جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴

اقتصادی

همزمان با دهه فجر؛

بهره برداری از ۱۴ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قم

بهره برداری از ۱۴ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قم
عصر قم - استاندار قم گفت: در ایام دهه فجر ۱۴ هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در قم آماده به بهره‌برداری می‌رسد.
  بزرگنمايي:

عصر قم - استاندار قم گفت: در ایام دهه فجر ۱۴ هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در قم آماده به بهره‌برداری می‌رسد.

عصر قم


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، اکبر بهنام جو از افتتاح و بهره‌برداری ده‌ها طرح مهم تولیدی، عمرانی، خدماتی و زیربنایی در ایام دهه مبارک فجر خبر داد و گفت: این طرح با سرمایه‌گذاری چند ده همتی، نقش مؤثری در اشتغال‌زایی، توسعه زیرساخت‌ها و ارتقای کیفیت زندگی مردم استان خواهد داشت.
وی با اشاره به پروژه‌های عمرانی استان گفت: در این بخش نیز طرح‌هایی به ارزش حدود ۲۰ همت آماده بهره‌برداری است که مهم‌ترین آنها طرح‌های حوزه مسکن است.
استاندار افزود: در طرح نهضت ملی مسکن، حدود ۱۴ هزار واحد مسکونی به بهره‌برداری خواهد رسید که بخشی از آن با حضور وزیر افتتاح می‌شود و پیشرفت فیزیکی این طرح‌ها از حدود ۳۳ درصد در سال گذشته به مرز ۸۰ درصد رسیده است.
بهنام جو نقش دستگاه‌های خدمات‌رسان را در پیشبرد این پروژه‌ها مهم دانست و گفت: همکاری راه و شهرسازی، آب، برق، گاز و بانک‌های استان در تأمین زیرساخت‌ها و تسهیلات، نقش تعیین‌کننده‌ای در تحقق این دستاورد‌ها داشته است.
وی همچنین به طرح‌های حمل‌ونقلی اشاره کرد و گفت: چهارخطه شدن جاده قم–تهران و تکمیل کمربندی شهید سلیمانی از جمله طرح‌های مهمی است که مراحل پایانی خود را طی می‌کند و به‌زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.
استاندار ادامه داد: طرح‌های حوزه بهداشت و درمان، ساخت و توسعه مراکز بهداشتی و همچنین طرح‌های مدرسه‌سازی در سطح استان هم با شتاب مناسبی در حال اجراست.


نظرات شما