يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

سیاسی

قالیباف در دیدار با معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان: جمهوری اسلامی ایران از تصمیمات ملی در لبنان حمایت می‌کند

قالیباف در دیدار با معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان: جمهوری اسلامی ایران از تصمیمات ملی در لبنان حمایت می‌کند
عصر قم - فرهیختگان / رئیس مجلس گفت: ارتباط ما با آقای نبیه بری رئیس مجلس لبنان بسیار صمیمی است و برای هماهنگی موضوعات با هم ارتباطات نزدیکی داریم. *ما در عمل ثابت ...
  بزرگنمايي:

عصر قم - فرهیختگان / رئیس مجلس گفت: ارتباط ما با آقای نبیه بری رئیس مجلس لبنان بسیار صمیمی است و برای هماهنگی موضوعات با هم ارتباطات نزدیکی داریم.
*ما در عمل ثابت کرده‌ایم تفاوتی میان اهل‌سنت و اهل‌تشیع قائل نیستیم. شهید سلیمانی نیز در عراق، سوریه و سایر کشورها با همین رویکرد اقدام کرد. ما دشمنان جهان اسلام را دشمنان خود می‌دانیم.
بازار
*آتش‌بس تنها در حد حرف بود. هرگاه رژیم صهیونیستی فرصت پیدا کند قطعاً جنایت و توسعه‌طلبی خود را ادامه می‌دهد، هر چند آتش‌بسی صوری در منطقه ایجاد شده است اما بر اساس گزارش‌ها از زمان آتش‌بس تاکنون 300 نفر در لبنان شهید شده‌اند.
*شخص آقای نبیه بری محور وحدت و نماد شیعه در تدبیر، درایت و پختگی در لبنان است.
*آقای نبیه بری در تمام طول این مدت درباره این موضوعات بسیار مدبرانه عمل کرد.
*من مسائل را در این مدت از نزدیک دنبال می‌کردم و واقعاً درایت ایشان در عرصه سیاسی در این مرحله به منصه ظهور درآمد.
*جمهوری اسلامی ایران از هر تصمیمی که لبنانی‌ها به‌صورت متحد بگیرند، حمایت خواهد کرد و ما حمایت از لبنان را جزء وظایف خود می‌دانیم.
*آمریکا و رژیم صهیونیستی باید ببینند که ما در هر شرایطی در کنار هم هستیم.
علی حسن خلیل نیز در این دیدار گفت: رئیس مجلس لبنان نقش بسیار مهمی برای مجلس شورای اسلامی و شما در ریاست آن قائل است. شما در اوقات سخت و بحرانی سفرهای متعددی به لبنان داشتید که حاکی از حمایتی است که از کشور ما دارید.
*جمهوری اسلامی ایران در کنار لبنان ایستادگی کرد. ما امیدواریم ایران بیش‌ازپیش برای روبروشدن با چالش‌های پیش رو در کنار ما باشد.
*علیرغم اینکه توافق آتش‌بس به امضا رسید اما دشمن هرگز به این توافق پایبند نیست و رژیم صهیونیستی روزانه به اقدامات جنایت‌بار خود ادامه می‌دهد و دست به ترور در کشور ما می‌زند.


نظرات شما