عصر قم

آخرين مطالب

چرا مربیگری استقلال به بختیاری‌زاده نرسید ورزشی

چرا مربیگری استقلال به بختیاری‌زاده نرسید
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /«اتفاقا خوشحال هم بودم که سهراب بختیاری‌زاده برای همکاری دعوتم نکرد، چون می‌گفتند با لابی برادرش آمده است!» این صحبت‌های جالب مربی گلرهای استقلال خوزستان است که از سوی بوژوویچ برای استقلال دعوت به همکاری شده بود.
بعد از جدایی سهراب بختیاری زاده و حضور بوژوویچ در استقلال، بحث انتقال فرشاد بختیاری زاده که در استقلال خوزستان با این مربی صربستانی همکاری داشت، داغ شده بود. برادر سهراب اما به کار در خوزستان ادامه داد و در پایان لیگ نامه مربوط به درخواست بوژوویچ را در اختیار ما قرار داده و مدعی است اگر این مربی اختیار لازم را داشته و خواسته‌هایش در خصوص مسائل مختلف لحاظ می‌شد، نتیجه مثبتی را در جمع آبی‌ها ثبت می‌‎کرد.
بختیاری‌زاده درباره وضعیت این تیم در فصلی که گذشت گفت: فصل گذشته در روز آخر در لیگ برتر ماند و شرایط خاصی را پشت سر گذاشتیم. همه پای کار ایستادند تا به بقا ادامه دهد. در فصل جدید با تجربه‌ای که از فصل گذشته به دست آوردیم و البته تغییرات شکل گرفته در کادرفنی و مدیریتی که فقط خودم ماندم، شروع خوبی را دنبال کردیم. در چند هفته ابتدایی استقلال و پرسپولیس و مس رفسنجان را بردیم و نتایج خوبی کسب کردیم. اما در ادامه مسیر مشکلات مالی و اعتصاب‌هایی که شکل گرفت به ما ضربه زد.
وی درباره عملکرد متفاوت سرمربی صربستانی در استقلال خوزستان و استقلال تهران اینطور توضیح می‌دهد: بوژوویچ وقتی به ایران آمد شناخت زیادی نداشت. کادرفنی ایرانی استقلال خوزستان کاملا در خدمت او بودند و شناخت و مسائل مختلف را با وی در میان گذاشته و ایشان هم کاملا باهوش بودند. او از شرایط روحی – روانی بازیکنان و حتی امکانات آشنا شد. او کاملا از نظر امکانات کلافه بود و در ابتدای مسیر از نظر زمین مشکل داشتیم. آن تیم ساخته شد و آقای بوژوویچ نه، هر مربی دیگری اگر باشگاه همراه و همکاری لازم را داشته باشد و طبق خواسته، امکانات لازم را در اختیارش قرار دهد، نتیجه بخش خواهد شد. در استقلال تهران نمی‌دانم آن آرامش و شرایطی که نیازمند بود فراهم شد؟ سرمربی باید آرامش داشته باشد. با توجه به ارتباطی که با ایشان دارم و همچنان در تماس هستیم، به نظرم این اتفاق رقم نخورد. به نظرم هر اتفاقی که درباره تیم قرار است بیفتد باید زیر نظر و تصمیم‌گیری سرمربی باشد. به سرمربی بگویند جام حذفی تنها برای ما اهمیت دارد اما شرایط کاملا علیه او شود، قطعا کار سخت خواهد شد. سرمربی را شب قبل از بازی دربی می‌آورید اگر برنده آن بازی می شد قطعا کار بوژوویچ نبود و ماحصل کار سرمربی قبلی بود و الان هم به نظرم صعود در فینال حذفی کمی تاثیر آقای بوژوویچ است.

عصر قم

بختیاری‌زاده با ارائه مستنداتی مدعی درخواست سرمربی اسبق استقلال برای حضورش در این تیم شده و گفت: قبل از بازی ما (استقلال خوزستان) با سپاهان آقای بوژوویچ با من تماس گرفت و تیم آنها هم در حال سفر به عربستان برای بازی بود و اطلاع دادند که نامه زدم و درخواست حضورت را کردم. من هیچ حرفی نزدم و منتظر پایان این بازی ماندم. با آقای خلیفه اصل صحبت کردم و ایشان هم واکنش حرفه‌ای داشتند و گفتند خوشحال می‌شوم و لیاقت حضور در باشگاه بزرگ را داری. اما این نامه بدون پیگیری از سوی باشگاه استقلال همراه شد، دقیقا مثل دیگر خواسته‌های ایشان! آقای بوژوویچ به من گفتند: "من می‌گویم فلانی را می‌خواهم و او شناخت لازم را دارد و اطلاعات موردنیاز به من می‌دهد و باتجربه است. اما آنها می‌گویند مربی گلر خارجی بیاور، فرشاد چرا باید هزینه کنند؟" این مسئله یکی از مواردی بود که درخواست داده بود و انجام نشد و مسلما با آشنایی که از شرایط ایشان دارم قطعا باقی درخواست‌های ایشان هم بی‌نتیجه ماند و روی عملکردشان قطعا تاثیر داشته است.
فرشاد بختیاری‌زاده درباره چرایی عدم دعوت به همکاری برادرش (سهراب) طی فصول اخیر و خصوصا در استقلال اینطور گفت: اتفاقا برایم خوشایند این بود که برادرم سرمربی استقلال شد اما پیشنهادی به من نداد! اما یک مربی خارجی که تنها شش ماه کنارم کار کرده بود به من پیشنهاد داده. من 17 سال است مربیگری می‌کنم. در استقلال خوزستان قهرمان شدیم و دو صعود به لیگ برتر را در کارنامه دارم و دروازه‌بانانی مثل حسین و حسن پورحمیدی، حامد لک، احمد گوهری، فرناندو خسوس (با من دستکش طلا گرفت و بهترین گلر لیگ شد)، فرزین گروسیان، وحید شیخ ویسی و پارسا جعفری و خیلی از عزیزانی که نام‌شان در خاطرم نیست و سال‌‎ها در لیگ فعال بودند و هستند.

