عصر قم

آخرين مطالب

نیکو ویلیامز ترکیب بارسا را به هم می‌ریزد ورزشی

نیکو ویلیامز ترکیب بارسا را به هم می‌ریزد
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /تغییر نظر بارسلونا برای جذب نیکو ویلیامز می‌تواند روی بسیاری از بازیکنان این تیم تاثیرگذار باشد.
 نیکو ویلیامز به اولویت اول بارسلونا برای تقویت جناح چپ تبدیل شده است. حرکت اخیر این بازیکن که منجر به ملاقات مدیر برنامه‌اش با دکو شد، روند وقایع را تغییر داد. تا جایی که لاپورتا که پس از رد شدن مذاکرات در تابستان گذشته بیشترین تردید را برای تلاش دوباره در جذب او داشت، حالا چراغ سبز برای به خدمت گرفتنش نشان داده است.
وضعیت مالی بارسا و موضع اتلتیک بیلبائو که حاضر به دریافت بند فسخ به صورت اقساط نیست، نشان می‌دهد که تابستانی طولانی در پیش خواهد بود. چند بازیکن بارسا مانند لامین یامال و الخاندرو بالده پیش‌تر در شبکه‌های اجتماعی به نوعی به حضور این بازیکن در بارسلونا اشاره کرده‌اند. اما جذب او چه پیامدهای جانبی به همراه خواهد داشت؟
اولین پرسش این است که آیا نیکو ویلیامز به عنوان بازیکن ثابت جذب خواهد شد؟ تصور آن دشوار است که بازیکنی با هزینه‌ای در حدود 60 میلیون یورو به عنوان نیمکت‌ نشین وارد شود، هرچند در ابتدا به نظر می‌رسد به عنوان آلترناتیوی برای رافینیا مطرح باشد.
بحث اصلی عمدتاً بر این محور متمرکز است که جذب بازیکنی مانند نیکو چگونه می‌تواند بر این بازیکن برزیلی اثرگذار باشد؟ بازیکنی که در این فصل عملکردی در حد توپ طلا داشت (24 گل و 25 پاس گل). اما در واقع حضور نیکو می‌تواند تاثیر مستقیمی بر سایر بازیکنانی بگذارد که حالا در حاشیه بحث قرار دارند.
رافینیا و نیکو در نسخه دوم بارسای فلیک
رافینیا و نیکو به دلیل تفاوت‌های آشکارشان با یکدیگر مورد توجه هستند. یکی از گزینه‌هایی که قطعاً در ذهن فلیک وجود دارد، استفاده از رافینیا در نقش هافبک هجومی است. در چنین حالتی، با حضور رافینیا در خط میانی، نیکو می‌تواند جناح چپ را پوشش دهد.
این بازیکن اتلتیک متخصص بازی در این پست است. وینگری که همچون رافینیا به درون زمین نفوذ نمی‌کند و بازی‌اش مبتنی بر رویارویی‌های تک به تک است: 97.7 دریبل در فصل 25-2024 در مقایسه با 58.6 دریبل رافینیا. وجه مشترک هر دو بازیکن عمق حرکتی بدون توپ است: دو وینگر بسیار تهاجمی در فضا.رافینیا در اولین فصل زیر نظر فلیک، به خصوص در نقش هافبک داخلی با باز شدن فضای سمت چپ توسط بالده، تعیین کننده ظاهر شد. بنابراین انتقال او به پست هافبک هجومی تغییر چشمگیری محسوب نمی‌شود.
سناریوی جدید برای اولمو؟
در چنین شرایطی به نظر می‌رسد اولمو بزرگ‌ترین بازنده باشد اما یک نکته مهم وجود دارد: فلیک پیش از این آزمایشاتی را برای به کارگیری این بازیکن سابق لایپزیش در نقش شماره 9 کاذب آغاز کرده است و قرارداد لواندوفسکی نیز در سال پایانی‌اش است. چند‌ پسته بودن اولمو (توانایی بازی در پست شماره 10، شماره 9 یا وینگر کاذب) فرصت‌های زیادی به سرمربی آلمانی می‌دهد.
فراتر از اولمو، تغییر در جایگاه رافینیا می‌تواند بر بازیکنانی همچون فرمین و گاوی نیز تاثیر بگذارد که در شلوغ‌ترین خط این تیم قرار دارند. فعلاً فرمین که یکی از بازیکنان پرطرفدار بارسا است، با وجود پیشنهادات جذاب از بایرن مونیخ، مصمم به ماندن است. این هافبک هجومی فصل گذشته را با رقابت مستقیم با اولمو به پایان رساند و باید دید فلیک چگونه برای او جایی در ترکیب اصلی می‌یابد.

