عصر قم

آخرين مطالب

لاوروف: روسیه آماده است اورانیوم غنی‌شده در اختیار ایران قرار دهد اقتصادی

لاوروف: روسیه آماده است اورانیوم غنی‌شده در اختیار ایران قرار دهد
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایسنا / وزیر امور خارجه روسیه گفت: از زمان خروج یکجانبه آمریکا از برجام، ایران هیچ تعهدی برای محدود کردن غنی‌سازی اورانیوم نداشت. ما آماده‌ایم مازاد اورانیوم بیش از حد غنی‌شده ایران را برای فرآوری به روسیه منتقل کنیم و اورانیوم غنی‌شده مورد نیاز تولید انرژی را به تأسیسات انرژی هسته‌ای ایران برگردانیم.
«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه روز دوشنبه و در یک نشست خبری پس از روز دوم هفدهمین اجلاس بریکس تصریح کرد: «کشورهای عضو بریکس در این اجلاس، در این واقعیت که حملات اسرائیل و ایالات متحده به ایران غیرقابل قبول است، متحد بودند.»
طبق گزارش خبرگزاری روسی «تاس» وی گفت: «اگر در مورد جنبه‌های خاص دستورکار بین‌المللی صحبت کنیم، نظر متفق‌القول در مورد غیرقابل قبول بودن حملات اسرائیل و آمریکا به خاک ایران، که با نقض قوانین بین‌المللی، نقض منشور سازمان ملل و نقض توافق‌نامه‌های تضمین‌های تحت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام شده است، اتخاذ شد.»
لاوروف همچنین با انتقاد از رویکرد سیاست زده «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران تصریح کرد: «مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باید مسئولیت ارزیابی‌هایی را که در گذشته منتشر کرده و تنها چند روز قبل از شروع تجاوز اسرائیل به ایران، به شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ارائه شده است، قبول کند. این ارزیابی‌ها توسط بسیاری مبهم توصیف شده‌اند و برخلاف گزارش‌های قبلی دبیرخانه، این امکان را فراهم می‌کنند که تفسیری حاکی از عدم پایبندی صادقانه ایران به تعهداتش ارائه شود.»
او افزود: «مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باید به ایران تضمین دهد که از این پس از اختیارات خود فراتر نرفته و از سیاسی شدن کار جلوگیری کند.»
لاوروف همچنین در اظهاراتی گفت: «روسیه آماده است تا اورانیوم غنی‌شده برای مصارف صلح‌آمیز هسته‌ای را در اختیار ایران قرار دهد.»
او در این‌باره گفت: «روسیه فرصت‌های تکنولوژیکی برای غنی‌سازی اورانیوم دارد و آماده است تا خدمات خود را در اختیار ایران قرار دهد. در مورد روسیه، ما در مورد میانجیگری صحبت نمی‌کنیم. رئیس جمهور پوتین یادآوری کرد که وقتی یک برنامه جامع اقدام مشترک در مورد برنامه هسته‌ای ایران مورد توافق قرار گرفت، توانایی روسیه در ارائه خدمات مربوط به غنی‌سازی اورانیوم که قبل از تصویب این سند در جمهوری اسلامی ایران انباشته شده بود، با کاهش اورانیوم به سطح لازم برای اهداف انرژی برای استفاده در نیروگاه‌های هسته‌ای، در نظر گرفته شد.»
لاوروف افزود: «از زمان خروج یکجانبه آمریکا از برجام، ایران هیچ تعهدی برای محدود کردن غنی‌سازی اورانیوم نداشت و اکنون این موضوع مورد بحث است. ما صرفاً یادآوری کردیم که چنین قابلیت‌های داریم و آماده‌ایم تا آن‌ها را در اختیار قرار دهیم، مازاد اورانیوم بیش از حد غنی‌شده ایران را برای فرآوری به روسیه انتقال دهیم و اورانیوم غنی‌شده مورد نیاز تولید انرژی را به تأسیسات انرژی هسته‌ای ایران برگردانیم.»
هفدهمین اجلاس سران بریکس عصر یکشنبه به ریاست «لولا دا سیلوا» رئیس جمهور برزیل آغاز شد. سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ریاست هیات ایران در این اجلاس را بر عهده دارد.
طبق گزارش رسانه آمریکایی «بلومبرگ»، سران بریکس در بیانیه این نشست ضمن بیان خواسته خود برای خروج رژیم صهیونیستی، حمله تجاوزکارانه این رژیم به ایران را یکصدا محکوم کردند.
بازار
در همین راستا «سید عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «ایران از محکومیت قاطع و صریح تجاوزات نظامی اخیر رژیم اسرائیل و ایالات متحده توسط بریکس قدردانی می‌کند. این گروه اثرگذار از کشورها، به‌ صراحت تأکید کرده‌اند که حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی و تأسیسات هسته‌ای ایران، که تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار دارند، نقض حقوق بین‌الملل و هنجارهای بین‌المللی است.»

