سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴

سیاسی

با حضور رئیس جهاددانشگاهی کشور انجام می‌شود

مراسم کلنگ زنی احداث مرکز زیست مصنوعی جهاد دانشگاهی در قم

مراسم کلنگ زنی احداث مرکز زیست مصنوعی جهاد دانشگاهی در قم
عصر قم - ایسنا/قم با حضور رئیس جهاددانشگاهی کشور، استاندار و شهردار قم، مرکز زیست مصنوعی جهاددانشگاهی در قم کلنگ زنی می‌شود.
  بزرگنمايي:

عصر قم - سید رضا طباطبایی با اشاره به رسالت جدی این نهاد در عرصه‌های تخصصی و نوآوری‌های علمی گفت: با توجه به اینکه زیست مصنوعی از مهمترین علوم بین رشته ای است که در سطح جهان به سرعت در حال گسترش و بسط به همه ابعاد زیست بشری است، جهاد دانشگاهی نیز با احساس وظیفه به شکل جدی در این عرصه قدم گذاشته است.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان قم افزود: تاسیس مرکز زیست مصنوعی جهاد دانشگاهی در قم گامی بسیار مهم در جهت توسعه کشور و حرکت در لبه های علم است. علمی که در آینده بسیار نزدیک بسیاری از معادلات جهانی را تعیین خواهد کرد. در همین راستا با تاسی به فرمایش مقام معظم رهبری تلاش می‌کنیم که جزیی از کنش گران جدی این عرصه در جهان باشیم و به مصرف کننده صرف آن مبدل نشویم.
وی گفت: این عزم جدی جهاد دانشگاهی در کنار همراهی مسئولان استان قم به این حرکت و جهش علمی ضریبی مثبت داد تا فردا شاهد کلنگ زنی مرکز زیست مصنوعی در قم باشیم.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری قم در روز ۲۸ بهمن، این مراسم فردا چهارشنبه ۲۹ بهمن، در خیابان ایثار قم با حضور منتظری رئیس جهاددانشگاهی کشور، اکبر بهنام جو استاندار قم و فرامرز عظیمی شهردار قم، سید رضا طباطبایی رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان قم و جمعی از مسئولان برگزار می‌شود.
انتهای پیام 


نظرات شما