پنجشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۴

ورزشی

قاب خاص پرسپولیس؛ شانه‌به‌شانه برای یک هدف

قاب خاص پرسپولیس؛ شانه‌به‌شانه برای یک هدف
عصر قم - ورزش ۳ /بازگشت امید عالیشاه و روحیه بالای سرخ‌ها در تمرینات فیفادی قاب جذابی را رقم زد. رسپولیس در روزهای تعطیلی لیگ و غیبت ملی‌پوشان خود، امروز زیر نظر اوسمار ...
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /بازگشت امید عالیشاه و روحیه بالای سرخ‌ها در تمرینات فیفادی قاب جذابی را رقم زد.
رسپولیس در روزهای تعطیلی لیگ و غیبت ملی‌پوشان خود، امروز زیر نظر اوسمار ویه‌را تمرینی پرانرژی را پشت سر گذاشت؛ تمرینی که با انتشار یک عکس گروهی ویژه، بازتاب زیادی در بین هواداران داشت.
بازار
باشگاه پرسپولیس با انتشار تصویر ژست مشترک چند بازیکن و کپشن « شانه‌به‌شانه، برای یک هدف.» حال‌وهوای مثبت تیم را در جریان فیفادی به نمایش گذاشت؛ تصویری که در آن ترکیبی از بازیکنان باتجربه و جوان کنار هم ژست گرفته‌اند.
در این عکس، مرتضی پورعلی‌گنجی، سروش رفیعی و میلاد سرلک به‌عنوان چهره‌های باتجربه دیده می‌شوند و در کنار آن‌ها بازیکنان جوانی چون مجتبی فخریان و سهیل صحرایی حضور دارند؛ ترکیبی از نسل‌های سنی مختلف پرسپولیس که این روزها زیر نظر اوسمار در حال آماده‌سازی برای ادامه لیگ هستند.
اما مهم‌ترین نکته این قاب، امید عالیشاه بود. کاپیتان پرسپولیس که مدتی را به دلیل مصدومیت دور از میادین گذرانده بود، امروز با شرایط مطلوب کنار هم‌تیمی‌هایش حضور داشت.
پرسپولیس در غیاب ملی‌پوشانش از جمله نیازمند، علیپور، عمری، کنعانی‌زادگان و محمدی و البته اورونوف، با تمرکز بر کارهای تاکتیکی و بدنی، خود را برای سه بازی بسیار حساس پیش‌رو آماده می‌کند: دیدار جام حذفی مقابل تراکتور، دیدار هفته یازدهم برابر شمس آذر و سپس دربی بزرگ هفته دوازدهم.
سرخ‌ها امیدوارند این دوره کوتاه فیفادی، سکوی بازگشت به اوج و فراهم‌کننده آمادگی کامل برای ادامه مسیر دشوار نیم‌فصل اول باشد.


نظرات شما