علی کریمی: مامهتیام استقلالی است!
ورزشی
بزرگنمايي:
عصر قم - ورزش 3 /علی کریمی لژیونر محبوب استقلالیها که چند سالی است در لیگ ترکیه برای تیم کایسری اسپور توپ میزند، درباره شرایطش در آنجا و حضور در کنار دو استقلالی گفت: «من و مجید و مامه تیام سال 2021 با هم به کایسری اسپور پیوستیم. دو سال و نیم بعدش مامه رفت اما من و مجید هنوز هستیم.»
او درباره مامه تیام که شرایط فوق العاده ای در استقلال داشت ادامه داد:
«مامه تیام هنوز خودش را استقلالی میداند. او به ایران و استقلال خیلی علاقه دارد. از آن شش ماه که ایران بود خاطرات خوبی دارد و همیشه از استقلال حرف میزند و دنبال میکند. جالب است بدانید چند بازیکن خارجی که میخواستند به ایران بیایند از تیام مشورت گرفتند.»
کریمی در واکنش به شایعه بازگشت تیام به استقلال پاسخ داد: «من هم این موضوع را شنیدهام. بالاخره او هم در این چند سال عملکردش رو به رشد بوده و انتظاراتی دارد. الان هم قرارداد خیلی خوبی در ترکیه دارد. من خودم دو فصل دیگر از قراردادم باقی مانده. تیام یک فصل دیگر قرارداد دارد اما قرارداد سید مجید حسینی تمام شده است.»
این بازیکن در خصوص آخرین وضعیت مذاکره استقلال با مجید حسینی نیز گفت: «در جریان جزنیاتش نیستم اما من هم این خبر را شنیدهام. ما با هم خیلی صحبت میکنیم. او منتظر است ببیند شرایط چگونه پیش میرود و بعد از آن تصمیمش را خواهد گرفت.»
-
دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۱:۰۷:۱۳
-
۳۰ بازديد
-

-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/739472/