عصر قم

آخرين مطالب

عمر برادا: از نتایج یونایتد بعد آمدن آموریم شوکه شدم ورزشی

عمر برادا: از نتایج یونایتد بعد آمدن آموریم شوکه شدم
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /عمر برادا گفتگوی مفصلی درباره شرایط منچستریونایتد، حضور روبن آموریم و آینده این باشگاه انجام داد.
 منچستریونایتد ماه گذشته با قرار گرفتن در رده پانزدهم لیگ برتر انگلیس فصل را به پایان رساندند، فصلی که در میانه آن اریک تن‌هاخ اخراج شد و روبن آموریم جانشین او شد. انتصاب آموریم نتوانست سرنوشت این تیم را پس از شروع دشوار فصل تغییر دهد و به اخراج تن‌هاخ منجر شد.
برادا تاکید دارد که از عملکرد ضعیف این تیم در نیم‌ فصل دوم شگفت‌ زده شده است اما اطمینان دارد که تصمیم به جذب آموریم در فصل آینده به ثمر خواهد نشست. او به یونایتد وی استند گفت: «می‌دانستیم که آوردن روبن آموریم در میانه فصل کار این تیم را دشوارتر خواهد کرد.»
ما این اقدام را به عنوان سرمایه‌ گذاری برای فصل‌های آینده در نظر گرفتیم چون به روبن فرصت داده‌ایم تا با ترکیب این تیم، باشگاه و لیگ برتر آشنا شود. نقشه راه بسیار روشنی داریم. اگر روبن آموریم از اول جولای 2025 شروع به کار می‌کرد، این همه شناخت را به دست نمی‌آورد، درست است؟ و همین هفت یا هشت ماهی که در لیگ برتر حضور داشته و سختی‌های آن را تجربه کرده است، برای آینده به ما کمک خواهد کرد.»

عصر قم


هرگز نمی‌توانستم پیش‌ بینی کنم که فصل را در رده پانزدهم به پایان برسانیم. این هرگز هدف ما نبود. احتمالاً زمان لازم برای تطبیق تیم با سیستم جدید را دست کم گرفته بودیم. اما از تصمیم‌مان پشیمان نیستیم چون مطمئنم که در فصل آینده نتیجه‌اش را خواهیم دید.
مشکلات منچستریونایتد در زمین مسابقه همزمان با دوره‌ای دشوار در خارج از زمین نیز بوده است. پس از واگذاری بخشی از سهام این باشگاه به سر جیم راتکلیف در سال گذشته، حالا این باشگاه در دومین دور از تعدیل نیرو قرار دارد و تا 200 نفر از کارکنان شغل‌شان را از دست خواهند داد.
برادا اذعان کرد که تصمیمات سختی اتخاذ شده است اما اطمینان دارد که پس از پایان روند تعدیل نیرو، باشگاه قوی‌تر خواهد شد: «سخت‌ترین تصمیمات اتخاذ شده‌اند. دشوارترین بخش این تحول یا پشت سر گذاشته شده است یا تا پایان تابستان به پایان خواهد رسید. ما همچنان در پایان دومین دور تعدیل نیرو هستیم و باز هم بسیار سخت است که با کارکنانی که سال‌ها در اینجا کار کرده‌اند، خداحافظی کنیم.»
یونایتد فصل گذشته 42 امتیاز کمتر از لیورپول کسب کرد و بیش از هر زمان دیگری از قهرمانی در لیگ دور به نظر می‌رسد. اما برادا معتقد است این تیم می‌تواند به سرعت به صدر جدول بازگردد و هدف قهرمانی در لیگ برتر تا سال 2028 را تعیین کرده است، سالی که مصادف با صد و پنجاهمین سالگرد تاسیس باشگاه خواهد بود.
برادا در این باره توضیح داد: «این پروژه 150 ایده‌ای ساده است. ما در ژوئن 2028 صد و پنجاهمین سالگرد تاسیس این باشگاه را جشن خواهیم گرفت که نقطه عطفی در تاریخ ما است. این پروژه چارچوب زمانی مشخصی تعیین می‌کند تا تلاش‌هایمان را بر دستیابی به اهدافی متمرکز کنیم: قهرمانی در لیگ برتر، کسب اولین قهرمانی تیم زنان در سوپرلیگ، تبدیل شدن به یکی از نوآورترین باشگاه‌های تجاری جهان همانند گذشته و رسیدن به تراز مالی مثبت.»
بازار



برادا در سال 2004 و در یکی از دوران‌های دشوار بارسلونا به این باشگاه پیوست اما تنها دو سال بعد آنها موفق به فتح لیگ قهرمانان شدند. او بر این باور است که با انجام صحیح خریدهای نقل و انتقالاتی روند مشابهی در یونایتد نیز ممکن است، به‌ خصوص پس از جذب ماتئوس کنیا از وولورهمپتون در این تابستان.
او در این باره اضافه کرد: «کاملاً معتقد هستم که می‌توانیم به این هدف (قهرمانی در لیگ برتر تا 2028) برسیم. دو یا سه پنجره نقل و انتقالاتی پیش رو داریم تا تیمی برای رقابت و قهرمانی بسازیم و اگر زودتر به آن برسیم همه خوشحال خواهیم بود. هیچ‌کس نمی‌گوید که باید تا آن زمان صبر کنیم.
هدف ما این است که با تعیین یک بازه زمانی مشخص، ماموریت و هدفی داشته باشیم که از مالکیت این باشگاه تا مدیریت و تمامی اعضا بر روی آن متمرکز شوند و این همان چیزی است که می‌خواهیم به آن برسیم.»

