سه شنبه ۹ تير ۱۴۰۵

فرهنگی

فراخوان متقاضیان حضور در پیاده روی اربعین + جزئیات

فراخوان متقاضیان حضور در پیاده روی اربعین + جزئیات
عصر قم - شیراز- مدیر حج و زیارت استان فارس اظهار کرد: مشتاقان زیارت اربعین سید و سالار شهیدان می‌توانند از ساعت ۹ صبح فردا سه‌شنبه ۹ تیرماه با مراجعه به سامانه سماح به نشانی samah.haj.ir نسبت به ثبت‌نام خود و همراهان اقدام کنند.
  بزرگنمايي:

عصر قم - شیراز- مدیر حج و زیارت استان فارس اظهار کرد: مشتاقان زیارت اربعین سید و سالار شهیدان می‌توانند از ساعت ۹ صبح فردا سه‌شنبه ۹ تیرماه با مراجعه به سامانه سماح به نشانی samah.haj.ir نسبت به ثبت‌نام خود و همراهان اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری رسا در فارس، علیرضا زینلی مدیر حج و زیارت استان فارس اظهار کرد: مشتاقان زیارت اربعین سید و سالار شهیدان می‌توانند از ساعت 9 صبح فردا سه‌شنبه 9 تیرماه با مراجعه به سامانه سماح به نشانی samah.haj.ir نسبت به ثبت‌نام خود و همراهان اقدام کنند.
وی افزود: زائران گرامی باید پیش از ثبت‌نام، از اعتبار حداقل 6 ماهه گذرنامه خود اطمینان حاصل کرده و در زمان نام‌نویسی، اطلاعات مربوط به خروج، مرز انتخابی، تاریخ بازگشت و وسیله نقلیه مورد استفاده را با دقت کامل ثبت کنند تا روند خدمت‌رسانی و برنامه‌ریزی‌ها به‌درستی انجام شود.
زینلی با اشاره به تمهیدات پیش‌بینی‌شده برای زائران گفت: پس از تکمیل ثبت‌نام، پرداخت هزینه 200 هزار تومانی خدمات بیمه‌ای و امدادی هلال‌احمر ضروری است و بهره‌مندی از خدمات بیمه‌ای، درمانی و امدادی منوط به نهایی شدن این مرحله خواهد بود. همچنین کارت شناسایی اربعین و کد QR ویژه وسایل زائران در پایان فرآیند ثبت‌نام صادر می‌شود و توصیه می‌شود این کد بر روی وسایل ضروری و چمدان‌ها نصب شود.
مدیر حج و زیارت استان فارس ادامه داد: بر اساس اعلام بانک مرکزی، به هر متقاضی 200 هزار دینار عراق به عنوان ارز اربعین اختصاص خواهد یافت.
وی در پایان تأکید کرد: مشتاقان و متقاضیان زیارت پیاده‌روی اربعین حسینی مراقب افراد سودجو باشند و برای ثبت‌نام صرفاً از دو روش رسمی از طریق سامانه سماح به نشانی samah.haj.ir و مراجعه به دفاتر و شرکت‌های زیارتی مجاز سازمان حج و زیارت در سطح استان فارس اقدام کنند.


نظرات شما