عصر قم

آخرين مطالب

تلاش وزیر امور خارجه برای آزادی قاسمیان و بی‌اعتنایی جبهه پایداری با احضار او به مجلس! اقتصادی

تلاش وزیر امور خارجه برای آزادی قاسمیان و بی‌اعتنایی جبهه پایداری با احضار او به مجلس!
  بزرگنمايي:

عصر قم - اعتماد / هنوز 24 ساعت از تلاش‌های فراوان عراقچی برای آزادسازی قاسمیان چهره نزدیک به جریان پایداری نگذشته که اعضای این جریان، پروژه احضار عراقچی را کلید زدند.
در روزهایی که مذاکرات هسته‌ای ایران و امریکا به یکی از حساس‌ترین مقاطع خود رسیده و مردان دیپلماسی کشور نیازمند نهایت حمایت و پشت‌گرمی از داخل هستند، انتشار خبر تلاش جبهه پایداری برای طرح سوال از سید عباس عراقچی به دلیل تغییر صفری معاون اقتصادی‌اش، موجی از انتقاد را میان فعالان سیاسی و عموم مردم ایجاد کرد.
بازار
دیروز علی اصغر نخعی‌راد نماینده مشهد و کلات در مجلس از طرح سوال خود از سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه خبر داد‌ و گفت: « طرح سوال بنده جهت طی کردن فرآیند قانونی در مجلس تقدیم هیات رییسه شده است.وی با بیان اینکه طرح سوال بنده از وزیر بیش از 40 امضا دارد، افزود: این طرح سوال از سوی هیات رییسه به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به عنوان کمیسیون تخصصی ارجاع شده است.
نخعی راد با بیان اینکه سوال از وزیر در 4 محور تدوین شده است، گفت: «طرح سوال درباره تصمیم سیاسی در عزل معاونت اقتصادی وزارت امور خارجه، علت اداره شدن معاونت اقتصادی وزارت امور خارجه توسط سرپرست، سوال درباره اظهارات و مقالات نسنجیده وزیر محترم در رابطه با سرمایه‌گذاری امریکا در ایران و عدم توجه به گره زدن اقتصاد به مذاکرات و همچنین سوال در رابطه با اقدامات وزارت امور خارجه در تحقق شعار سال و کشف بازارهای هدف برای توسعه و رونق تولید از جمله 4 محور سوال بنده از وزیر امور خارجه است.»
بسیاری از تحلیلگران اما معتقدند این نوع تحرکات پایداری‌ها در راستای فرافکنی مشکلاتی است که این طیف از منظر درونی و بیرونی به آن دچار شده است. از نقطه نظر بیرونی، جبهه پایداری به دلیل توفیق دولت چهاردهم در ایجاد رویکرد وفاق ملی با احزاب و گروه‌های مختلف، همچنین توفیق در شکل‌دهی به مذاکرات دوجانبه و نزدیک شدن به توافق، دچار یاس وجودی شده و در صورت دستیابی به توافق عملا به حاشیه قدرت رانده می‌شود. در حوزه داخلی اما جریان پایداری در حال تجربه نوع خاصی از انشقاق هستند که قبلا هرگز آن را تجربه نکرده بودند. منصوری معاون اجرایی دولت سیزدهم و رییس ستاد انتخابات سعید جلیلی در انتخابات 1400با طرح نام پرویز فتاح، عملا پرونده عبور جریان پایداری از سعید جلیلی را کلید زد. در این میان جریان پایداری عملا به دو شقه و جریان اصلی تبدیل شده‌اند. طیفی از چهره‌های اجرایی و پراگماتیست که معتقدند جلیلی هر امتحان ممکن را در عرصه سیاسی پس داده و با توجه به دافعه‌ای که در عرصه‌های سیاسی و انتخاباتی ایجاد می‌کند باید از جایگاه نامزد بالقوه این جریان خارج شده و نوع دیگری از کنشگری در سایه را تجربه کند. در یک چنین شرایطی است که پایداری‌چی‌ها دست به برخی اقدامات انتحاری برای باقی ماندن در قدرت می‌زنند. فشار مضاعف بر عراقچی توسط این جریان به بهانه‌هایی چون تغییر در معاونت اقتصادی و زمینه‌سازی برای‌ سرمایه‌گذاری ایالات متحده در ایران و مواردی از این دست، بیشتر به یک فرافکنی شبیه است تا واقعیتی که بتوان روی آن حساب جدی باز کرد.
کاربران ایرانی در شبکه‌های اجتماعی اما این اقدام اعضای جبهه پایداری را نشان‌دهنده، عدم درک درست منافع ملی از سوی این گروه ارزیابی کردند. این دست از ایرانیان با اشاره به این واقعیت که هنوز 24 ساعت از تلاش‌های فراوان عراقچی برای آزادسازی قاسمیان چهره نزدیک به جریان پایداری نگذشته که اعضای این جریان، پروژه احضار عراقچی را کلید زدند، به نقد این نوع برخوردها پرداختند. باید دید فعالیت‌های مخرب این جریان که پس از استیضاح وزیر اقتصاد دولت چهاردهم پروژه استیضاح وزیر راه و شهرسازی و طرح پرسش از وزیر امور خارجه را کلید زده‌اند، پایان می‌پذیرد یا اینکه این نوع رفتارهای جناحی و سیاسی همچنان تداوم خواهد داشت.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/739344/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کیمیش: این یکی از بدترین بازی‌های ما بود!