عصر قم


برندگان بزرگ: بازسازی نقش لامین؟
ورود نیکو می‌تواند تغییراتی در عادات برخی بازیکنان در تیم فلیک ایجاد کند. لامین یکی از بزرگ‌ترین بهره‌مندان احتمالی این وضعیت خواهد بود. همان‌طور که در تیم ملی دیده‌ایم، حضور نیکو که مدافعان را وادار به دو برابر کردن پوشش می‌کند، به لامین آزادی عمل بیشتری می‌دهد. علاوه بر این، با تبدیل شدن به وینگری متمایل به فضاهای داخلی می‌تواند روند رو به رشدش در اشغال منظم‌تر فضاهای مرکزی را ادامه دهد.
نیکو همچنین از جمله بازیکنانی است که پاس‌های عمقی لامین را به بهترین شکل می‌خواند، بازیکنی که با ارسال‌های دقیقش می‌تواند مهاجمان نفوذکننده را صاحب موقعیت کند. بازیکن دیگری که پویایی‌اش تحت تاثیر قرار خواهد گرفت، بالده است که در کنار رافینیا ناگزیر بود بیشتر به باز کردن فضای زمین و بازی نزدیک به خط تمرکز کند. با حضور نیکو، می‌تواند ماجراجویی‌های بیشتری به سمت داخل زمین داشته باشد، هرچند که در این صورت از حمایت دفاعی دائمی رافینیا محروم خواهد شد.
شانس بیشتر برای جذب یک شماره 9 در فصل 27-2026؟
دکو در چند مصاحبه تاکید کرده بود که جذب یک شماره 9 طی سال‌های اخیر اولویت نبوده است. او همچنین به تیم‌های درخشان لیگ قهرمانان مانند پاری‌ سن‌ ژرمن و آرسنال اشاره کرده بود که بدون مهاجم نوک تخصصی بازی می‌کنند. علاقه او به لوئیس دیاز (وینگری که می‌تواند در پست شماره 9 نیز بازی کند و مورد علاقه دکو است) دقیقاً در همین راستا بود اما اگر در نهایت نیکو ویلیامز جذب شود، ممکن است این شرایط تغییر کند.
خرید این بازیکن اتلتیک می‌تواند راه را برای جذب یک شماره 9 در فصل 27-2026 هموار کند. تابستانی که انتخابات برگزار خواهد شد و لاپورتا قصد دارد بار دیگر نامزد شود.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/744786/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

این خوراکی‌ها سلامت روان را به خطر می‌اندازند

همایون کاتوزیان: حمله اسرائیل را به وطنم و فرزندان وطنم محکوم می‌کنم

هلاکت افسران اطلاعاتی اسرائیل در حمله موشکی سپاه به اسرائیل

واکنش وزیر خارجه پاکستان به وطن‌فروشی‌های رضا پهلوی و همکاری او با اسرائیل در حمله به ایران

گزارش جدید آژانس درباره تجاوز اسرائیل به ایران

رئیس‌جمهور: حمله رژیم صهیونیستی به شبکه خبر، جلوه‌ای دیگر از توحش افسار گسیخته این رژیم است

محل اصابت موشک ایرانی به اسرائیل

چرا نباید از بعضی چیزا عکس و فیلم بگیریم؟

هواشناسی هشدار داد؛ وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در 22 استان

مصدومیت 9 امدادگر در حملات اسرائیل؛ جزئیات شهادت 3 امدادگر اعلام شد

اولین بازی کارراس رئال را دلسرد کرد

جریمه سنگین مهاجم الاهلی برای نباختن مسی

یک هدف بزرگ دارم؛ حذف جام جهانی باشگاه‌ها

مدیر الهلال: خرید رونالدو منطقی نبود

بیانیه چادرملو در محکومیت شهادت هموطنان

ماجرای دود و آتش مشاهده شده امروز در ساختمان صداوسیما

زهرا رهنورد همسر میرحسین موسوی؛ اسرائیل شهره زن‌کشی و کودک‌کشی است

رئیس‌ جمهور چین: نگرانی عمیق خود را از عملیات نظامی اسرائیل علیه ایران ابراز می‌کنم

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل: کمیسر عالی حقوق بشر تجاوز اسرائیل را محکوم کند

ادعای وزیر جنگ اسرائیل: آمریکا در عملیات علیه ایران شرکت ندارد

آصفی: اصل مذاکره برای فریب بود

قوه قضاییه: رسانه‌ها و فضای مجازی را با دقت رصد می‌کنیم

تل‌آویو: ایران تاکنون صدها موشک و پهپاد شلیک کرده است

ترامپ: خواهان تسلیم ایران هستیم

فارس: برای بعضی از مراکز تا 10 رده بعدی مسئولان و فرماندهان پیش‌بینی شده است

برخورد دو خودروی سواری 4 فوتی برجای گذاشت

واکنش زهرا بهروزآذر به ادعای ارسال پیامک تذکر حجاب به شهروندان

کشف سوله‌های ساخت پهپاد و بمب در البرز و اصفهان

نماینده قم از شهادت پرسنل ترابری مجلس در حمله تجاوزکارانه به ساختمان صداوسیما خبر داد

تماس ساوت‌گیت با لهستان: من را سرمربی کنید!

بایرن از فروش ستاره فرانسوی منصرف شد

بهترین خبر به رئیس بارسلونا رسید

پدر «تکواندوکار نوجوان ایران» هم شهید شد

اینزاگی تیم جدید پیدا کرد

آبی‌پوشان: دل و دماغ تمرین کردن نداریم

گردشگران فقط از پذیرش هتل‌ها استعلام قیمت بگیرند و نه سایت‌ها/ تخفیف 80درصدی قیمت هتل‌ها همچنان برقرار است

تداوم بی‌وقفه و با تخفیف خدمات مراکز پذیرایی کیش

مفقود شدن یک خبرنگار در تهران/ خواهر علی پاکزاد: 19 ساعت است از وی بی‌خبریم

جاده چالوس دوطرفه شد

خانواده‌ای که در آتش اسرائیل سوخت

بازداشت 18 نفر از عوامل ناامنی روانی در لرستان

هدیه ویژه از فرمول یک برای مسی

گره بزرگ در نقل و انتقالات پرسپولیس!

یک فیل در رختکن اتلتیکو مادرید!

بیانی: ساپینتو بهترین گزینه است

پوستر جالب چادرملو در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی

عمر برادا: از نتایج یونایتد بعد آمدن آموریم شوکه شدم

پاریسی‌ها در تکاپو برای تمدید قرارداد پدیده جوانشان

نیکو قلب بارسلونا را تسخیر کرد

دمیرال برنامه‌ای برای ترک الاهلی ندارد