عصر قم

آخرين مطالب

مجتهدین حوزه تهران: ترامپ "مهدورالدم" است سیاسی

مجتهدین حوزه تهران: ترامپ "مهدورالدم" است
  بزرگنمايي:

عصر قم - فارس / بیانیه‌ فقهی اساتید برجسته حوزه علمیه تهران در محکومیت تهدید مرجع عالی شیعیان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا، با تأکید بر کفر حربی و فساد فی‌الارض خواندن ترامپ و نتانیاهو، حکم قاطع شرعی «مهدورالدم» و «مفسد فی الأرض» را برای آنها صادر کرد و مسلمانان جهان را به آمادگی و مقاومت در برابر این تهدیدات فراخواند.
بیانیه اساتید خارج فقه و اصول حوزه علمیه تهران دربارهٔ حکم فقهی تهدید مرجع اعلای شیعه صادر شد. 
فقهای حوزه علمیه پایتخت در این بیانیه تأکید کرده‌اند: ترامپ سفیه سفله و همپالگی صهیونی‌اش نتانیاهو، کافر حربی‌اند؛ «آمرِ سبب» و «عاملِ مباشر» چنین اعمال جنایت‌باری، «مفسد فی الأرض» و «مهدور الدّم» است.
متن بیانیه اساتید به شرح زیر است:
بِسمِ الّلهِ قاصِمِ الجبّارین، مُبیرِ الظالمین، مُدْرِکِ الْهَارِبِینَ.
بازار
«وَمِنَ النَّاسِ مَنْ یُعْجِبُکَ قَوْلُهُ فِی الْحَیَاهِ الدُّنْیَا وَیُشْهِدُ اللَّهَ عَلَى مَا فِی قَلْبِهِ وَهُوَ أَلَدُّ الْخِصَامِ ﴿204﴾ وَ إِذا تَوَلَّی سَعی‏ فِی الْأَرْضِ لِیُفْسِدَ فیها وَ یُهْلِکَ الْحَرْثَ وَ النَّسْلَ وَ اللَّهُ لایُحِبُّ الْفَسادَ ﴿205﴾ وَإِذَا قِیلَ لَهُ اتَّقِ اللَّهَ أَخَذَتْهُ الْعِزَّهُ بِالْإِثْمِ فَحَسْبُهُ جَهَنَّمُ وَلَبِئْسَ الْمِهَادُ» (البقره:204ـ 206)
یاوه‌بافی و پریشان‌گویی‌های رئیس جمهور توهّم‌زده‌ آمریکا پایان ندارد. او اخیراً دیگربار با نهایت وقاحت، زبان به تهدید فرمانروای اقلیم قلوب آزادی‌خواهان، زعیم حکیم امت اسلامی، رهبر و مرجع شجاع و محبوب شیعیان جهان، آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (دام‌ظله) گشوده است.
تفَوّه به چنین سخنانی، علاوه بر اینکه آشکارا خلاف قوانین و معاهدات بین‌المللی است، دارای احکام فقهی قاطع و روشنی است؛ «آمرِ سبب» و «عاملِ مباشر» چنین اعمال جنایت‌باری، «مفسد فی الأرض» و «مهدور الدّم» است.
ترامپ سفیه سفله و همپالگی صهیونی‌اش نتانیاهو، کافر حربی قلمداد می‌شوند؛ این دو تن جامع مجموعهٔ جنایات و جرائم سنگین‌اند. «نُکث یمین»، و «نقض عهد»، «محاربه‌»، «فساد فی الأرض»، «اهلاک حرث» و نابودی منابع حیاتی، «تعدّی به سرزمین‌های اسلامی» و اشغال آن، اقدام به «ارعاب» و ارهاب، و «اغتیال»، و ترور صدها تن از شخصیت‌های برجستهٔ مسلمان و آزادهٔ غیرمسلمان جهان، «اهلاک نسل» و نسل‌کشی، «قتل‌عام» هزاران زن و مرد غیرنظامی، کودک و جوان و سالخوردهٔ بی‌پناه فلسطینی و لبنانی و سوری و ایرانی و مردم سایر ملل، از جملهٔ این جرائم سنگین و دهشتناک است.
جسارت صادرشده از لسان این دلقک آمریکایی اگر با حماقت رفتاری (العیاذ بالله) قرین شود (و هرگز نخواهد شد، که: «وَ اللهُ خیرٌ حافِظاً وَ هُو أرحَمُ الرّاحِمینَ»)، به‌مقتضای احکام اسلام، و به یمن غیرت و همّت هزاران‌هزار فدائی جان‌برکف ولی امر مسلمین (حفظه‌الله)، منطقه به دوزخ شعله‌وری برای نظامیان و دیپلمات‌های آمریکا بدل خواهد شد؛ بلکه هیچ نقطهٔ امنی برای حضور اتباع آمریکا در دنیا باقی نخواهد ماند.
فرصت را مغتنم شمرده، از مراجع عظام تقلید (دامت برکاتهم) که نسبت به سخنان سخیف رئیس‌جمهور آمریکا فتوا و حکم قاطع صادر فرمودند و دیگر مراجع (دام ظلّهم) که در صدد صدور حکم شرعی و تعیین تکلیف مسلمین جهان اسلام که مترصّد دریافت نظرات فقهی آنان پیرامون این قضیه هستند، عمیقاً سپاسگزاری می‌کنیم، از همه‌ مسلمانان در اقصا نقاط عالم، بویژه جوانان غیرتمند مؤمن و شجاع تقاضا می‌کنیم که هوشیارانه و آماده یراق گوش جان به فرمان زعمای اسلام باشند. «فَمَنِ اعْتَدَى عَلَیْکُمْ فَاعْتَدُوا عَلَیْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَى عَلَیْکُمْ وَاتَّقُوا اللَّهَ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ مَعَ الْمُتَّقِینَ» (البقره: 194)
امضا‌ء کنندگان حضرات اساتید:
آیت‌الله سید علی‌اصغر هاشمی علیا، آیت‌الله علی‌اکبر رشاد، آیت‌الله محمدباقر تحریری، آیت‌الله حسن عالمی، حجت‌الاسلام و المسلمین حسینعلی سعدی، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدجواد محمدی گلپایگانی، آیت‌الله سید باقر خسروشاهی، حجت‌الاسلام و المسلمین علیرضا تقوائی، حجت‌الاسلام و المسلمین جواد مجتهد شبستری، حجت‌الاسلام و المسلمین سید مصطفی حسینی‌نسب. و جمعی دیگر. ششم محرم‌الحرام 1447 هجری قمری.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/749171/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یادواره شهدای روستای کرمجگان قم

