شنبه ۱ شهريور ۱۴۰۴

اجتماعی

استاندار قم با عطرافشانی قبور شهدا، آغاز هفته دولت را گرامی داشت

استاندار قم با عطرافشانی قبور شهدا، آغاز هفته دولت را گرامی داشت
عصر قم - بهنام‌جو استاندار قم به همراه معاونان استانداری و مدیران دستگاه‌های اجرایی، با حضور در گلزار شهدای قم و عطرافشانی مزار شامخ شهدای دفاع مقدس، مدافعان حرم و شهدای جنگ ۱۲ روزه، یاد و نام این شهیدان والامقام را گرامی داشتند
  بزرگنمايي:

عصر قم - بهنام‌جو استاندار قم به همراه معاونان استانداری و مدیران دستگاه‌های اجرایی، با حضور در گلزار شهدای قم و عطرافشانی مزار شامخ شهدای دفاع مقدس، مدافعان حرم و شهدای جنگ 12 روزه، یاد و نام این شهیدان والامقام را گرامی داشتند

به گزارش واحد خبر اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری قم، استاندار قم و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان در آستانه هفته دولت، با حضور در گلزار شهدای قم، بر سر مزار سردار شهید مهدی زین‌الدین و دیگر شهدای والامقام استان حاضر شدند و با قرائت فاتحه و نثار گل، یاد و خاطره آنان را زنده نگه داشتند.
این مراسم معنوی در حالی برگزار شد که یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر نیز در آستانه سالروز شهادت مظلومانه آنان در انفجار دفتر نخست‌وزیری گرامی داشته شد؛ واقعه‌ای که از 2 الی 8 شهریورماه به عنوان هفته دولت نامگذاری شد.
حاضران در این آیین معنوی ضمن تأکید بر تداوم راه شهیدان، خدمت‌رسانی بی‌منت به مردم را مهم‌ترین رسالت مسئولان در هفته دولت دانستند و با تجدید میثاق با آرمان‌های امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب، بر ادامه مسیر ایثار و خدمت تأکید کردند.
استاندار قم در حاشیه این مراسم با حضور در جمع اعضای بسیج گلزار شهدا، ضمن گفت‌وگو با آنان به مشکلات و دغدغه‌هایشان گوش داد و بر پیگیری و رفع موانع موجود با همکاری دستگاه‌های اجرایی استان تأکید کرد.


نظرات شما