عصر قم - ایرنا / پلیس مبارزه با موادمخدر پاکستان (ای ان اف) روز جمعه اعلام کرد که بزرگترین محموله قاچاق زمینی مواد مخدر به ارزش 154 میلیون دلار در ایالت بلوچستان کشف و ضبط شد.
در بیانیه فرماندهی نیروهای مبارزه با مواد مخدر پاکستان آمده است: این یکی از بزرگترین توقیفهای زمینی مواد مخدر است که طی آن 553 کیلوگرم آیس (مت آمتامین) به ارزش 154 میلیون و 15 هزار دلار کشف و دو نفر نیز بازداشت شدند.
در همین راستا یک شبکه قاچاق زمینی مواد مخدر مستقر در منطقه "پنجگور" واقع در ایالت بلوچستان متلاشی شد که کار اصلی آن انتقال مواد مخدر با منشاء افغانستان از طریق منطقه پنجگور و مسیر تربت-گوادر/پسنی بود.
بازار ![]()
این شبکه انتقال مواد مخدر با استفاده از قایقهای تندرو و کشتیهای ماهیگیری، مواد مخدر را به یمن، تانزانیا و کشورهای حاشیه خلیج فارس قاچاق میکرد.