عصر قم

آخرين مطالب

ادعای ترامپ: ما هر چه از ایران بخواهیم، به دست خواهیم آورد اقتصادی

ادعای ترامپ: ما هر چه از ایران بخواهیم، به دست خواهیم آورد
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایسنا / ترامپ در ادعایی جدید گفت: «ما هر چه از ایران بخواهیم، به دست خواهیم آورد. آن قدر شدید تحریم‌شان کردیم که نمی‌توانند کاری کنند. فکر می‌کنم هفته آینده به توافق خواهیم رسید.»
رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی ضدایرانی ادعا کرد: «عده‌ای از من می‌پرسند که چه زمانی توافقی با ایران امضا خواهی کرد؟ ایران به قدری بمباران شده که هرچه که بخواهیم از ایران خواهیم گرفت.»
بازار
«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا شامگاه سه‌شنبه، در اظهاراتی ضدایرانی ادعا کرد: «عده‌ای از من می‌پرسند که چه زمانی توافقی با ایران امضا خواهی کرد. ایران به قدری بمباران شده که هرچه که بخواهیم از ایران خواهیم گرفت.»
ادعای ترامپ درحالی است که به اذعان کارشناسان آمریکایی، پس از پاسخ کوبنده و «غیرمنتظره» ایران به تجاوزات رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه کشورمان، اسرائیل و آمریکا خواستار آتش‌بس شده‌اند.
با این وجود، ترامپ در اظهارات تازه خود دوباره ادعا کرد: «تأسیسات هسته‌ای ایران به کل نابود شده‌اند. آن‌ها حتی به این تأسیسات دسترسی ندارند.»
او مدعی شد: «هرچه که بخواهیم از ایران خواهیم گرفت. امیدوارم آن‌ها بخواهند کشور خوبی داشته باشند. تحریم‌های گسترده‌ای علیه ایران اعمال شده است و انجام هرکاری تحت این تحریم‌ها بسیار دشوار خواهد بود.»
ترامپ در ادامه اظهارات خود ادعا کرد: «شاید زمانی فرا برسد که با آن‌ها بتوانیم کنار بیاییم و آن‌ها بتوانند کشورشان را بازسازی کنند.»
ترامپ در ادامه، در پاسخ به سوالی درباره خواسته ادعایی «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای خاتمه دادن به جنگ غزه ادعا کرد: «او به‌دنبال پایان یافتن این جنگ است. تا هفته دیگر به توافق خواهیم رسید.»
او درحالی به‌دنبال تحقیر توانایی ایران و ملت ایران است که این کشور همواره با اتکا به توانمندی‌های داخلی خود توسعه یافته است و ایران برای پیشرفت یا توسعه، به «کنار آمدن» با فردی چون ترامپ نیازی ندارد.
از طرفی، به اذعان کارشناسان آمریکایی همچون «جفری ساکس»، اقتصاددان، تحلیلگر سیاست عمومی و استاد دانشگاه‌های آمریکا، اقدام تجاوزکارانه ترامپ علیه ایران، نه تنها مؤثر نبوده بلکه ضمن متحدتر کردن ایران دربرابر متجاوزان خارجی، آمریکا را به بازیگری غیرقابل اعتماد در جهان تبدیل کرده که در «دهه‌های آینده، هیچکس حاضر به توافقی معنادار» با آن نخواهد بود.
ترامپ همچنین درحالی خود را قدرتمند نشان می‌دهد که به اذعان «دنیس فریتس» درجه‌دار بازنشسته نیروی هوایی آمریکا «جنگ 12 روزه به‌خاطر صلح‌طلبی آمریکا یا اسرائیل پایان نیافت، بلکه به‌خاطر قدرت ایران و موشک‌های بالستیک این کشور پایان یافت. آتش‌بس فقط به علت قدرت ایران شکل گرفت. اکنون اسرائیل و آمریکا قدرت ایران را به خوبی می‌دانند.»
فریتس تصریح کرد: «نتانیاهو و اسرائیلی‌ها به خوبی از توانایی‌های ایران و قابلیت این کشور برای نابود کردن اسرائیل آگاه بودند اما آن‌ها انتظار پاسخ ایران را نداشتند و حتی با پیوستن آمریکا به جنگ، ایران نشان داد که توانایی‌های بسیاری دارد و سربازان آمریکایی بی‌شماری در تیررس موشک‌های ایران قراردارند. حمله ایران به پایگاه آمریکا در قطر، یک پیام هشدار به آمریکا بود. ایران در برابر آمریکا و اسرائیل پیروز شد.»

