عصر قم

آخرين مطالب

برانکو: طارمی را پیشنهاد دادم، هیچ کس نخواست! ورزشی

برانکو: طارمی را پیشنهاد دادم، هیچ کس نخواست!
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /برانکو ایوانکوویچ برای اولین بار فاش کرد که مهدی طارمی را برای انتقال به دیناموزاگرب پیشنهاد داده بود.
 برانکو ایوانکوویچ از بهار 1394 به مدت چهار فصل هدایت تیم پرسپولیس را برعهده داشت و موفق به کسب سه عنوان قهرمانی لیگ برتر نیز شد و همچنین پرسپولیس را به فینال آسیا رساند. یکی از مهمترین چهره‌های تیم سرخپوش پایتخت در دوران برانکو، کسی نبود جز مهدی طارمی که نخستین گل دوران برانکو را هم با یک ضربه دیدنی وارد دروازه سپاهان کرد.
طارمی در لیگ پانزدهم و شانزدهم عنوان آقای گلی لیگ برتر را به دست آورد و در حالی که همه منتظر سومین کفش طلای این بازیکن بودند، ناگهان خبر محرومیتش، خانه را بر سر او و تیمش آوار کرد. بلافاصله بعد از این خبر، پرسپولیس با چهار گل مقابل الهلال شکست خورد و کمی بعد، طارمی اعلام کرد که قصد جدایی از پرسپولیس به مقصد لیگ ستارگان قطر را دارد.
جدایی طارمی از پرسپولیس در حالی اتفاق افتاد که او سه فصل متوالی، برای جدایی از پرسپولیس و حضور در تیمی دیگر اقدام کرده بود: کویت، ترکیه و... سرانجام لیگ قطر با آغوش باز طارمی را پذیرفت. آقای گل ایران از الغرافه به سوی ریوه آوه، پورتو و سپس اینتر پرواز کرد و تبدیل به یکی از مهمترین لژیونرهای فوتبال آسیا شد.
حالا برانکو ایوانکوویچ فاش کرده که در همان زمان، مهدی طارمی را برای انتقال به لیگ کرواسی پیشنهاد داد اما هیچ باشگاهی او را نپذیرفت.
برانکو ایوانکوویچ، سرمربی سابق پرسپولیس، در گفت‌وگو با یک پادکست فوتبال کرواسی درباره دوران مربیگری‌اش در ایران و کشف استعدادهایی چون مهدی طارمی صحبت کرد. او گفت: «طارمی را زمانی که در پرسپولیس بودم، به دینامو زاگرب، اوسیک و فکر می‌کنم حتی به هایدوک یا رییکا پیشنهاد دادم، گفتم او فوق العاده است و برای شما پولساز خواهد بود. اما پاسخ‌شان این بود که: ایرانی؟ نه، ممنون!»
بازار
او ادامه داد: «متأسفانه نگاه سطحی به بازیکنان ایرانی باعث شد چنین استعدادی از چشم آن‌ها پنهان بماند. آنها میگفتند چه فرقی بین بازیکنان ایرانی وجود دارد...؟ طارمی بازیکنی باهوش، سریع، فیزیکی و با توانایی بازی خیابانی است. بموتور بدنی قوی‌ای دارد و پتانسیل استثنایی خود را در سال‌های بعد نشان داد. از قطر به ریو آوه پرتغال رفت و حالا با 32 سال سن به اینتر رسیده. بازیکن فوق‌العاده‌ای است.»
ایوانکوویچ همچنین درباره حضور صادق محرمی در دینامو زاگرب توضیح داد: «بعدها مامیچ از من درباره یک بازیکن ایرانی پرسید و من محرمی را معرفی کردم. او را در 20 سالگی به تیم ملی ایران آوردم. بازیکنی با سرعت و تهاجم بالا که در هر بار حضورش برای دینامو عملکرد خوبی داشت. نمی‌دانم چرا نتوانست به طور پیوسته در ترکیب باشد و باشگاه از او درآمدزایی کند.»
نکته جالب اینکه برانکو در این پادکست درباره دوران باشکوه حضورش در پرسپولیس نیز صحبت کرده است. البته انجام این مصاحبه پیش از جدایی او از تیم ملی چین بود اما حالا انتشار آن همزمان با شایعه حضورش در ایران، صحبتهایش را جالبتر میکند.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/747744/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بررسی موشک‌باران سال‌های 65 تا 67 در نشست قم پژوهی

برپایی مجلس عزای امام حسین(ع) در هیئت رزمندگان اسلام قم

تصاویر خانه رایان قاسمیان، نوزاد دو ماهه‌ای که در حمله رژیم صهیونیستی به شهادت رسید

هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری با عنوان «وام فوری»

از آرتروز زانو رنج می‌برید؟

این یک باور غلط است!

