عصر قم

آخرين مطالب

سفر معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد جهت پیگیری مشکلات ایثارگران به استان زنجان اقتصادی

سفر معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد جهت پیگیری مشکلات ایثارگران به استان زنجان
  بزرگنمايي:

عصر قم - معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران به همراه مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی و جمعی از مدیران معاونت تعاون و امور اجتماعی بنیاد جهت پیگیری مشکلات ایثارگران به استان زنجان سفر کردند.

به گزارش ایثار، دکتر فریده اولادقباد معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد، به همراه حجت‌اله امانی، مدیرعامل صندوق اشتغال ‌و کارآفرینی، سید باقر سید رضایی، مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران، بهروز بزرگی، مدیرکل مددکاری و مشاوره، امیر نبی‌زاده، مدیرکل اشتغال و کارآفرینی، میثم اروز، مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی جهت پیگیری مشکلات ایثارگران به استان زنجان سفر کردند.
اولاددقباد در نشستی در بنیاد استان زنجان با اشاره به اقدامات این سفر گفت: تامین مسکن در شهرستان‌ها، مشکلات پروژه 224 واحدی مسکن فرزندان شهدا و ساماندهی گلزارهای مطهر شهدا در این سفر پیگیری شد و خانواده‌های معظم شهدای حمله رژیم صهیونیستی به کشور در زنجان نیز دیدار و دلجویی صورت گرفت.
وی بر لزوم راه اندازی میز خدمت حقوقی جهت مراجعه جانبازان در خصوص دریافت خودرو تاکید کرد و گفت: باید در حوزه مشاوره و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نیز اقدامات ویژه صورت گیرد و جامعه هدف علاوه بر پایش سلامت، پایش سلامت روحی نیز داشته باشند که این طرح در حال حاضر در تهران به صورت پایلوت اجرا می‌شود.
اولاددقباد با اشاره به بازنگری دستورالعمل‌های طرح سپاس، مکاتبات در خصوص اعطای وام مجدد، و مباحثی در حوزه امور اجتماعی ایثارگران و با بیان اینکه بنیاد یک دستگاه حاکمیتی به شمار می‌رود، تصریح کرد: همه دستگاه‌های اجرایی موظف به اجرای این مفاد قانونی هستند و بنیاد با کمک دولت و مجلس در تلاش است بودجه لازم جهت اجرای طرح‌ها را تامین کند.
وی با بیان اینکه در حوزه پذیرش، همکاران در تلاش هستند که احزار شهدای اخیر هرچه سریع‌تر انجام شود، ادامه داد: با تشکیل کمیته ویژه پرونده شهدای استان زنجان در حمله اخیر در اولویت مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
اولاددقباد همچنین در جلسه تامین مسکن ‌ایثارگران و ساماندهی گلزارهای مطهر شهدای استان زنجان که در استانداری زنجان برگزار شد، گفت: پروژه 224 واحدی مسکن فرزندان شهدا بیش از 42 درصد پیشرفت فیزیکی داشته، با توجه به مکاتبات و جلسات صورت گرفته این پروژه یکی از دغدغه‌های وزیر راه و شهرسازی است که پروژه مسکن فرزندان شهدا در تهران انجام شده و امیدواریم بتوانیم در زنجان نیز آن را به سرانجام برسانیم.
وی تامین زمین برای ایثارگران واجد شرایط را یکی دیگر از برنامه‌های بنیاد در راستای خدمت‌رسانی به جامعه معزز ایثارگری عنوان کرد و افزود: اولین استان جهت پیگیری این موضوع زنجان است که بر اساس قانون جامع ایثارگری باید به این عزیزان تعلق گیرد و امیدواریم در این جلسه محقق شود.
اولادقباد با اشاره به اینکه در استان زنجان بیش از 3 هزار نفر از جامعه معزز ایثارگری دارای فرم «ج» سبز و واجد شرایط واگذاری زمین یا مسکن هستند، گفت: در این سفر تلاش می‌کنیم تا این مشکل ایثارگران با کمک وزارت راه و شهرسازی برطرف شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/749371/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

الهلال تیمی است در حد رئال مادرید و یوونتوس!

