يکشنبه ۲ شهريور ۱۴۰۴

اقتصادی

رشد ۱۱۰ درصدی جذب سرمایه در حوزه برق قم

رشد ۱۱۰ درصدی جذب سرمایه در حوزه برق قم
عصر قم - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قم از رشد ۱۱۰ درصدی جذب بودجه سرمایه‌ای و توسعه گسترده شبکه توزیع برق استان قم طی سال ۱۴۰۳ خبر داد.
  بزرگنمايي:

عصر قم - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قم از رشد 110 درصدی جذب بودجه سرمایه‌ای و توسعه گسترده شبکه توزیع برق استان قم طی سال 1403 خبر داد.

عصر قم


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قم گفت: شاخص‌ های عملکردی این شرکت در سال 1403 نسبت به سال گذشته و حتی میانگین بلند مدت رشد چشمگیری داشته و در بخش‌ های توسعه شبکه توزیع برق، نوسازی زیرساخت‌ ها و تأمین منابع مالی، دستاوردهای کم‌ سابقه‌ ای به ثبت رسیده است.
یوسف صادقی ادامه داد: در سال 1403، تعداد 444 دستگاه ترانس عمومی در سطح استان نصب شده که این رقم در سال 1402 تعداد 264 دستگاه و در میانگین سال‌های 1394 تا 1401 حدود 238 دستگاه بوده است.
وی افزود: همچنین طول شبکه‌ های توزیع نصب شده به 174 کیلومتر رسیده، در حالی‌ که این شاخص در سال قبل 158 کیلومتر و در میانگین سال‌ های گذشته 138 کیلومتر بوده است.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قم با اشاره به بهبود شاخص‌ های مالی افزود: شرکت توانست 110 درصد جذب بودجه سرمایه‌ ای را محقق سازد، در حالی که این رقم در سال 1402 حدود 70 درصد و در میانگین سال‌های 1394 تا 1401 نیز 70 درصد بوده است.
صادقی ادامه داد: به منظور نوسازی شبکه توزیع برق در سال 1403، به طول 186 کیلومتر از شبکه‌ های سیمی فرسوده به کابل خودنگهدار آلومینیومی تبدیل شده است، این در حالی است که این عدد در سال قبل 266 کیلومتر و در میانگین سنوات 93 کیلومتر بوده است.
وی در ادامه گفت: در همین مدت، 846 اصله پایه فرسوده تعویض شد که نسبت به 153 اصله در سال گذشته و 147 اصله در میانگین سال‌ های گذشته افزایش محسوسی نشان می‌دهد.
مدیرعامل‌ شرکت توزیع نیروی برق استان قم افزود: در زمینه قراردادها نیز 230 قرارداد در سال جاری منعقد شده که در مقایسه با 195 قرارداد سال گذشته و 116 قرارداد میانگین سال‌ های گذشته روندی افزایشی دارد.
صادقی گفت: میزان منابع مالی به 10 هزار میلیارد ریال رسیده است، در حالی‌ که این رقم در سال 1402 بالغ بر 5 هزار میلیارد 321 میلیون ریال و در میانگین سال‌ های گذشته 1 هزار میلیارد و 551 میلیون ریال بوده است.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه بهبود پایداری شبکه توزیع برق گفت: در سال 1403، تعداد 24 فیدر 20 کیلوولت و 50 دستگاه کلید هوشمند و اتوماسیون در استان نصب و بهره‌ برداری شد که تأثیر بسزایی در افزایش قابلیت اطمینان شبکه توزیع برق و کاهش خاموشی‌ ها خواهد داشت، که این میزان در سال 1402 تعداد 8 فیدر و 50 کلید هوشمند و در سال های قبل نیز 6 فیدر و 33 کلید هوشمند بوده است.


نظرات شما