سفیر ایران به وزارت خارجه آلمان احضار شد

ادعای ترامپ: ما هر چه از ایران بخواهیم، به دست خواهیم آورد

علی مطهری: خوب بود که سه پایگاه آمریکا را در پاسخ به حمله سه سایت هسته‌ای میزدیم!

وزیر خارجه عمان: مذاکرات هسته‌ای ایران با فراهم شدن شرایط از سر گرفته می‌شود

باقری کنی: آمریکایی‌ها میز مذاکره را منفجر کردند

تأکید پوتین و ماکرون بر حق ایران برای بهره‌مندی از انرژی هسته‌ای

کالاس: اتحادیه اروپا آماده تسهیل‌گری در مذاکرات هسته‌ای ایران است

مطهری: بعید است که ایران دکترین اتمی خود را تغییر دهد

گاردین: ایران بر پایه یک دروغ مورد حمله قرار گرفت، اما اروپایی‌ها حاضر نشدند آن را محکوم کنند

هاآرتص افشاگری کرد: 10 مرکز راهبردی اسرائیل هدف اصابت دقیق موشک‌های ایرانی

خدمت‌رسانی مواکب در حرم مطهر بانوی کرامت در دهه اول ماه محرم

صادرات قم در خرداد امسال 38 درصد رشد کرد

آموزش «مهارت‌های زندگی» به دختران کودک و نوجوان در حرم بانوی کرامت

پرداخت 270 میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی قم

آموزش عملی کشاورزی در مزارع و باغات استان قم اجرا می‌شود

عوامل انسانی دلیل 95 درصد آتش سوزی‌ها در مراتع

افزایش ضریب امنیت با برقراری ایستگاه‌های ایست و بازرسی

امکان حضور ارباب رجوع در شعب دیوان عالی کشور فراهم شد

انهدام باند انتقال محموله مهمات جنگی در لرستان

از کودک 3 ساله تا مددکار و سرباز و پزشک؛ قربانیان حمله نمادین به اوین!

دسته عزاداری خاص نوجوانان با دبه بیست لیتری

بخشدار مرکزی تهران: بکارگیری اتباع غیرمجاز یا اجاره دادن املاک به آنها جرم است

مشاور وزیر کشور: 500 هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی به کشورشان بازگشتند

روایت کادر درمان از پذیرش مجروحان جنگی

روایت یکی از شاهدین حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین

گفت‌گو با همسر برادر حمید رنجبری که برای نجات جان فرزند همکارش زیر آوار زندان اوین ماند

هشدار گرد و خاک و رگبار و رعد و برق تا 6 روز آینده

جزئیات جدید از قتل سولماز عباسی، مربی والیبال به دست همسرش

برنامه‌های فینالیست‌های آسیا برای صعود به نخبگان!

الماس جوان یوونتوس بهتر از بلینگام است!

شرط برانکو برای بازگشت به پرسپولیس

برناردو سیلوا پس از حذف منچسترسیتی از جام جهانی باشگاه‌ها: کسی تعطیلات بیشتر نمی‌خواست

توپ‌گیری‌های زیبای بازیکنان پاری سن ژرمن مقابل اینتر میامی با موزیک خاطره‌انگیز فیلم دسپرادو

اعلام برنامه بازی‌های سوپرجام ایتالیا

شای؛ پردرآمدترین بازیکن تاریخ NBA

قرارداد فدریکو برناردسکی با تورنتو اف سی فسخ شد

برنامه کامل مرحله مقدماتی مسابقات والیبال قهرمانی مردان زیر 19 سال جهان

الماس‌های 2025؛ تیم منتخب یورو زیر 21 سال اعلام شد

شش گزینه نهایی برای سرمربیگری پرسپولیس!

بازیکن سابق چلسی، همه‌کاره ساپینتو در استقلال

ادعای داغ؛ محرومیت ریکاردو ساپینتو بخشیده شد

تأکید معاون وزارت ورزش بر استفاده از ظرفیت‌های استانی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام قم

حضور 3 جودوکار قم در اردوی تیم ملی

اصلاح و بهسازی 300 کیلومتر از جاده‌های استان قم