عصر قم

آخرين مطالب

برگزاری مسابقات فوتسال کافا در کیش قطعی شد اقتصادی

برگزاری مسابقات فوتسال کافا در کیش قطعی شد
  بزرگنمايي:

عصر قم - مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری سازمان منطقه آزاد کیش با فدراسیون فوتبال برای میزبانی جزیره کیش از مسابقات بین‌المللی فوتسال کافا در تیرماه، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و‌ امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین سازمان منطقه آزاد کیش و فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران با حضور مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال و محمد کبیری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش ‌و جمعی از مدیران و‌ پیشکسوتان فوتبال برگزار شد.
محمد کبیری در این مراسم با اشاره به اهمیت توسعه گردشگری ورزشی جزیره کیش گفت: ما در سازمان منطقه آزاد کیش به‌ صورت جدی به دنبال ارتقای زیرساخت‌های ورزشی برای میزبانی رویدادهای بین‌المللی هستیم و در ماه‌های اخیر نیز موفق شده‌ایم برخی از این رویدادها را در جزیره برگزار کنیم که با استقبال مناسبی همراه بوده است.
وی ادامه داد: زیرساخت‌های مناسبی در کیش برای میزبانی رویدادهای ورزشی، به‌ویژه در حوزه فوتبال و فوتسال وجود دارد و ما آمادگی داریم با همکاری فدراسیون فوتبال، نسبت به ارتقای این امکانات اقدام کنیم. مجموعه المپیکی کیش نیز با امکانات مطلوب خود آماده میزبانی از تیم‌های ملی و مسابقات بین‌المللی است.
کبیری با تاکید بر تعهد سازمان منطقه آزاد کیش به آماده سازی زیرساخت های لازم برای مسابقات بین المللی خاطر نشان کرد: بر اساس این تفاهم‌نامه، جزیره کیش در تیرماه امسال، میزبان تورنمنتی با حضور شش تیم ملی از کشورهای مختلف خواهد بود از اینرو کار بررسی و بهسازی امکانات مورد نیاز آغاز شده و تا زمان برگزاری این رقابت‌ها تکمیل خواهد شد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش افزود: این همکاری میان ما و فدراسیون فوتبال، گامی مهم در مسیر توسعه گردشگری ورزشی کیش است چراکه فوتبال با مخاطبان گسترده خود می‌تواند به جذب گردشگر و معرفی بیشتر جزیره کیش به‌عنوان نگین خلیج فارس کمک شایانی کند.
وی در پایان افزود: برگزاری موفق این مسابقات آغازی برای گسترش همکاری‌های بزرگ‌تر و میزبانی منظم رویدادهای ورزشی بین‌المللی در کیش خواهد بود.
در ادامه این مراسم مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، درباره این توافق گفت: این تفاهم‌نامه گامی مقدماتی برای میزبانی رقابت‌های جام باشگاه‌های آسیا است و در صورت برگزاری موفق، می‌تواند به میزبانی مسابقات آسیایی و حتی جهانی فوتسال ساحلی توسط ایران نیز منجر شود.
تاج با اشاره به زیرساخت‌های مناسب در جزیره کیش ادامه داد: ما تجربه میزبانی یک بازی دوستانه در کیش را داشتیم که استقبال گسترده‌ای از آن شد، به‌گونه‌ای که جمعیت زیادی خارج از ظرفیت ورزشگاه نیز حضور داشتند. این نشان می‌دهد ظرفیت جذب تماشاگر در کیش بالا است. اما تفاهم‌نامه امروز درباره یک رویداد رسمی ثبت‌شده در فیفا است که به استانداردهای ویژه‌ای نیاز دارد.
وی با اشاره به مزیت‌های کیش نسبت به دیگر مناطق کشور گفت: کیش از نظر زیرساخت‌های اقامتی، زمین مسابقه، امکانات اقامتی و همچنین امتیاز عدم نیاز به روادید در گذرنامه، یکی از بهترین گزینه‌ها برای میزبانی رویدادهای بین‌المللی است.
تاج تاکید کرد: در حال حاضر 16 ورزشگاه در کشور موفق به دریافت تأییدیه AFC شده‌اند، اما کیش به‌دلیل موقعیت ویژه می‌تواند به پایگاه ثابت میزبانی مسابقات بین‌المللی فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی تبدیل شود.
وی در پایان گفت: اگر این رویداد تابستانی در تیرماه ( مسابقات کافا) به خوبی برگزار شود، ما می‌توانیم پرونده میزبانی مسابقات آسیایی فوتسال ساحلی و حتی رقابت‌های جهانی را با جدیت پیگیری کنیم. همکاری با سازمان منطقه آزاد کیش نقطه آغاز یک مسیر بزرگ است و امیدوارم این مسیر به شکوفایی بیشتر ورزش حرفه‌ای در کشور منجر شود.
گفتنی است 
مسابقات کافا با حضور تیم‌های فوتسال ایران، تاجیکستان، قزاقستان، قرقیزستان، ترکمنستان، ازبکستان، افغانستان و دو کشور به عنوان مهمان از 18 تا 28 تیر امسال به میزبانی جزیره کیش برگزار می شود.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/734302/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیام امام جمعه اهل سنت بخش سیراف به مناسبت سالگرد شهادت آیت الله رئیسی

