عصر قم

آخرين مطالب

بحران در لیسبون پرتغال با تهدید ویکتور گیوکرش! ورزشی

بحران در لیسبون پرتغال با تهدید ویکتور گیوکرش!
  بزرگنمايي:

عصر قم - میزان/ ستاره ناراضی اسپورتینگ تصمیم گرفته هر چه سریع‌تر به دوران حضورش در این تیم پایان بدهد و تنش‌های مهاجم سوئدی در لیسبون تبدیل به یک بحران شده است.
 ویکتور گیوکرش که مدعی است با باشگاه اسپورتینگ لیسبون توافقی برای جدایی داشته، تصمیم گرفته دیگر برای این تیم به میدان نرود. روزنامه مارکا از مادرید اسپانیا از شدت گرفتن اختلافات میان ویکتور گیوکرش و مدیران باشگاه پرتغالی گزارش داده است. این مهاجم سوئدی احساس کرده باشگاه به تعهدات شفاهی خود پایبند نمانده است.
گیوکرش مدعی شده که پیش از پایان فصل، توافقی غیررسمی برای جدایی در تابستان میان طرفین شکل گرفته بوده است. او حالا تصمیم گرفته همکاری خود را با سبز‌های لیسبون متوقف کند. در روز‌های گذشته پیشنهادی 55 میلیون یورویی از سوی آرسنال برای جذب این بازیکن مطرح شده است. با این حال، اسپورتینگ رقم درخواستی خود را 80 تا 90 میلیون یورو اعلام کرده است.
این اختلاف باعث شده مهاجم کلیدی فصل گذشته اسپورتینگ، تصمیم به قطع همکاری بگیرد و از حضور در تمرینات و بازی‌های آینده خودداری کند. باشگاه منچستریونایتد نیز شرایط این بازیکن را به شدت زیر نظر گرفته است و قصد دارد برای جذب او وارد عمل شود، هرچند گیوکرش از مدت‌ها قبل به خاطر حضور آموریم در جمع منچستری‌ها، به این تیم لینک شده بود.
به نقل از روزنامه گاتزتا دلو اسپورت از ایتالیا، پس از جدایی تامی آبراهام و لوکا یوویچ و همچنین برنامه‌ریزی برای انتقال قرضی فرانچسکو کاماردا به لچه، مدیران آث میلان به‌ دنبال جذب یک مهاجم جدید برای چرخش در کنار سانتیاگو خیمنز هستند. در حال حاضر، رؤیای روسونری جذب ویکتور گیوکرش است. مدیران این باشگاه می‌دانند که انجام این انتقال به‌سادگی ممکن نخواهد بود، مگر آن‌که مجموعه‌ای از شرایط خاص همزمان فراهم شود. با وجود دشواری‌های موجود، امکان نهایی‌شدن این انتقال به‌طور کامل منتفی نیست.
گیوکرش در قرارداد فعلی‌اش بند فسخی به ارزش تقریبی 100 میلیون یورو دارد. از سوی دیگر، حدود سه سال از مدت قرارداد او با اسپورتینگ باقی مانده و رئیس باشگاه اسپورتینگ لیسبون اعلام کرده که قصد ندارد مبلغ کامل این بند را طلب کند اما قطعاً باید بیشتر از 70 میلیون یورو باشد.

عصر قم

وارانداس، رئیس باشگاه اسپورتینگ، در گفت‌و‌گو با رسانه‌ها عنوان کرده است: من قصد ندارم قیمت گیوکرش را اعلام کنم؛ خود بازیکن از آن مطلع است. آن چه می‌توانم بگویم این است که این مهاجم با 60 میلیون یورو به اضافه 10 میلیون یورو پاداش از باشگاه جدا نخواهد شد؛ او به هیچ وجه نخواهد رفت و اجازه نمی‌دهیم.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/747736/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دوخت بیش از هزار چادر از ابتدای سال در خیاط خانه حرم بانوی کرامت

آسمان صاف همراه با وزش باد در قم

خرس قهوه‌ای دنا تلف شد

خواب‌آلودگی راننده نیسان، جان 3 نفر را گرفت

جنایت در اسلحه‌کشی نوجوان‌های دهه هشتادی

تکذیب کشف مواد منفجره در یک هیئت مذهبی

اتباع دستفروش از مترو طرد می‌شوند

مهران، کربلای کوچک ایران؛ قهرمانی که خدا آزادش کرد!