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/744802/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حمله رژیم صهیونیستی موجب اثبات اقتدار و حقانیت جمهوری اسلامی در دنیا شد

ناتوانی اسرائیل در برابر حملات مقتدرانه نیرو‌های مسلح ایران

اعطای «نشان فاطمی» به مجری شجاع صداوسیما

هنرمندان و بازیگران قمی یک صدا و همدل برای عزت ایران

این خوراکی‌ها سلامت روان را به خطر می‌اندازند

همایون کاتوزیان: حمله اسرائیل را به وطنم و فرزندان وطنم محکوم می‌کنم

هلاکت افسران اطلاعاتی اسرائیل در حمله موشکی سپاه به اسرائیل

واکنش وزیر خارجه پاکستان به وطن‌فروشی‌های رضا پهلوی و همکاری او با اسرائیل در حمله به ایران

گزارش جدید آژانس درباره تجاوز اسرائیل به ایران

رئیس‌جمهور: حمله رژیم صهیونیستی به شبکه خبر، جلوه‌ای دیگر از توحش افسار گسیخته این رژیم است

محل اصابت موشک ایرانی به اسرائیل

چرا نباید از بعضی چیزا عکس و فیلم بگیریم؟

هواشناسی هشدار داد؛ وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در 22 استان

مصدومیت 9 امدادگر در حملات اسرائیل؛ جزئیات شهادت 3 امدادگر اعلام شد

اولین بازی کارراس رئال را دلسرد کرد

جریمه سنگین مهاجم الاهلی برای نباختن مسی

یک هدف بزرگ دارم؛ حذف جام جهانی باشگاه‌ها

مدیر الهلال: خرید رونالدو منطقی نبود

بیانیه چادرملو در محکومیت شهادت هموطنان

ماجرای دود و آتش مشاهده شده امروز در ساختمان صداوسیما

زهرا رهنورد همسر میرحسین موسوی؛ اسرائیل شهره زن‌کشی و کودک‌کشی است

رئیس‌ جمهور چین: نگرانی عمیق خود را از عملیات نظامی اسرائیل علیه ایران ابراز می‌کنم

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل: کمیسر عالی حقوق بشر تجاوز اسرائیل را محکوم کند

ادعای وزیر جنگ اسرائیل: آمریکا در عملیات علیه ایران شرکت ندارد

آصفی: اصل مذاکره برای فریب بود

قوه قضاییه: رسانه‌ها و فضای مجازی را با دقت رصد می‌کنیم

تل‌آویو: ایران تاکنون صدها موشک و پهپاد شلیک کرده است

ترامپ: خواهان تسلیم ایران هستیم

فارس: برای بعضی از مراکز تا 10 رده بعدی مسئولان و فرماندهان پیش‌بینی شده است

برخورد دو خودروی سواری 4 فوتی برجای گذاشت

واکنش زهرا بهروزآذر به ادعای ارسال پیامک تذکر حجاب به شهروندان

کشف سوله‌های ساخت پهپاد و بمب در البرز و اصفهان

نماینده قم از شهادت پرسنل ترابری مجلس در حمله تجاوزکارانه به ساختمان صداوسیما خبر داد

تماس ساوت‌گیت با لهستان: من را سرمربی کنید!

بایرن از فروش ستاره فرانسوی منصرف شد

بهترین خبر به رئیس بارسلونا رسید

پدر «تکواندوکار نوجوان ایران» هم شهید شد

اینزاگی تیم جدید پیدا کرد

آبی‌پوشان: دل و دماغ تمرین کردن نداریم

گردشگران فقط از پذیرش هتل‌ها استعلام قیمت بگیرند و نه سایت‌ها/ تخفیف 80درصدی قیمت هتل‌ها همچنان برقرار است

تداوم بی‌وقفه و با تخفیف خدمات مراکز پذیرایی کیش

مفقود شدن یک خبرنگار در تهران/ خواهر علی پاکزاد: 19 ساعت است از وی بی‌خبریم

جاده چالوس دوطرفه شد

خانواده‌ای که در آتش اسرائیل سوخت

بازداشت 18 نفر از عوامل ناامنی روانی در لرستان

هدیه ویژه از فرمول یک برای مسی

گره بزرگ در نقل و انتقالات پرسپولیس!

یک فیل در رختکن اتلتیکو مادرید!

بیانی: ساپینتو بهترین گزینه است

پوستر جالب چادرملو در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی