عصر قم

آخرين مطالب

تصمیم قلعه‌نویی درباره مهدی ترابی مشخص شد ورزشی

تصمیم قلعه‌نویی درباره مهدی ترابی مشخص شد
  بزرگنمايي:

عصر قم - مهر / سرمربی تیم ملی فوتبال ایران که حاضر نشد در مورد صحبت‌های تند و اتهامات مهدی ترابی به روند انتخاب ملی‌پوشان حرف بزند، پرونده این بازیکن را هم مثل یک پرسپولیسی دیگر برای همیشه بست!
کاروان تیم ملی فوتبال ایران در حالی امروز سه شنبه برای بازی با تیم ملی قطر در مرحله سوم انتخابی جام جهانی 2026 راهی دوحه می‌شود که غیبت مهدی ترابی در تمرینات این تیم مهمترین اتفاق بود.
هافبک تراکتور که نقش ویژه ای در قهرمانی این تیم در فصل گذشته داشت دلیل غیبت خود را اعتراض بابت رفتارهای دوگانه کادر فنی تیم ملی ایران در دعوت از بازیکنان دانست. او در مصاحبه خود عنوان کرد: «متاسفانه آیتم‌ها و ملاک‌های دعوت به اردوی تیم ملی، ملاک‌های ورزشی و واقعی نیست و آیتم‌های جهانی که بر حسب این آیتم‌ها بازیکن‌ها به تیم‌های ملی در همه جای دنیا دعوت می‌شوند بر محیط ورزشی ما حاکم نیست، بلکه یک سری رفتارهای شخصی از جمله چشم و اَبروی مَن و یکی دیگه ملاک دعوت هست که نتیجه اش شده یک عمر حسرت مردم عزیزمان و شرمندگی ما بازیکنان در مقابل مردمی که هزار درصد حق دارند.
او اظهار کرد: می گویید نه! شما بگویید چه دلیل فنی وجود دارد که من الان دعوت شدم، ولی اردوی قبلی نه! ختم کلام این که هیچ دلیلی خاص دیگری وجود نداشت. خودم عمدا نیامدم به اردو؛ «این به اون در»، شخصی کاری و ملاک‌های چشم و اَبرویی باید کنار برود و این فقط حرف من نیست، حرف خیلی از بچه‌های با لیاقت دیگه‌ای هست که خسته شدند از سکوت در مقابل شخصی کاری‌ها و خط کش‌های غیر ورزشی من هیچ انتظاری هم ندارم از اینکه حتما من را به اردوی تیم ملی دعوت کنند، ولی حالا می‌بینید که همین صحبت‌هایی که الان کردم یکی دیگه از خط کش‌های غیر ورزشی برای دعوت نشدنم در آینده قرار خواهد گرفت، حتی در اوج بودنم در آینده که هیچ، اگر در لیگ‌های غرب دنیا هم بازی کنم و در اونجا در اوج باشم باز دعوت نخواهم شد، چون انتقاد کردم، و اگر دعوت شدم بدانید حرف‌هایم کامل نیست تیم ملی ما تا یک مقطعی بیشتر بالا نمی‌رود و برمی‌گردد و حسرتش می‌ماند برای مردم.»
صحبت‌هایی که فضای اردوی تیم ملی ایران را کاملا تحت تأثیر قرار داد اما امیر قلعه نویی در مصاحبه روز دوشنبه خود با خبرنگاران ترجیح داد هیچ پاسخ رسانه‌ای به انتقادهای تند و تیز ترابی ندهد.
او در واکنش به انتقادهای این بازیکن گفت: «با احترام به همه بازیکنانی که در لیگ زحمت می‌کشند من حق دارم درباره بازیکنانی که در اردو هستند صحبت کنم. بازیکنان خیلی شایسته‌ای داریم که خیلی ما را امیدوار کردند.»
بازار
این در حالی است که قلعه نویی آب پاکی را روی دست بازیکنانی که قصد واسطه گری برای ترابی را داشتند تا با عذرخواهی بار دیگر به اردو دعوت شود ریخته و عنوان کرده است به هیچ وجه او را همچون احمد نورالهی به دلیل بی انضباطی دعوت نخواهد کرد تا اینگونه جلوی بی نظمی در بین بازیکنان را بگیرد.
سرمربی تیم ملی ایران قصد داشت پاسخ ترابی را هم بدهد اما مشاوره‌هایی به او داده شد تا در راستای حفظ تمرکز تیم در آستانه بازی با قطر و کره شمالی خراب نکند اما او عزم خود را برای جلوگیری از هرگونه شلوغ کاری و انتقاد در رسانه‌ها از لیست بازیکنانی که ارائه می‌دهد گرفته است و دیگر ترابی را دعوت نخواهد کرد.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/739894/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کیمیش: این یکی از بدترین بازی‌های ما بود!

گل شماره 937؛ رونالدو یک جام دیگر می‌خواهد

دبل سیو استثنایی تراشتگن آبروی آلمان را حفظ‌ کرد

پدری: هیچوقت نمی‌توان راهکار مهار امباپه را پیدا کرد

سیمونه اینزاگی سرمربی الهلال شد

حذف آلمان با شکست در خانه؛ رونالدو، پرتغال را به فینال برد

آلمان در خانه حذف شد؛ کامبک پرتغال با طعم فینال

گلزنی به آلمان در خانواده کونسیسائو موروثی است!

سی‌آرسون پرتغال را به فینال می‌برد!

دومین خرید تابستانی چلسی نهایی شد

گل اول پرتغال به آلمان توسط کونسیسائو

قلعه‌نویی و جوانگرایی اجباری در دوحه؛ رونمایی قطر از لوپتگی

گل دوم پرتغال به آلمان توسط رونالدو

لیگ برتر نتوانست مچ چلسی را بگیرد!

برنامه خاصی برای مهار لیونل مسی نداریم!

پایان گروگانگیری با عملیات موفقیت آمیز پلیس

کلیه ادارات این استان شنبه تعطیل است

تأخیر در بازی آلمان-پرتغال به دلیل تگرگ!

نشان ویژه فیفا برای قهرمان جام باشگاه‌های جهان

دوری سه هفته‌ای مهدی قایدی از میادین فوتبال

توپا، جشن بزرگ فوتبال ایران

برای بغل کردن کریستیانو؛ هوادار ماموران را دور زد!

نجات دروازه پرتغال توسط کاستا

رودی فولر تأیید کرد؛ ویرتز به لیورپول می‌رود!

مدیرعامل استقلال خوزستان: حقایق را می‌گویم/کولرهای کمپ تمرینی‌ را اهدا کردند!

فرصت سوزی پرتغال روی خودخواهی نتو

لیگ ملت‌ها؛ ولاسکو آمریکا را تحقیر کرد

عراقچی: حمایت ایران از مقاومت ثابت است

اظهارات مهم رئیس مجلس در اجلاس بریکس

صالحی: قدرت نسل امروز سانتریفیوژهای ایران 50 برابر نمونه اولیه است

ترامپ پست خود درباره موضوع ایران را حذف کرد

نشریه آمریکایی: ایران ضعیف نیست و نباید با آن درگیر شد

زنان، بی‌نصیب از توسعه ایران

گابریل ویگا از الاهلی عربستان به پورتو پیوست

رئال مادرید، ترنت الکساندر آرنولد را از آوردن دارایی ارزشمندش به این باشگاه منع کرد

اولین رئیس‌جمهور فوتبالی در کره؛ باشگاه‌دار سابق

رقیب طارمی، اولین خروجی اینتر در تابستان

دشمن خاموش سلامت دهان

گفتگوی تلفنی نخست وزیر عراق و رئیس جمهور ایران

باهنر: آمریکا می‌داند که تعرض به ایران چه تبعاتی دارد

ترامپ پست جنجالی خود را پاک کرد

روایت عطریانفر از روزهای پایانی دولت روحانی

جزئیات بازداشت اعضای گروهک تروریستی داعش

مشکل عرضه کتاب فارسی در کشورهای دیگر

تصاویری از گرد و غبار امروز در غرب تهران

تصاویری از خروج واگن‌های باری از ریل در محدوده لرستان

هندوستان رتبه اول رشد جمعیت در دنیا

سرمربی محبوب امین اسماعیل‌نژاد خداحافظی کرد

واکنش مسئولان ترکیه به درگذشت دوچرخه سوار کشورشان در تور تبریز

سید حسین حسینی : اگر جای نکونام بودم همان ابتدای فصل جدا میشدم