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/748822/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه 26 تیر 1404 به افق قم

ضرورت حفظ امنیت روانی مردم در جنگ شناختی

شیخ رسول شحود زندگی خود را در نشر دین و خدمت به مردم سوریه صرف کرد

رقابت 13 هزار و 151 هزار داوطلب کنکور در قم

الحاق 5 آمبولانس به چرخه درمان استان به همت خیر قمی

افتتاح نماد شهید گمنام در بوستان لاله قم

معرفی برترین‌های مرحله استانی جشنواره خوارزمی قم

قم میزبان فعالان اربعین حسینی کشور

برگزاری جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان قم

تکریم فعالان مساجد کشور در مسجد مقدس جمکران برگزار می‌شود

نصب پنج سامانه ثبت تخلف در محور‌های مواصلاتی استان قم

معرفی مدیر کل جدید حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس قم

پاسخ بعدی ایران در صورت حماقت صهیونیست‌ها کوبنده‌تر خواهد بود

مدیرکل جدید آموزش و پرورش قم منصوب شد

اجرای سند تحول بنیادین، اولویت راهبردی آموزش و پرورش قم است

حرکت به سوی استانداردهای نوین گردشگری در پلاژهای کیش

بازدید مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش از اداره تأمین اجتماعی

نسل جدید پایبندی خود را به آرمان‌های انقلاب در جنگ ترکیبی ثابت کرد

آموزش و پرورش باید میدان وفاق ملی باشد

ناکامی نماینده قم از صعود به لیگ برتر

لزوم آشنایی صاحبان صنایع با قوانین زیست محیطی

دومین جلسه پدافند غیرعامل بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

مدیر کل جدید آموزش و پرورش قم معرفی شد

ده شب عزاداری و تعزیه‌خوانی در بوستان شهدای آذر قم

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده شهید سلیمانی در روستای جلیکان بخش چمستان نور

نقش‌آفرینی تشکل‌های ایثارگری در جنگ نرم و انسجام ملی مورد تأکید قرار گرفت

رشد چشمگیر درآمد گمرکی قم در سه ماه نخست سال

تداوم طرح بهسازی روکش آسفالت معابر

خبر‌های استان در بسته 120 ثانیه

تداوم گرما و ناپایداری‌های جوی در هرمزگان

دیدار رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده «سردار شهید حسین سلامی»

🎬حضور استاندار قم در منازل شهدای تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی به ایران

روایت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران از مظلومیت خانواده‌های شهدای حمله رژیم صهیونیستی

نمایندگان قمی هندبال به چین اعزام شدند

نام نویسی دوره‌های مربیگری فوتسال

جلسه هیئت رئیسه شورای روابط عمومی‌های استان قم

افزایش نسبی دمای هوا در قم

پیگیری‌های استاندار قم در تهران برای حل مشکلات زیرساختی آب و انرژی استان

رونمایی از آمبولانس اهدایی به اورژانس قم با حضور استاندار

خدمات نوین بهزیستی در جزیره کیش

ورود 1500 آمبولانس جدید به ناوگان اورژانس تا سال آینده

اقتصاد سرآمد آنلاین گزارش می دهد/ حفاظت حرفه‌ای از دارایی‌ها؛ بیمه آتش‌سوزی دی، انتخابی مطمئن برای فردا

پایگاه خبری خلاقیت گزارش می دهد/ تحول دیجیتال در صنعت بیمه با اپلیکیشن دی دار

نقش ولی فقیه در کشور تعیین کننده است

تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه 25 تیر 1404 به افق قم

ورود 1500 آمبولانس جدید به ناوگان اورژانس کشور تا سال آینده

اقتدار امروز ما به برکت خون شهدا حاصل شده است

پنج دستگاه آمبولانس نو به ناوگان اورژانس قم افزوده شد

ناوگان اورژانس قم با همت خیران و دولت نوسازی می‌شود

نخستین گردهمایی توجیهی رؤسای ادارات آموزش بنیاد شهید «منطقه 1» کشور برگزار شد