چهارشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۴

سیاسی

آیت‌الله جوادی آملی: صهیونیسم در رأس دشمنی با اسلام قرار دارد

آیت‌الله جوادی آملی: صهیونیسم در رأس دشمنی با اسلام قرار دارد
عصر قم - قم- مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه اسرائیل دشمن اسلام است و قرآن هیچ قومی را مانند یهود نکوهش نکرده است،گفت: نباید تنها به صحنه نبرد توجه کرد، بلکه باید اتاق فکر و مرکز طراحی دشمن را شناخت.
  بزرگنمايي:

عصر قم - قم- مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه اسرائیل دشمن اسلام است و قرآن هیچ قومی را مانند یهود نکوهش نکرده است،گفت: نباید تنها به صحنه نبرد توجه کرد، بلکه باید اتاق فکر و مرکز طراحی دشمن را شناخت.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار احمدرضا رادان، فرمانده نیروی انتظامی کل کشور با حضور در بیت حضرت آیت‌الله‌ جوادی آملی با وی دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، آیت‌الله‌ جوادی آملی ضمن ادای احترام به مقام والای شهداء و قدردانی از تلاش‌های نیروهای انتظامی در حفظ امنیت کشور، بر اهمیت «بصیرت» در مواجهه با دشمنان، تاکید و اظهار کرد: امیرالمومنین علی علیه السلام، در یکی از جنگ‌ها می فرماید: «ارمِ ببصرک أقصی القوم»؛ تنها این دشمنی که در مقابل تو ایستاده است را نبین، بلکه نگاهت به اتاق فکر دشمن در دور دستها باشد؛ چشمتان به این باشد که اتاق جنگ کجاست؟ امروز نیز این بیان زنده است، باید فهمید که طراحی‌های دشمنان کجا و چگونه برنامه‌ریزی می‌شود. ما باید فراتر از میدان، عمل کنیم و اتاق جنگ اصلی دشمن را ببینیم.
وی با تأکید بر عظمت ملت ایران، اظهار کرد: ملت ایران ملتی بزرگ است، ایران کشوری ریشه‌دار اصیل و پرافتخار است، برخلاف کشوری مانند آمریکا، ایران مملو از هنر، علم، فرهنگ و تمدن است.
این مرجع تقلید همچنین با اشاره به دشمنی صهیونیسم با اسلام، عنوان کرد: اسرائیل دشمن اسلام است و قرآن کریم هیچ قومی را مانند قوم یهود نکوهش نکرده است؛ ﴿لَا تَزَالُ تَطَّلِعُ عَلَی خَائِنَهٍ مِنْهُمْ﴾. هرچند دشمنان دیگری نیز وجود دارند، اما صهیونیسم در رأس دشمنی با اسلام قرار دارد و لازم است همواره دشمن‌شناسی دقیق مدنظر باشد.
آیت‌الله‌ جوادی آملی با تأکید بر لزوم هوشیاری دائمی و توکل بر قدرت الهی، بیان کرد: هیچ ظلمی در نظام هستی پایدار نمی‌ماند، نظام هستی بر این است که ظلم ظالم نبرد راه به جایی! اما این وعده الهی، مسئولیت هوشیاری را از ما برنمی‌دارد و همواره باید دشمن شناس باشیم.
وی با هشدار نسبت به «خواب غفلت»، به‌ویژه در عرصه‌های اجتماعی و سیاسی، تصریح کرد: امیرالمومنین در یکی از نامه های خود به سپاهیان می فرماید: «وَ لَا تَذُوقُوا النَّوْمَ إِلَّا غِرَاراً أَوْ مَضْمَضَهً»خواب در چشم شما باید در حد مزمزه باشد، چون دشمن شما بیدار است، لحظه ای غفلت، پیامدهای تلخی را برای همگان به همراه خواهد داشت.
در پایان وی برای توفیق جامعه، مسئولان و حفظ نظام اسلامی در سایه قرآن و عترت دعا کردند.


نظرات شما