عصر قم - ورزش 3 /امید روانخواه، سرمربی تیم امید، فهرست نهایی بازیکنان مدنظر خود برای شرکت در اردوی آبانماه را با یک بازیکن از پرسپولیس اعلام کرد.
در فهرست 23 نفرهای که از سوی روانخواه منتشر شده، تنها محمدحسین صادقی از پرسپولیس به اردوی تیم امید دعوت شده است. بر این اساس، سهیل صحرایی که در مرحله انتخابی جام ملتهای آسیا یکی از بازیکنان ثابت تیم امید بود، این بار به دلیل مصدومیت از جمع دعوتشدگان خط خورده و سرخپوشان تهرانی تنها یک نماینده در اسکواد جدید خواهند داشت.
روانخواه پیشتر نیز با انجام تغییراتی در ترکیب تیم خود، مجتبی فخریان و یعقوب براجعه را از فهرست تیم امید کنار گذاشته بود و حالا باتوجه به آسیب دیدگی صحرایی فقط محمدحسین صادقی در این جمع باقی مانده است.
محمدحسین صادقی کشف امید روانخواه بوده و او فصل گذشته با بازی دادن به او در ترکیب هوادار به دیده شدن و ترانسفر او به پرسپولیس کمک کرد و حالا در تیم امید روی این شاگرد خود حساب ویژهای باز میکند.

تورنمنت تدارکاتی قرقیزستان فرصتی مهم برای بازیکنان جوان ایرانی خواهد بود تا تواناییهای خود را در راه آماده سازی برای جام ملتهای عربستان نشان دهند و باید دید صادقی به عنوان تنها نماینده پرسپولیس چه عملکردی خواهد داشت.
بازار