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/750433/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اولین مقتل فارسی در جغرافیای عثمانی

واکنش آموزش و پرورش به شهریه 90 میلیونی برخی مدارس

هوای قم در وضعیت خطرناک

رد دانش‌آموزان میان‌پایه به بهانه افت معدل ممنوع شد

آخرین آمار شهدای حملات رژیم صهیونیستی به ایران اعلام شد

تشکیل هشت پرونده قضایی برای 580 میلیارد فرار مالیاتی در قم!

پس از دو سال رکود مراکز پروتز و اروتز فعال می‌شوند

هلند نه، اردوی استقلال در ترکیه قطعی شد

الدحیل و انتقال بزرگ با هافبک پی اس جی!

پایان عجیب‌ترین قرارداد جهان؛ حمدالله و الهلال

غیبت دوستاره مهم psg در بازی مقابل رئال

10 کاشته زن برتر دنیای فوتبال

سپاهان، ستاره جوانش را به تیم امید نداد

تکذیب شایعات، ستاره استقلال بر نمی‌گردد!

پرواز مخفی بایرن مونیخ بدون جمال موسیالا!‏

رحمتی سرمربی خیبر شد

چرا تیم ملی تکواندو به مسابقات اعزام نشد؟

جلوگیری از کم‌آبی بدن در تابستان/ 4 نوشیدنی برای هیدراتاسیون

بازدید فرمانده نیروی هوایی ارتش از پایگاه‌های شهید بابایی اصفهان و وحدتی دزفول

ادعای اسرائیل هیوم: موضوع اصلی گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو تدوین گام‌های بعدی در خصوص مسئله ایران است

دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت: برای پزشکیان میدان، دفاع از خاک ایران و دیپلماسی، راه کاهش تنش است

آمار رسمی از تعداد شهدای جنگ تحمیلی 12 روزه

تأکید رئیس‌جمهور بولیوی بر نقش سازنده ایران در تحولات بین‌المللی طی دیدار با عراقچی

ادعای کاخ سفید درباره تماس با ایران در مورد توافق

کیفیت هوای قم در شرایط خطرناک

مرگ یک کارگر در پی ریزش معدن «شهید نیلچیان»

3 کشته در برخورد موتورسیکلت و تریلر در اندیمشک

مجوز استخدام 85 هزار نفر در آموزش و پرورش صادر شد

غرق شدن یک دختر در استخر کشاورزی

طوفان شدید در شاندونگ چین

اعلام ترکیب تیم‌های ملی جوانان کشتی آزاد و فرنگی

امباپه شکایت جنجالی از پی‌اس‌جی را پس گرفت

صدای زنگ خطر بیخ‌گوش بسکتبال ایران

گزینه استقلال با کت‌و‌شلوار آماده عقد قرارداد

زلزله در خط حمله سپاهان در صورت جدایی محبی

دو لژیونر جوان، دعوت روانخواه را نپذیرفتند!

پوستر مربی جدید پرسپولیس

شبی که فوتبال هلند زانو زد؛ 7 جولای 1974؛ آلمان‌غربی با شکست هلند، قهرمان جام جهانی شد

اولین عکس مدافعی که پرسپولیس را پشیمان کرد!

یامال، انتخاب فاتح رولان گاروس

معرفی شربتی شادی‌آور برای روزهای گرم و پراسترس

نیویورک‌تایمز: اسرائیل دروغ می‌گوید؛ حمله به اوین نمادین نبود

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص): تمام تحرکات آمریکا، رژیم صهیونیستی و همپیمانان آنان در منطقه را رصد می‌کنیم

لاوروف: روسیه آماده است اورانیوم غنی‌شده در اختیار ایران قرار دهد

سفارت انگلیس در تهران بازگشایی شد

دیدار عراقچی با گوترش در حاشیه اجلاس سران بریکس

ملاقات معاون وزیر خارجه چین با عراقچی در ریودوژانیرو

وزیر جنگ اسرائیل: «منبع اصلی نگرانی من، تولید موشک در ایران است

هشدار جدی در رابطه با «نگهداری غیراصولی حیوانات خانگی»

زمان انتشار کارت ورود به جلسه کنکور اعلام شد