عصر قم - کشاورزان روستاهای بخش مرکزی استان قم این روزها مشغول برداشت هویج زرد از بیش از ۳۵ هکتار مزارع زیر کشت این محصول هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، برداشت محصول زردک یا هویج قمی، یکی از سبزیجات ریشهای و سنتی ایران، از اوایل آبان در بخش مرکزی استان قم آغاز شده و تا پایان اسفند ادامه دارد.
کاشت این محصول از اردیبهشت در سطحی نزدیک به ۳۵ هکتار انجام شده و کارشناسان بخش کشاورزی پیشبینی میکنند میزان برداشت امسال به بیش از ۱۹۰۰ تن برسد.
زردک که در قم شهرت و جایگاه ویژهای دارد، سرشار از انواع ویتامینها و مواد معدنی است و بهدلیل خواص تغذیهای فراوان، مصرف آن برای سلامت قلب، کنترل وزن و تقویت سیستم ایمنی توصیه میشود.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی