عصر قم

آخرين مطالب

نمایش پشتوانه مردمی ایران در جنگ تحمیلی با رژیم صهیونیستی سیاسی

نمایش پشتوانه مردمی ایران در جنگ تحمیلی با رژیم صهیونیستی
  بزرگنمايي:

عصر قم - خطیب جمعه قم گفت: جنگ با رژیم صهیونیستی نمایش جوهره مردمی نظام اسلامی بود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری در خطبه‌های این هفته نماز جمعه قم گفت: در جنگ 12 روزه با رژیم غاصب صهیونیستی بار دیگر جوهره مردمی و البته اسلامی نظام جمهوری اسلامی ایران در جهان نمایش داده شد و عزت و اعتبار ایران و ایرانی مضاعف شد.
وی افزود: یکی دیگر از مهمترین دستاورد‌ها و پیام‌های این جنگ این بود که دنیا فهمید هیچ ضربه‌ای به ایرانی اسلامی بدون پاسخ نمی‌ماند.
آیت ا... حسینی بوشهری گفت: در این مدت کشور‌های زیادی با ما همراهی کردند و دوستی شان را ابراز کردند، اما مجامع جهانی زیادی هم سکوت کردند.
وی گفت: آقای گروسی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی، مزدور موساد از کار در آمد و مشخص شد تمام گزارشات آژانس به اسرائیل ارسال میشده است.
آیت الله حسینی بوشهری تصریح کرد: آقای گروسی باید از خجالت بمیری! تو رئیس یک سازمان بین المللی هستی و باید بی طرف باشی نه اینکه اطلاعات در اختیار اسرائیل قرار بدهی.
امام جمعه قم با بیان اینکه در طول جنگ، هزینه سنگینی به رژیم صهیونیستی تحمیل شد گفت: این جنگ حداقل یک میلیلارد دلار برای آنها هزینه به بار آورد و سرانجام هم دست به سوی امریکا دراز کردند.
وی گفت: ما معتقدیم دشمن دیگر جرات حمله ندارد، اما اگر فکر حمله به سرش بزند پاسخ ایران اسلامی قاطع و شدید‌تر خواهد بود.
آیت الله حسینی بوشهری گفت: دشمن با این فکر به ایران حمله کرد که دیگر ایران قدرتش را از دست داده و بازوان ایران اسلامی سست و محور مقاومت تضعیف شده، اما اشتباه کرد و نتیجه این فکر پلیدش را هم دید و ضربات بدی خورد.
وی گفت: البته نباید فراموش کرد که آمریکا با مکر و فریب ما را مشغول مذاکره کرد و از پشت به اسرائیل چراغ سبز نشان داد.
خطیب جمعه قم به نقش و جایگاه رهبری در دوران جنگ اشاره کرد و گفت: با ورود به موقع و دقیق رهبری سریعا فرماندهان جدید انتخاب و مشغول شدند و تل آویو را با خاک یکسان کردند.
خطیب جمعه قم افزود: خبرنگاران از برد موشک‌های نقطه زن ایران، حیرت زده شدند و برایشان این قدرت و دقت برجسته بود.
وی گفت: در دوران جنگ و پس از آن رسانه ملی به خوبی نقش خود را ایفا کرد و نمونه این نقش آفرینی رسانه ملی، استقامت خانم سحر امامی مجری تلویزیون بود که همیشه ایستادگی اش در تاریخ باقی خواهد ماند.
وی گفت: این استقامت ها، نشان دهنده نصرت‌های الهی و تحقق وعده خدا به ملتی است که با تقوا و اراده پولادین جهاد می‌کنند. 
خطیب جمعه قم دیگر دستاورد جنگ 12 روزه با رژیم صهیونیستی را ایجاد فرصتی طلایی برای انسجام همه اقشار با یکدیگر دانست که ستودنی بود.
وی گفت: دشمن اگر میدانست این جنگ برای ما یک فرصت برای تقویت همبستگی می‌شود، نه خودش وارد می‌شد و نه از پدر بزرگش یعنی آمریکا کمک می‌گرفت.
آیت الله حسینی بوشهری با قدردانی از همراهی دولت با مردم و همچنین همبستگی سران قوا و دیگر مسئولین در طول جنگ و پس از آن گفت: انتظار از مسئولان این است خسارات را جبران و مسکلات معیشتی را رفع کنند.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/749531/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رضایتنامه علی کریمی؛ 400 هزار دلار

حرف‌های کارتال در مورد جدایی از پرسپولیس

فهرست غیرمتعارف ژاپن برای جام ملت‌های شرق آسیا

جدایی مازیار زارع از ملوان جدی شد

مربی بدنساز العین و الهلال در تیم فرهاد

تبریک فوتبالی لاوروف به وزیر امور خارجه عربستان

تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا؛ ویرانی مطلق!