عصر قم

وی ادامه داد: اصلا از دست سهراب ناراحت نیستم. اینقدر دوست دارم جایی کار کنم که فضای حرفه‌ای باشد و نگویند فرشاد دوست فلانی است یا برادر فلانی. هرچقدر بر اساس توانایی نفرات انتخاب شود با آرامش بیشتر کار می‌کنی و در انتها هم نتیجه می‌گیری. فکر کنم رزومه من قابل دفاع باشد و نیازی به پیشنهاد و لابی کسی نباشد و در چارچوب توانایی انتخاب شوم.
بختیاری‌زاده در پایان با آرزوی موفقیت برای استقلال خوزستان، ابراز امیدواری کرد مسوولان استانی دغدغه بیشتری نسبت به این باشگاه داشته باشند: قراردادم با استقلال خوزستان پایان یافته و خوشحالم شرمنده مردم این استان نشدیم. امیدوارم حمایت بیشتری صورت گیرد و این تیم قهرمان لیگ بوده و در آسیا شرکت کرده و نیازمند حمایت بیشتر خواهد بود.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/736968/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وزش‌ بادهای شدید لحظه‌ای در تهران

دو ستاره از لیست پرسپولیس خط خوردند

آنچلوتی، وداعی که می‌توانست محترمانه نباشد!

برای درمان و تشخیص کم خونی شدید چه اقداماتی باید انجام شود؟

چه زمانی ویروس به بدن ما منتقل می شود؟

معرفی انواع قندهای مصنوعی و جایگزین شکر که به اشتباه مصرف می‌شود

تره، درمانی برای بیماری بواسیر!

شایع ترین علل نابینایی چیست؟

ورزش‌های رزمی انتخاب ایده‌آل برای افراد چاق

آقامحمدی: چشم‌انداز ایران 1430 در حال نگارش است

توزیع اینترنتی شیرخشک و آلبومین به صورت آزمایشی در 3 استان

تأمین آب پایدار، اولویت اصلی استان قم

آزادگانی که هویتشان هویدا نبود روایتگران موثری هستند

واکنش والورده به انتقال احتمالی نیکو به رئال

تارتار در گل‌گهر ماندنی شد

بازیکن رئال توسط هم‌تیمی‌هایش اخراج شد!

گلزن استقلال جدایی خود را رسماً اعلام کرد

فلیک کوتاه آمد؛ پیشنهاد کاپیتان‌ها قبول شد

حضور آکادمی سپاهان در تورنومنت بین‌المللی روسیه!

پیام با دستکش‌های قرمز در پی فیکس شدن

اوبلاک بهترین گلر فصل لالیگا شد

4خوراکی ساده؛ رقیبی برای داروهای فشار خون

عراقچی: تکلیف غنی‌سازی از نظر ایران روشن است

زندگی نیست بجز نم نم باران بهار

نامه وزیر کار به دستگاه‌ها برای ارائه خدمات به بازنشستگان

تمرین تیم ملی فوتبال در حضور مهدی تاج

باورکردنی نیست؛ کارتال لیست تمدید نداده است!

چرا مربیگری استقلال به بختیاری‌زاده نرسید

اوج جنجال، تنش در خانواده بکام بالا گرفت

انصراف مهم‌ترین فرد نقل و انتقالات از بازار داخلی

بمب الهلال؛ اینزاگی بله آخر را گفت!

سبزی خاصیت غذایی داره یا دارویی؟!

روش صحیح استفاده از کربوهیدرات‌ها

سخنگوی جبهه اصلاحات: ایران نباید میز مذاکرات را ترک کند

معاون ارتباطات دفتر ریاست جمهوری: دو بیمار جراحی شده توسط رئیس‌جمهور، در سلامت کامل هستند

سفارت ایران در سوئیس: هیچ نیرویی نمی‌تواند روحیه ملت مصمم به دفاع از تمامیت ارضی خود را در هم بشکند

نقل قول سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس از عراقچی درباره فعال شدن مکانیسم ماشه

بقائی: زمان و مکان دور بعدی مذاکرات مشخص نشده است

نقد و بررسی کتاب، در قالب 30 حلقه مطالعاتی

50 بار قسم برای اثبات بی گناهی

بارش باران شدید و جاری شدن سیل در دهلی‌نو

این خودروها روزانه 100 هزار تومان جریمه می‌شوند

شکایت مرد خیانت‌دیده از همسر دومش

جزئیات مرگ خواهران بلاگر از زبان دادستان

عضو شورای شهر تهران: موش ها در تهران گربه شده اند!

تحولات درمانی اولویت امسال بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام است

نخبگان ایثارگر در مسیر پیشرفت ایران اسلامی نقش مهمی دارند

فخرالدینی: جمعه روز بد ما بود ولی نباید به ملوان می‌باختیم

پیشنهاد برگزاری دیدار ایران-کره شمالی در ورزشگاه تختی تهران

بیانیه رئال درباره مصدومیت فده والورده