چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴

اجتماعی

فعالیت ۴۰ عضو کادر درمان در موکب حرم بانوی کرامت

فعالیت ۴۰ عضو کادر درمان در موکب حرم بانوی کرامت
عصر قم - مسئول کادر درمانی و امداد و نجات هلال احمر موکب حرم حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها در عمود ۱۰۸۰ از ارائه خدمات پزشکی و امدادی به زائران اربعین توسط ۴۰ پزشک، پرستار و امدادگر در دو بخش خواهران و آقایان خبر داد.
  بزرگنمايي:

عصر قم - مسئول کادر درمانی و امداد و نجات هلال احمر موکب حرم حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها در عمود 1080 از ارائه خدمات پزشکی و امدادی به زائران اربعین توسط 40 پزشک، پرستار و امدادگر در دو بخش خواهران و آقایان خبر داد.

عصر قم


به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قم ، حسینی، مسئول کادر درمانی و امداد و نجات هلال احمر استان قم مستقر در موکب حرم حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها، گفت: 10 روز پیش از اربعین وارد خاک عراق شدیم تا با ارائه خدمات درمانی و امدادی به مجروحان و بیماران، مسیر پیاده‌روی برای زائران آسان‌تر شود.
وی با اشاره به اقدامات اولیه تیم در روز‌های آغازین حضور، افزود: تیم آماده‌سازی، محل استقرار را تجهیز و وسایل مورد نیاز را فراهم کرد و در حال حاضر 40 نفر کادر درمانی شامل پزشک، پرستار و نیرو‌های امدادگر در موکب عمود 1080 مستقر هستند و یک دستگاه آمبولانس نیز برای انتقال بیماران و مصدومان در اختیار داریم.
حسینی ادامه داد: محل درمان آقایان و بانوان به صورت مجزا در نظر گرفته شده و تمامی خدمات همراه با تجهیزات امدادی و داروخانه ارائه می‌شود.
وی با اشاره به ارائه خدمات دارویی در داروخانه موکب به زائران اربعین حسینی خاطرنشان کرد: تیم امدادی و درمانی هلال احمر استان قم تا روز پس از اربعین به فعالیت خود در این موکب ادامه خواهد داد.


نظرات شما