جلسه تعیین وضعیت پورموسوی در مس رفسنجان

نظارت قلعه‌نویی بر تمرین نسل جدید فوتبال ایران

ادامه ماجراجویی پاریسی‌ها در آمریکا

بیماری‌های جدی که باعث خواب‌آلودگی در طول روز می‌شوند

واشنگتن‌پست: اروپا خواستار مذاکره با ایران است اما حمله آمریکا کار را سخت کرده است

رئیس ستادکل نیروهای مسلح: در صورت تکرار خطای صهیونیست‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود

اتحادیه اروپا اظهارات بحث‌برانگیز «کالاس» درباره موضوع هسته‌ای ایران را اصلاح کرد

پزشکیان: ایران همچنان مذاکره و دیپلماسی را راهکار موثر حل اختلافات می‌داند

تصاویر هوایی از حضور پرشور زنجانی‌ها در مراسم «یوم‌العباس»

مرگ تلخ کودک 6 ساله در رودخانه

واکنش سپاهان؛ تصمیمی بر تعطیلی سایر رشته‌ها نداریم

پیاتزا استراحت را در بلگراد ممنوع کرد

نقل و انتقالاتی که دیگر نه داغ است، نه جنجالی!

طعنه ستاره بارسا به تصمیم نیکو ویلیامز

اولین تبریک به هاشمیان رسید

دعوا در تورین؛ جلسه ویژه فسخ قرارداد ستاره یووه

تلاش جدی ستاره اینتر برای پیوستن به بارسا

نوستالژی والیبال ایران - آمریکا 2015

نفس راحت پیاتزا؛ ستاره محبوبش برگشت

پین: امیرحسین حسین‌زاده جوان اما استثنایی بود!

پیکر سرلشکر ایزدی در خانه ابدی‌‌اش آرام گرفت

لاوروف: امیدواریم که توافق آتش‌بس بین ایران و اسرائیل پایدار باشد

دیدار و گفت‌وگوی پزشکیان و الهام علی‌اف در حاشیه اجلاس اکو

البرادعی: حمایت از حملات اسراییل به ایران، مشارکت در نقض حقوق بین‌الملل است

نمایش پشتوانه مردمی ایران در جنگ تحمیلی با رژیم صهیونیستی

خوراکی‌هایی که کلسترول بد را کاهش می‌دهند

تخت‌روانچی: مصوبه مجلس به این معنا نیست که ما قرار است همکاری خود با آژانس را قطع کنیم

دیدار اردوغان و پزشکیان در جمهوری آذربایجان

واکنش شریعتمداری به احتمال مذاکره با آمریکا: خر عیسی را به مکه نبرید!

همه زندانیان اوین در کمتر از 12 ساعت به سایر زندان‌ها منتقل شدند

تولد 30308 نوزاد ایرانی در 12 روز جنگ

باشگاه استقلال: قایدی رویاست اما شاید محبی را بگیریم

مهدوی‌کیا، شاید وقتی دیگر یا هرگز!

ایران- کوبا؛ تمرین مشترک زیر نظر پیاتزا

قرارداد مدافع ژاپنی آرسنال فسخ شد

روزی که هنر و فوتبال تلفیق شد

خاطره بامزه گابریل پین از استقلال دوران فرهاد مجیدی

کلیپ تیم ملی ازبکستان برای جام جهانی 2026

حرکات اصلاحی برای کوتاهی عضلات پشت پا

تیم بازرسان آژانس، ایران را ترک کردند

طواف پیکر سرلشکر شهید ایزدی در مضجع حرم بانوی کرامت

دیدار معاون بهداشت و درمان بنیاد و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده‌های شهدای حملات تروریستی آمل

پژمان ماندگاری مدیر روابط عمومی استقلال: رقم بالای مهدی قایدی کار را برای جذب این بازیکن سخت کرده است