان خانگی روزانه حدود دو ساعت قطع می‌شود و تاکنون برای رفاه مردم، روز‌های جمعه خاموشی اعمال نشده است، اما در صورت افزایش مصرف، احتمال بیشتر شدن مدت خاموشی‌ها وجود دارد.
بهنام‌جو با اشاره به اقدامات انجام شده برای کاهش مصرف انرژی تصریح کرد: تعویض چراغ‌های روشنایی معابر، جایگزینی موتور‌های کم‌مصرف کولر‌های آبی، کنترل مصرف ادارات، مساجد و سایر دستگاه‌های اجرایی از جمله برنامه‌هایی است که برای مدیریت ناترازی برق در حال اجراست.
وی افزود: تاکنون تعویض رایگان موتور کولر‌های آبی آغاز شده و سهمیه ۲۰ هزار دستگاه برای استان در نظر گرفته شده است که می‌تواند مصرف برق هر واحد مسکونی را تا ۳۰ تا ۴۰ درصد کاهش دهد.
استاندار قم ادامه داد: همه دستگاه‌های اجرایی موظف به کاهش ۳۰ درصدی مصرف برق هستند و با اداراتی که این دستورالعمل را رعایت نکرده‌اند برخورد شده است. همچنین حدود ۸۵ درصد مساجد نیز الگوی مصرف را رعایت کرده‌اند.
بهنام‌جو با اشاره به توسعه تولید برق در استان گفت: همزمان با مدیریت مصرف، ظرفیت تولید برق نیز در حال افزایش است و بخشی از نیروگاه‌های خورشیدی جدید وارد مدار شده‌اند، اما عبور از روز‌های گرم پیش رو بدون همراهی مردم امکان‌پذیر نیست.
وی از شهروندان خواست با کاهش مصرف وسایل سرمایشی، استفاده بهینه از برق و رعایت توصیه‌های مدیریت مصرف، زمینه کاهش خاموشی‌ها در استان و کمک به تأمین برق مناطق گرمسیر کشور را فراهم کنند.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


نظرات شما