ارائه گزارشی از سیاست‌های پژوهشی دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران

جدایی هافبک استقلال قطعی شد؛ اصفهان مقصد جدید رضاوند

لودی: از پیروزی الهلال مقابل سیتی تعجب نکردم

تاکید ساپینتو؛ این سه ستاره را می‌خواهم!

وویچک شزنی بازیکن آزاد شد

دلیل غیبت عجیب ستاره ایران مشخص شد

پایان همکاری پیام و دانشگر برای لیگ بیست و پنجم

سناریوهای تکراری برای نیمکت‌های لغزان؛ مربیان نیامده می‌خواهند بروند!

لئوناردو: دو گل به سیتی تقدیم به مادر عزیزم!

فاصله 53 امتیازی امین اسماعیل‌نژاد تا صدر جدول

امروز تکلیف میزبانی پرسپولیس و استقلال معلوم می‌شود

نامه رسمی پرسپولیس برای جذب دو سرمربی خارجی

حیوانات خانگی می‌توانند منبع آلرژی‌های جدی باشند

وزرای خارجه گروه هفت خواستار ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای با ایران شدند

روایت معاون اول رئیس جمهور از جزئیات تدوین برنامه اقتصاد دوران جنگ

بازداشت یک زن و مرد اسرائیلی به ظن جاسوسی برای ایران

یوسفیان ملا: رفتار مردم در 12 روز جنگ، مشابه رفتار آنها در 12 تا 22 بهمن 57 بود

پیام کتبی عراقچی تحویل وزیر خارجه عراق شد

تخت‌ روانچی: آمریکایی‌ها هنوز پاسخی به پرسش ایران برای تضمین نداده‌اند

حسین شریعتمداری: مذاکره با آمریکا خیانت اگر نباشد، حماقت است!

نخستین فرمانده سپاه: تجزیه ایران رؤیای همیشگی غرب است

سخنگوی دولت: هیچ تاریخی برای مذاکره تعیین نشده است

مهرعلیزاده: باید شبکه‌های جاسوسی در داخل کشور شناسایی شود

اقتصاد گویا گزارش می دهد/ بیمه باربری دی؛ همراه مطمئن کالاهای تجاری

پیروزی تیم والیبال نوجوانان در دیداری دوستانه برابر ازبکستان

ساویچ: ثابت کردیم لیگ عربستان قدرتمند است

اینزاگی: انگار اورست را بدون اکسیژن فتح کردیم!

قوانین نقل و انتقالاتی لیگ برتر فوتبال هنوز تغییر نکرده است

توضیحات مدیر تیم‌های ملی بوکس درباره قطع همکاری با سرمربی کوبایی

فرصت سرمربی تراکتور برای جاودانه شدن

سرمربی تیم ملی والیبال برزیل: هنوز با سطح اول دنیا فاصله داریم

ژابی، خبر بزرگ رئال مقابل یووه را تایید کرد

برناردو: می‌توانستیم 6 گل به الهلال بزنیم

برانکو: طارمی را پیشنهاد دادم، هیچ کس نخواست!

بهترین نسخه ساپینتو در استقلال

ضرورت مراقبت از کودکان در دنیایی که به سرعت دیجیتالی می‌شود

قاچاق کالا در پوشش بارِ ضایعات پلاستیک

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 10 تیرماه

الهلال مقابل سیتی دیوار آهنین داشت!

کلهر: کارتال نمره قبولی نگرفت

گواردیولا: تبریک به الهلال، تعویض هالند دلیل داشت

بحران در لیسبون پرتغال با تهدید ویکتور گیوکرش!