عصر قم - مهر / سرمربی تیم فوتبال دختران زیر 20 سال ایران با تاکید بر اینکه رقبای این تیم در مسابقات قهرمانی آسیا را خوب آنالیز کرده اند، گفت: سعی میکنیم بهترین نتایج را به دست آوریم.
ز 20 سال ایران که برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا به مالزی سفر کرده است، ساعت 16:15 دقیقه روز چهارشنبه در اولین دیدار خود به مصاف کشور میزبان خواهد رفت.
نیلوفر اردلان سرمربی این تیم پیش از ظهر امروز سه شنبه(14 مرداد) در نشست خبری این دیدار گفت: در مدت اخیر طبق برنامهریزیهای از پیش تعیینشده اردوهای مختلف تدارکاتی و انتخابی را برگزار کردیم. تمرکز ما در این مراحل روی مسائل تکنیکی، تاکتیکی و هماهنگی تیمی بازیکنان بوده تا از هر نظر آماده ورود به رقابتهای پیشرو باشند.
وی افزود: در تمرینات سعی کردیم به بازیکنان کمک کنیم تا درک بهتری از شیوههای مختلف بازیسازی داشته باشند و نقاط قوت و ضعف تیمهای گوام، مالزی و ژاپن، را آنالیز کردیم. این موضوع باعث شده تا بازیکنان با دید دقیقتری وارد هر تمرین شوند.
اردلان درباره دیدار برابر مالزی تأکید کرد: برای ما هر دیدار حکم فینال را دارد. تمام بازیها برای ما مهم است. مالزی از میزبانی بهره میبرد و شرایط خاص خود را دارد. ژاپن قدرت برتر آسیاست و گوام را نباید دست کم گرفت. در واقع هدف ما ساختن تیمی منسجم است. تیمی که با آمادگی ذهنی و فنی بالا وارد مسابقات شود. تمرینات ما فقط بدنی نیست، بلکه بر تصمیمگیری در شرایط بازی و شناخت موقعیتهای مختلف هم تمرکز دارد.
سرمربی تیم ملی زیر 20 سال دختران در پایان گفت: با تلاش بازیکنان، حمایت فدراسیون و برنامهریزی ووارد این دوره از مسابقات شدیم و امیدواریم نمایشی درخور و شایسته از فوتبال دختران ایران در این رده سنی ارائه دهیم.
بازار ![]()
برنامه دیدارهای ایران در مرحله انتخابی به شرح زیر است:
* چهارشنبه 15 مرداد
ایران – مالزی (ساعت 16:15 به وقت ایران)
* جمعه 17 مرداد
گوام – ایران (ساعت 11:15 به وقت ایران)
* یکشنبه 19 مرداد
ژاپن – ایران (ساعت 11:15 به وقت ایران)