عصر قم - ورزش 3 /جو ورزشگاه یادگار امام تبریز کاملا علیه دروازه بان پرسپولیس است.
هنوز دقایق زیادی از سوت شروع بازی تراکتور و پرسپولیس سپری نشده که تیم میزبان دو موقعیت جدی گلزنی را از دست داده است. مهدی ترابی و مهدی هاشم نژاد روی اشتباهاتی که از مدافعان پرسپولیس سر زد، توانستند خود را در موقعیت تک به تک قرار دهند اما هیچکدام آنها به گل تبدیل نشد.
در دقیقه 5 بود که پیام نیازمند موفق شد شوت مهدی ترابی را دفع کند و در دقیقه 13 هم ضربه هاشمنژاد را به کرنر فرستاد. خوشحالیهای او و همتیمیها بعد از این دو واکنش در نوع خود تماشایی بود و در عین حال، اهمیت و حساسیت بالای این بازی را نشان میداد.
نکته مهمتر این است که از همان آغاز مسابقه، هواداران تراکتوری حاضر در ورزشگاه جو عجیبی علیه پیام نیازمند ایجاد کردهاند. هر وقت توپی سمت او و دروازهاش میرود، تماشاگران میزبان با "هو کردن" او را تحت فشار قرار میدهند و این فشار بعد از دو واکنش اخیر او بیشتر هم شده است.
حتی اگر قرار باشد کار در نود دقیقه تمام شود، هنوز مدت زیادی از این بازی باقی مانده و با شرایطی که سکوهای ورزشگاه یادگار امام علیه دروازهبان پرسپولیس دارند، مشخص است که نیازمند یکی از سختترین روزهای دوران حرفهای خود را در پیش دارد.
بازار ![]()