عصر قم - ایسنا / مرکز مدیریت بحران منطقه ریازان روسیه اعلام کرد که شمار کشتهشدگان انفجار باروت در کارخانه «الاستیک» این منطقه به چهار نفر رسیده و بررسی آمار مجروحان ادامه دارد.
مرکز مدیریت بحران منطقه ریازان روسیه امروز (جمعه) اعلام کرد که شمار قربانیان انفجار در یک کارخانه در این منطقه به چهار نفر افزایش یافته است.
پیشتر، یک مقام خدمات اضطراری به خبرگزاری «ریا نووستی» گفته بود که بر اساس اطلاعات اولیه، در پی انفجار باروت در کارخانه «الاستیک» در منطقه ریازان، سه نفر کشته و 20 نفر مجروح شدهاند.
مرکز مدیریت بحران در پیامی در تلگرام نوشت: «متأسفانه شمار جانباختگان حادثه در شهرستان شیلوسکی به چهار نفر افزایش یافته است. تعداد مجروحان در حال بررسی و بهروزرسانی است.»
بررسیهای اولیه نشان میدهد که این انفجار به دلیل رعایت نکردن مقررات ایمنی فنی در کارگاه تولید باروت بوده است. بر اثر این حادثه، ساختمان کارگاه به طور کامل تخریب شد و گزارشها حاکی است که تعدادی از افراد همچنان زیر آوار گرفتار هستند. حدود 100 نفر نیز از محوطه کارخانه تخلیه شدند.
در سال 2021 نیز انفجار مشابهی در این کارخانه رخ داده بود که در آن زمان 17 نفر در انفجار جان باختند.
بازار ![]()