شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴

اقتصادی

طرح های عمرانی قم وارد فاز اجرا می‌شوند

طرح های عمرانی قم وارد فاز اجرا می‌شوند
عصر قم - معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم از آغاز فرآیند اجرایی پیگیری مصوبات سفر رئیس‌جمهور با حضور هیئتی از نهاد ریاست‌جمهوری به سرپرستی مدیر کل اقتصادی نهاد ریاست جمهوری خبر داد.
  بزرگنمايي:

عصر قم - معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم از آغاز فرآیند اجرایی پیگیری مصوبات سفر رئیس‌جمهور با حضور هیئتی از نهاد ریاست‌جمهوری به سرپرستی مدیر کل اقتصادی نهاد ریاست جمهوری خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، خسرو سامری در جریان بازدید از طرح های عمرانی استان به همراه این هیئت گفت: این سفر، به فاصله کوتاهی از سفر استانی رئیس‌جمهور و با هدف جمع‌بندی کارشناسی طرح ها و تصمیم‌گیری نهایی در خصوص تأمین اعتبارات و برنامه‌ریزی اجرای آن‌ها صورت گرفت.
وی افزود: در این بازدید، نمایندگان دستگاه‌های اقتصادی کشور نیز حضور داشتند و طرح های مختلفی از جمله بزرگراه شهید سلیمانی، جاده کوه خضر، توسعه فرودگاه قم، و فاز نخست متروی قم مورد بررسی میدانی قرار گرفت.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری افزود: جلسات متعدد و کارشناسی فشرده‌ای با حضور دستگاه‌های ذی‌ربط در قم برگزار شد که منجر به اولویت‌بندی طرح ها و تهیه گزارش جامع برای ارائه به وزارتخانه‌های مربوطه شد. مقرر شد بخش مهمی از این طرح هادر قالب مصوبات سفر رئیس‌جمهور و از راه منابع ملی، مورد حمایت اجرایی قرار گیرند.
سامری با تأکید بر اهمیت این هماهنگی‌ها اظهار امیدواری کرد با پیگیری مستمر استانداری و حمایت نهاد ریاست‌جمهوری، گام‌های عملیاتی در مسیر تأمین اعتبارات ملی برداشته شود و طرح های زیربنایی استان در حوزه راه، شهرسازی، انرژی و حمل‌ونقل عمومی شتاب بگیرند.
وی ضمن قدردانی از همکاری معاون اجرایی رئیس‌جمهور و مدیران کل نهاد ریاست‌جمهوری، این سفر را سرآغاز مرحله‌ای نو در اجرای طرح‌های مهم عمرانی استان دانست و افزود: ان‌شاءالله با همت دولت و همراهی مدیران استان، شاهد تحقق تحولی محسوس در زیرساخت‌های عمرانی قم خواهیم بود.


نظرات شما