دروازه‌بان افسانه‌ای نیجریه درگذشت!

وقتی مسی و سوارز بازی پدل را جدی می‌گیرند!

برادر دیوگو ژوتا، وینگر دریبل‌زن و تحصیل‌کرده

سرمربی پرسپولیس زاده جنوب تهران، ساکن شمال آلمان

شروع تمرینات پیش فصل بازیکنان سپاهان

رونمایی باشگاه بارسلونا از کیت اول بازیکنان در فصل آینده

تمرینات پیش فصل بازیکنان آلومینیوم اراک

احساسی‌ترین پیام‌های تسلیت برای دیوگو ژوتا

ویدیوی باشگاه ذوب آهن به بهانه حضور قاسم حدادی‌فر به عنوان سرمربی این تیم در فصل جدید

تقویم و اوقات شرعی جمعه 13 تیر 1404 به افق قم

فصل بدون استراحت برای ستاره جدید استقلال

اردوی مشترک بچه گلرها در غیاب ستاره اصلی

ستاره دورتموند در آمریکا بازیکن چلسی می‌شود!

ماجرای پیوستن آرش رضاوند به سپاهان چیست؟

پایان حضور پورموسوی در مس رفسنجان

تمرین فشرده دختران ملی پوش فوتبال

اورتون کنار لیورپول ایستاد؛ تسلیت به رقیب تاریخی

ساپینتو چمدانش را بست

قدردانی از فوتسالیست قمی تیم ملی ناشنوایان ایران

یاواره شهدای روستای کرمجگان قم

نمایشگاه سلاحت را انتخاب کن در حرم حضرت معصومه (س)

تحقیقات جنایی پلیس تهران درباره جسد پیچیده شده در فرش

تازه داماد قربانی توهم قاتل شد

وداع با شهید القدس در حرم حضرت معصومه(س)

سفر معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد جهت پیگیری مشکلات ایثارگران به استان زنجان

متن کامل پیام احساسی آرنه اشلوت برای ژوتا

اولین ویدیو منتشر شده از آتش گرفتن لامبورگینی دیگو ژوتای فقید و برادرش

جام جهانی فوتسال ناشنوایان در برنامه کادر فنی

نشست درویش و زنوزی در حضور تاج در خصوص پرونده علیرضا بیرانوند

ترکیب طلایی تاریخ فوتبال از نظر کریستیانو رونالدو

اثر جدید حمید سحری؛ وضعیت متفاوتِ رئال مادرید و بارسلونا در این روزها

آخرین اخبار نقل و انتقالات فوتبال ایران

پیراهن 20 لیورپول به نام ژوتا جاودانه شد

از کجا بفهمیم کبد چرب داریم؟!

علائم، پیشگیری و اقدامات اورژانسی در گرمازدگی

ماکرون: به‌زودی با رئیس جمهور ایران تماس خواهم گرفت

تخت روانچی: به غنی‌سازی اورانیوم ادامه خواهیم داد

چه تعداد حمله سایبری در طول 12 روز جنگ داشتیم؟

اسکای نیوز به نقل از بقایی: تماس‌هایی به طور غیرمستقیم وجود دارد

ذکر لبیک یا حسین زینت بخش مجالس محبان آل الله در قم

حمایت از دانش آموزان مستعد خانواده‌های فاقد سرپرست درقم

وداع با شهید القدس در حرم حضرت معصومه (س)

تفاوت‌ طرح سربازی صیاد شیرازی با امریه و کسرخدمت اعلام شد

افزایش احتمال حریق در جنگل‌ها و مراتع با گرم شدن هوا و خشکی بوته‌ها

ذوب‌آهن راهی بروجن شد

اخبار و حواشی داغ جام جهانی باشگاه‌ها

معرفی باشگاه پالمیراس برزیل، تیم حاضر در جام جهانی باشگاه‌ها

خاطره‌بازی و مروری بر آخرین لحظات فوتبالی دیگو ژوتا، مهاجم درگذشته لیورپول

پلی به گذشته؛ برتری 4-0 منچسترسیتی مقابل لیورپول در لیگ برتر انگلیس