پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴

سیاسی

گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه مصر و فرانسه درباره ایران

گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه مصر و فرانسه درباره ایران
عصر قم - ایرنا / وزارت امور خارجه مصر از گفت‌وگوی تلفنی «بدر عبدالعاطی» وزیر امور خارجه این کشور با «ژان‌نوئل بارو» همتای فرانسوی‌اش و تأکید وی بر لزوم فراهم کردن شرایط ...
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایرنا / وزارت امور خارجه مصر از گفت‌وگوی تلفنی «بدر عبدالعاطی» وزیر امور خارجه این کشور با «ژان‌نوئل بارو» همتای فرانسوی‌اش و تأکید وی بر لزوم فراهم کردن شرایط حمایتی برای از سرگیری گفت‌وگوها بین واشنگتن و تهران خبر داد.
به گزارش الیوم السابع، وزارت امور خارجه مصر صبح امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد «بدر عبدالعاطی» وزیر امور خارجه این کشور با «ژان‌نوئل بارو» رئیس دستگاه دیپلماسی فرانسه به صورت تلفنی گفت‌وگو کرده است.
در این بیانیه آمده است: عبدالعاطی در تماس تلفنی با همتای فرانسوی خود، راه‌های کاهش تنش در منطقه و افزایش تلاش‌ها را برای مهار تنش‌ها و اوضاع از راه مسالمت‌آمیز مورد بحث و بررسی قرار داد.
بازار
وزارتخانه یادشده افزود: وزیر امور خارجه مصر در این گفت‌وگوی تلفنی بر لزوم فراهم کردن شرایط حمایتی برای از سرگیری گفت‌وگوها بین واشنگتن و تهران جهت دستیابی به یک توافق جامع تأکید کرد.
طی روزهای اخیر، رسانه های نیویورک‌تایمز، واشنگتن‌پست و اکونومیست به نقل از مقام‌های فعلی و پیشین آمریکایی و همچنین منابع منطقه‌ای ادعا کردند که نگرانی‌ها از اقدامات آمریکا علیه ایران افزایش یافته است.
به گفته این منابع، اقدامات آمریکا می‌تواند به چرخه‌ای از اقدامات تلافی‌جویانه علیه پایگاه‌های ایالات متحده در سراسر خاورمیانه منجر شود.


نظرات شما