کاهش 40 درصدی درگیری‌های خیابانی؛ سفره اراذل و اوباش برچیده می‌شود

نیازمند: سپاهان همیشه در قلب من خواهد بود

استعفای لینه‌کر به دلیل دفاع از مردم فلسطین

ویکتور والدز سرمربی؛ افتضاح در 4 بازی!

حمایت کاپیتان فولاد از طالب ریکانی

دی‌ماریا رفیق نیمه‌راه نیست؛ در جام باشگاه‌ها هستم

واکنش باشگاه سپاهان به پیوستن پیام نیازمند به پرسپولیس

همه مصدوم‌های استقلال برگشتند!

استوری عجیب بیرانوند؛ از فحاشی تا صدای پروین!

زمان تعیین سرنوشت پرسپولیس و ترابی اعلام شد

تغییر لوگوی النصر به مناسبت سالروز هفتادسالگی

زیاد دارچین نخورید؛ داروهایتان بی اثر می‌شود!

روایت عراقچی درباره مذاکرات احیای برجام همزمان با دوره کاندیداتوری و ریاست جمهوری رئیسی

عراقچی: الحمدلله مشخص شد شهادت شهید رئیسی کار اسرائیل نبوده است

پزشکیان در دیدار با فواد حسین: برای رشد و پیشرفت ملت‌ ایران از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم

از برخورد قاطع با یک آقازاده تا چند روایت ناب از زندگی شهید جمهور

سید حسین موسویان: اگر از ابتدا مذاکرات با امریکا، مستقیم انجام می‌شد، احتمال بروز وضعیت فعلی کمتر بود

دیدار پزشکیان با خانواده امام جمعه فقید تبریز و سرتیم حفاظت شهید رئیسی

80 بنر مزین به تصاویر شهدای خدمت در بلوار پیامبر اعظم (ص) قم نصب شد

کشف اسکلت 3 هزار ساله زن عصر آهن

عضو کمیسیون انرژی مجلس: کشت خشخاش نباید جنجالی شود، چراکه موضوعی فنی و علمی است

واژگونی لودر در کارخانه گچ 2 قربانی گرفت

صدور کارت سوخت کمتر از نیم ساعت!

استخدام 27 هزار نفر جدید در وزارت بهداشت کلید خورد

اجرای حدود 20 درصد از تکلیف قانون جوانی جمعیت در حوزه اعطای زمین

کلاهبرداری 30 میلیاردی از 42 نفر؛ اعضای باند فیشینگ دستگیر شدند

پایان رقابت‌های ووشو قهرمانی کشور با قهرمانی زنجان

جدال مهدی قایدی و قدوس با النصر

اولین صحبت‌های پیام نیازمند به عنوان گلر پرسپولیس

موافقت کاکا با پیشنهاد دستیاری آنچلوتی: آماده‌ام

اخراج گری لینکر از BBC به خاطر حمایت از فلسطین

اختلاف نظر جدی در هیات‌ مدیره پرسپولیس؛ سمیعی گزینه مدیرعامل بانک شهر است!

دین‌محمدی: با خنده می‌گفتند مربی مناسبی نیستی!

صادقی: به ناحق اخراج شدم و هیچ‌کس حمایتم نکرد

لاپورتا پشت میز تمدید؛ چهار ستاره در اولویت

واکنش درویش به شایعات برکناری و جدایی

چند خاصیت کمتر گفته شده قهوه

گرفتگی بینی در فصل بهار؛ چطور راحت نفس بکشیم؟

با این 5 ویتامین اعصابتان را تقویت کنید

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور: وزیر کشور هرگونه دخالت ستادهای انتخاباتی در عزل و نصب مدیران را تکذیب کرد

احمدیان: ایران محدودیتی برای مبادلات تجاری و ترانزیت با اقلیم کردستان ندارد

عراقچی: عملیات وعده صادق 1 نمونه بارز هماهنگی میدان و دیپلماسی بود

رابرت گیتس: هیچ بمبی نمی‌تواند برنامه هسته‌ای ایران را نابود کند

لفاظی‌های سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی علیه ایران

عراقچی در واکنش به اظهارات جدید سخنگوی کاخ سفید: به غنی‌سازی ادامه می‌دهیم

ورود قم به مسیر ارتقای سلامت شهری

نخستین دمای بالای 50 درجه در کشور ثبت شد

تصادف مرگبار کامیون و سمند؛ 4 سرنشین سمند جان باختند

فعال‌سازی پلاک خودرو مشروط شد