تیم ملی ایران رقبایش را در رقابت‌های کافا 2025 شناخت

اولین گفت‌و‌گوی محمدمهدی لطفی با هواداران سپاهان بعد از حضور در نقش جهان

یادواره شهدای روستای کرمجگان قم

دروازه‌بان افسانه‌ای نیجریه درگذشت!

وقتی مسی و سوارز بازی پدل را جدی می‌گیرند!

برادر دیوگو ژوتا، وینگر دریبل‌زن و تحصیل‌کرده

سرمربی پرسپولیس زاده جنوب تهران، ساکن شمال آلمان

شروع تمرینات پیش فصل بازیکنان سپاهان

رونمایی باشگاه بارسلونا از کیت اول بازیکنان در فصل آینده

تمرینات پیش فصل بازیکنان آلومینیوم اراک

احساسی‌ترین پیام‌های تسلیت برای دیوگو ژوتا

ویدیوی باشگاه ذوب آهن به بهانه حضور قاسم حدادی‌فر به عنوان سرمربی این تیم در فصل جدید

تقویم و اوقات شرعی جمعه 13 تیر 1404 به افق قم

فصل بدون استراحت برای ستاره جدید استقلال

اردوی مشترک بچه گلرها در غیاب ستاره اصلی

ستاره دورتموند در آمریکا بازیکن چلسی می‌شود!

ماجرای پیوستن آرش رضاوند به سپاهان چیست؟

پایان حضور پورموسوی در مس رفسنجان

تمرین فشرده دختران ملی پوش فوتبال

اورتون کنار لیورپول ایستاد؛ تسلیت به رقیب تاریخی

ساپینتو چمدانش را بست

قدردانی از فوتسالیست قمی تیم ملی ناشنوایان ایران

یاواره شهدای روستای کرمجگان قم

نمایشگاه سلاحت را انتخاب کن در حرم حضرت معصومه (س)

تحقیقات جنایی پلیس تهران درباره جسد پیچیده شده در فرش

تازه داماد قربانی توهم قاتل شد

وداع با شهید القدس در حرم حضرت معصومه(س)

سفر معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد جهت پیگیری مشکلات ایثارگران به استان زنجان

متن کامل پیام احساسی آرنه اشلوت برای ژوتا

اولین ویدیو منتشر شده از آتش گرفتن لامبورگینی دیگو ژوتای فقید و برادرش

جام جهانی فوتسال ناشنوایان در برنامه کادر فنی

نشست درویش و زنوزی در حضور تاج در خصوص پرونده علیرضا بیرانوند

ترکیب طلایی تاریخ فوتبال از نظر کریستیانو رونالدو

اثر جدید حمید سحری؛ وضعیت متفاوتِ رئال مادرید و بارسلونا در این روزها

آخرین اخبار نقل و انتقالات فوتبال ایران

پیراهن 20 لیورپول به نام ژوتا جاودانه شد

از کجا بفهمیم کبد چرب داریم؟!

علائم، پیشگیری و اقدامات اورژانسی در گرمازدگی

ماکرون: به‌زودی با رئیس جمهور ایران تماس خواهم گرفت

تخت روانچی: به غنی‌سازی اورانیوم ادامه خواهیم داد

چه تعداد حمله سایبری در طول 12 روز جنگ داشتیم؟

اسکای نیوز به نقل از بقایی: تماس‌هایی به طور غیرمستقیم وجود دارد

ذکر لبیک یا حسین زینت بخش مجالس محبان آل الله در قم

حمایت از دانش آموزان مستعد خانواده‌های فاقد سرپرست درقم

وداع با شهید القدس در حرم حضرت معصومه (س)

تفاوت‌ طرح سربازی صیاد شیرازی با امریه و کسرخدمت اعلام شد

افزایش احتمال حریق در جنگل‌ها و مراتع با گرم شدن هوا و خشکی بوته‌ها

ذوب‌آهن راهی بروجن شد

اخبار و حواشی داغ جام جهانی باشگاه‌ها