عصر قم

آخرين مطالب

واکنش سرپرست حجاج ایرانی به بازداشت یک روحانی ایرانی در عربستان: نباید چنین سخنانی گفته می‌شد اجتماعی

واکنش سرپرست حجاج ایرانی به بازداشت یک روحانی ایرانی در عربستان: نباید چنین سخنانی گفته می‌شد
  بزرگنمايي:

عصر قم - تسنیم / حجت الاسلام والمسلمین نواب با اشاره به انتشار کلیپی از یکی از روحانیون کشور در فضای مجازی گفت: گفته های این روحانی نظر شخصی اوست. ایشان یک نیروی فعال قرآنی است و انتظار از ایشان هم بیشتر است.

عصر قم

حجت‌الاسلام قاسمیان در عربستان دستگیر شد
1404/03/05 - 22:09
حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی طی سخنانی در جمع زائران ایرانی در مکه مکرمه با اشاره به سالروز شهادت امام جواد(ع) به بیان حدیثی از این امام همام پرداخت و گفت: امام جواد (ع) می فرمایند که الْمُؤمِنُ یَحْتاجُ اِلى تَوْفیقٍ مِنَ اللّه ِ وَواعِظٍ مِنْ نَفْسِهِ وَقَبُولٍ مِمَّنْ یَنْصَحُهُ. [تحف العقول، ص 729.] مومن به توفیق از جانب خداوند، واعظ و پنددهنده ای خودی و پذیرش نصیحت دلسوزان نیاز دارد.
وی در بخشی از سخنان خود در ذیل بخش دوم از این حدیث، یعنی نیاز مومن به واعظ و پند دهنده ای خودی، به مسائل مربوط به انتشار کلیپی از یکی از روحانیون محترم کشورمان در فضای مجازی طی 24 ساعته اخیر اشاره کرد و گفت: با توجه به شناختی که از این کشور به واسطه سالها توفیق خدمتگزاری در عمره و حج دارم، وقتی این صحبتها را شنیدم شگفت زده شدم و نباید چنین سخنانی گفته می شد.
سرپرست حجاج ایرانی با تاکید بر اینکه گفته های این روحانی محترم، نظر شخصی اوست، خاطرنشان کرد: ایشان یک نیروی فعال قرآنی است و به همین دلیل انتظار از ایشان هم بیشتر است. 
حجت الاسلام والمسلمین نواب ادامه داد: با این حال از مسئولان محترم کشور میزبان انتظار داریم که با توجه به شخصی بودن نگاه این فرد محترم، و به جهت احترام به خدماتی که ایشان به ترویج فرهنگ قرآنی داشته است، اجازه دهند که اعمال حجش را انجام دهد و به کشور بازگردد.
وی با اشاره به همسایگی جمهوری اسلامی ایران با 15 کشور، گفت که هر کدام از این کشورها نوع خاصی از حکومت را دارند؛ بعضی با پادشاهی، بعضی با جمهوری و بعضی هم به نحو دیگری اداره می شوند و سیستم حکمرانی هر کشوری هم برای خودشان محترم است؛ لذا ما معتقدیم که هر حاکمیتی اگر مبتنی بر رضایت مردمش باشد، محترم است.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، ادامه داد: در رابطه با میزبانی این کشور برای زائران هم می بینیم که هر سال قدمهای بیشتری برداشته می شود و خدمات بیشتری به زائران ارائه می شود که بخشی از آنها با سرمایه گذاری خود این کشور است.
حجت الاسلام والمسلمین نواب ادامه داد: البته در تاریخ این سرزمین، هر حکومتی که بر سر کار آمده در تلاش بوده که به زائران بیت الله الحرام خدمت کند و تلاششان بر خدمت به زائران بوده است و در هر دوره ای و بویژه در عصر معاصر، توسعه مسجد الحرام و مسجد النبی(ص) وجود داشته است.
وی همچنین با اشاره به تکریم زائران در کشورهای دیگر مانند ایران و عراق هم گفت که توسعه هایی که امروزه درعراق در حرم امامان معصوم و یا اماکن مقدسه صورت می گیرد کم سابقه است و در ایران نیز در حرم امام رضا(ع) توسعه هایی که انجام می گیرد و بویژه صحن خاتم الانبیا(ص) که به این حرم اضافه شده است، اقدامات بسیار بزرگی است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/737692/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کیمیش: این یکی از بدترین بازی‌های ما بود!

