عصر قم - ورزش 3 /انزو کریولی برای چندمین هفته متوالی شرایط بازی برای سپاهان را ندارد.
انزو کریولی مهاجم فرانسوی تیم سپاهان از لیست بازی با استقلال خوزستان خارج شد و در این مسابقه هم غایب خواهد بود و با تصمیم نویدکیا مجید علیاری از ابتدا در ترکیب اصلی قرار گرفته است.
این مهاجم که پیش از تعطیلات فیفادی مصدوم شده بود به نظر میرسد در این مدت نتوانسته کامل مصدومیتش را برطرف کند و سرمربی طلاییپوشان روی او ریسک نکرده است و از او در تیمش استفاده نخواهد کرد.
علیاری در آخرین بازی دوستانه این تیم مقابل تیم امید گلزنی کرده بود و با توجه به آمادگی که دارد انتخاب اول محرم برای حضور در خط حمله بود و همچنین روی نیمکت کاوه رضایی و جواد آقاییپور انتظار ورود به زمین را خواهند کشید.
کریولی در هفته چهارم و پنجم لیگ برتر به ترکیب اصلی سپاهان رسیده بود اما بعد از آن مدت طولانی است که فرصت بازی پیدا نکرده و باید دید در حالی که او در تمرینات گروهی حضور داشت چه زمان شرایط بازی پیدا خواهد کرد.
بازار ![]()