عیادت حاجیمیرزایی و کولیوند از امدادگران و مجروحان حادثهدیده در حملات رژیم صهیونیستی
اقتصادی
بزرگنمايي:
عصر قم - ایسنا / رئیس دفتر رئیس جمهوری به همراه رئیس جمعیت هلالاحمر از امدادگران و مجروحان حادثهدیده در حملات رژیم صهیونیستی عیادت کردند.
در پی حملات اخیر رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشهای سازمان صداوسیما، محسن حاجیمیرزایی، رئیس دفتر رئیس جمهور بهمراه پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلالاحمر با حضور در یکی از بیمارستانهای تهران، از مجروحان حادثه تروریستی رژیم صهیونیستی در محل ساختمان شیشهای سازمان صداوسیما عیادت و با حادثهدیدگان این حملات دیدار و گفت وگو کردند.
همچنین، بابک محمودی رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلالاحمر با حضور در یک مرکز درمانی، از امدادگران مجروح هلالاحمر در جریان امدادرسانی به آسیبدیدگان در حملات صهیونیستی عیادت کرد و از فداکاریها و ایستادگی این نیروهای جانبرکف قدردانی کرد.
به گزارش سایت هلال احمر، وی ضمن گفت وگو با امدادگران، بر تداوم حمایت همهجانبه از نیروهای عملیاتی در خط مقدم تأکید کرد.
بازار ![]()
-
چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۸:۳۸
-
۳ بازديد
-

-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/744988/