گل شماره 937؛ رونالدو یک جام دیگر می‌خواهد

دبل سیو استثنایی تراشتگن آبروی آلمان را حفظ‌ کرد

پدری: هیچوقت نمی‌توان راهکار مهار امباپه را پیدا کرد

سیمونه اینزاگی سرمربی الهلال شد

حذف آلمان با شکست در خانه؛ رونالدو، پرتغال را به فینال برد

آلمان در خانه حذف شد؛ کامبک پرتغال با طعم فینال

گلزنی به آلمان در خانواده کونسیسائو موروثی است!

سی‌آرسون پرتغال را به فینال می‌برد!

دومین خرید تابستانی چلسی نهایی شد

گل اول پرتغال به آلمان توسط کونسیسائو

قلعه‌نویی و جوانگرایی اجباری در دوحه؛ رونمایی قطر از لوپتگی

گل دوم پرتغال به آلمان توسط رونالدو

لیگ برتر نتوانست مچ چلسی را بگیرد!

برنامه خاصی برای مهار لیونل مسی نداریم!

پایان گروگانگیری با عملیات موفقیت آمیز پلیس

کلیه ادارات این استان شنبه تعطیل است

تأخیر در بازی آلمان-پرتغال به دلیل تگرگ!

نشان ویژه فیفا برای قهرمان جام باشگاه‌های جهان

دوری سه هفته‌ای مهدی قایدی از میادین فوتبال

توپا، جشن بزرگ فوتبال ایران

برای بغل کردن کریستیانو؛ هوادار ماموران را دور زد!

نجات دروازه پرتغال توسط کاستا

رودی فولر تأیید کرد؛ ویرتز به لیورپول می‌رود!

مدیرعامل استقلال خوزستان: حقایق را می‌گویم/کولرهای کمپ تمرینی‌ را اهدا کردند!

فرصت سوزی پرتغال روی خودخواهی نتو

لیگ ملت‌ها؛ ولاسکو آمریکا را تحقیر کرد

عراقچی: حمایت ایران از مقاومت ثابت است

اظهارات مهم رئیس مجلس در اجلاس بریکس

صالحی: قدرت نسل امروز سانتریفیوژهای ایران 50 برابر نمونه اولیه است

ترامپ پست خود درباره موضوع ایران را حذف کرد

نشریه آمریکایی: ایران ضعیف نیست و نباید با آن درگیر شد

زنان، بی‌نصیب از توسعه ایران

گابریل ویگا از الاهلی عربستان به پورتو پیوست

رئال مادرید، ترنت الکساندر آرنولد را از آوردن دارایی ارزشمندش به این باشگاه منع کرد

اولین رئیس‌جمهور فوتبالی در کره؛ باشگاه‌دار سابق

رقیب طارمی، اولین خروجی اینتر در تابستان

دشمن خاموش سلامت دهان

گفتگوی تلفنی نخست وزیر عراق و رئیس جمهور ایران

باهنر: آمریکا می‌داند که تعرض به ایران چه تبعاتی دارد

ترامپ پست جنجالی خود را پاک کرد

روایت عطریانفر از روزهای پایانی دولت روحانی

جزئیات بازداشت اعضای گروهک تروریستی داعش

مشکل عرضه کتاب فارسی در کشورهای دیگر

تصاویری از گرد و غبار امروز در غرب تهران

تصاویری از خروج واگن‌های باری از ریل در محدوده لرستان

هندوستان رتبه اول رشد جمعیت در دنیا

سرمربی محبوب امین اسماعیل‌نژاد خداحافظی کرد

واکنش مسئولان ترکیه به درگذشت دوچرخه سوار کشورشان در تور تبریز

سید حسین حسینی : اگر جای نکونام بودم همان ابتدای فصل جدا میشدم