گل شماره 937؛ رونالدو یک جام دیگر می‌خواهد

دبل سیو استثنایی تراشتگن آبروی آلمان را حفظ‌ کرد

پدری: هیچوقت نمی‌توان راهکار مهار امباپه را پیدا کرد

سیمونه اینزاگی سرمربی الهلال شد

حذف آلمان با شکست در خانه؛ رونالدو، پرتغال را به فینال برد

آلمان در خانه حذف شد؛ کامبک پرتغال با طعم فینال

گلزنی به آلمان در خانواده کونسیسائو موروثی است!

سی‌آرسون پرتغال را به فینال می‌برد!

دومین خرید تابستانی چلسی نهایی شد

گل اول پرتغال به آلمان توسط کونسیسائو

قلعه‌نویی و جوانگرایی اجباری در دوحه؛ رونمایی قطر از لوپتگی

گل دوم پرتغال به آلمان توسط رونالدو

لیگ برتر نتوانست مچ چلسی را بگیرد!

برنامه خاصی برای مهار لیونل مسی نداریم!

پایان گروگانگیری با عملیات موفقیت آمیز پلیس

کلیه ادارات این استان شنبه تعطیل است

تأخیر در بازی آلمان-پرتغال به دلیل تگرگ!

نشان ویژه فیفا برای قهرمان جام باشگاه‌های جهان

دوری سه هفته‌ای مهدی قایدی از میادین فوتبال

توپا، جشن بزرگ فوتبال ایران

برای بغل کردن کریستیانو؛ هوادار ماموران را دور زد!

نجات دروازه پرتغال توسط کاستا

رودی فولر تأیید کرد؛ ویرتز به لیورپول می‌رود!

مدیرعامل استقلال خوزستان: حقایق را می‌گویم/کولرهای کمپ تمرینی‌ را اهدا کردند!

فرصت سوزی پرتغال روی خودخواهی نتو

لیگ ملت‌ها؛ ولاسکو آمریکا را تحقیر کرد

عراقچی: حمایت ایران از مقاومت ثابت است

اظهارات مهم رئیس مجلس در اجلاس بریکس

صالحی: قدرت نسل امروز سانتریفیوژهای ایران 50 برابر نمونه اولیه است

ترامپ پست خود درباره موضوع ایران را حذف کرد

نشریه آمریکایی: ایران ضعیف نیست و نباید با آن درگیر شد

زنان، بی‌نصیب از توسعه ایران

گابریل ویگا از الاهلی عربستان به پورتو پیوست

رئال مادرید، ترنت الکساندر آرنولد را از آوردن دارایی ارزشمندش به این باشگاه منع کرد

اولین رئیس‌جمهور فوتبالی در کره؛ باشگاه‌دار سابق

رقیب طارمی، اولین خروجی اینتر در تابستان

دشمن خاموش سلامت دهان

گفتگوی تلفنی نخست وزیر عراق و رئیس جمهور ایران

باهنر: آمریکا می‌داند که تعرض به ایران چه تبعاتی دارد

ترامپ پست جنجالی خود را پاک کرد

روایت عطریانفر از روزهای پایانی دولت روحانی

جزئیات بازداشت اعضای گروهک تروریستی داعش

مشکل عرضه کتاب فارسی در کشورهای دیگر

تصاویری از گرد و غبار امروز در غرب تهران

تصاویری از خروج واگن‌های باری از ریل در محدوده لرستان

هندوستان رتبه اول رشد جمعیت در دنیا

سرمربی محبوب امین اسماعیل‌نژاد خداحافظی کرد

واکنش مسئولان ترکیه به درگذشت دوچرخه سوار کشورشان در تور تبریز

سید حسین حسینی : اگر جای نکونام بودم همان ابتدای فصل جدا میشدم