عصر قم

آخرين مطالب

توضیحات زیباکلام درباره دادگاه امروز و حُکم احتمالی؛ قاضی برای ارئه مستندات مهلت داد اقتصادی

توضیحات زیباکلام درباره دادگاه امروز و حُکم احتمالی؛ قاضی برای ارئه مستندات مهلت داد
  بزرگنمايي:

عصر قم - رویداد 24 / زیباکلام گفت: قاضی تا شنبه مهلت داد که من مستندات خود را ارائه کنم، اما این را هم گفت که حکم احتمالی طبق قانون 2 تا 5 سال حبس خواهد بود.
صادق زیباکلام، استاد بازنشسته دانشگاه تهران امروز در شبعه 26 دادگاه انقلاب اسلامی حاضر شد تا در مقابل اتهام «اقدام رسانه‌ای و تبلیغی در جهت تایید رژیم صهیونیستی» از خود دفاع کند.
صادق زیباکلام بعد از برگزاری جلسه دادگاه در گفت‌و‌گو با «رویداد 24» گفت: «جلسه دادگاه راس ساعت 9 و نیم تشکیل شد و رئیس آن یک روحانی حقوقدان بود که اسم او را نمی‌دانم».
بازار
وی افزود: «من به همراه وکیلم به جلسه رفته بودم که اگر نیاز به قراری بود، بتواند کار‌های حقوقی را انجام دهد، اما خوشبختانه کار به آنجا نرسید».
زیباکلام گفت: «قاضی تا شنبه مهلت داد که اسناد و مدارک پزشکی را به دادگاه ارائه کنم. همچنین باید مستندات یک سری توییت‌ها و پست‌های فضای مجازی که در محکومیت عملکرد اسرائیل در عملکرد غزه و در دفاع از فلسطینی‌ها نوشتم را ارائه کنم».
این استاد دانشگاه در شرح دفاعیاتی که در این جلسه مطرح کرده است، گفت: «به قاضی گفتم که من را به اتهام حمایت از اسرائیل محکوم می‌کنید و می‌گویید که در سخنرانی قطر گفته‌ام مردم ایران طرفدار اسرائیل هستند، در حالی که اگر سخنرانی یک ساعته من را شنیده بودید می‌دانستید که من گفتم مردم ایران نسبت به فلسطینی‌ها حب و بغض ندارند بلکه به خاطر نارضایتی از نظام جمهوری اسلامی از فلسطینی‌ها طرفدارای نکرده و نتانیاهو را برای خود قهرمان کرده‌اتند. این موضوع در واقع ربطی به نتانیاهو و فلسطینی‌ها ندارد. بلکه دعوای بین شماری از مردم ایران با نظام است و، چون نظام از فلسطین طرفداری می‌کند، آنها با فلسطینی‌ها مخالفت می‌کنند».
وی افزود: «در ادامه دفاعیاتم به قاضی گفتم که نگاه کنید از هفت اکتبر سال گذشته تا کنون، چه تعدادی از افراد معروف و سلبریتی‌ها در حمایت از فلسطین نوشته‌اند؟! چون می‌دانند که محبوبیت و فالوور‌های خود را از دست می‌دهند. اما صادق زیباکلام چند توییت و پست در فضای مجازی داشته و جنایات اسرائیل را محکوم کرده است. این به خاطر آن است که من به مسئولیت اجتماعی بیش از محبوبیت اهمیت می‌دهم. همچنین گفتم که در واکنش به نطق ترامپ در عربستان نوشتم که اگر بن سلمان تمام عربستان را چمن‌زار کند، اما برای عربستان دموکراسی نیاورد و حقوق بشر را رعایت نکند یا در این کشور زندانی سیاسی وجود داشته باشد و ... این اسمش پیشرفت نیست. تاکید کردم که ما هم این پیشرفت را در زمان محمدرضا پهلوی داشتیم، اما هزاران زندانی سیاسی در ایران بود، پس اسم این پیشرفت نیست. همچنین نوشتم که جایگاه فلسطین در خاورمیانه مورد نظر شما (ترامپ و عربستان) چیست؟ وقتی این توییت را می‌نوشتم، می‌دانستم که اشاره به زندانیان سیاسی در زمان شاه یا حمایت از فلسطینی چقدر دشنام نصیب من می‌کند و کرد».
وی در پاسخ به اینکه نظر قاضی درباره این دفاعیات چه بود؟ گفت: «قاضی در آخر گفت که مدعیات دادستان درباره نطقی که در قطر کردید و حمایت از اسرائیل قوی است. همچنین گفت که در گذشته‌ها هم از اسرائیل دفاع کرده‌اید».
زیباکلام گفت: «قاضی ضمن رد دفاعیات من این که قبلا گفته‌ام «چه کسی به جمهوری اسلامی رسالت داده که اسرائیل را نابود کند» را مصداق حمایت از اسرائیل دانست و در ادامه گفت که شما از روی پرچم اسرائیل هم رد نمی‌شوید. من هم گفتم من به این کار افتخار می‌کنم».
این استاد علوم سیاسی ادامه داد: «قاضی تا شنبه مهلت داد که من مستندات خود را ارائه کنم، اما این را هم گفت که حکم احتمالی طبق قانون 2 تا 5 سال حبس خواهد بود.»

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/734209/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ورود قم به مسیر ارتقای سلامت شهری

نخستین دمای بالای 50 درجه در کشور ثبت شد

تصادف مرگبار کامیون و سمند؛ 4 سرنشین سمند جان باختند

فعال‌سازی پلاک خودرو مشروط شد

عامل انتشار تصاویر خصوصی بانوان در فضای مجازی به دام افتاد

عواقب سال وحشتناک گواردیولا در سیتی

مخالفت صنعت نفت آبادان با استعفای فراز کمالوند

تهدید والنسیا؛ مستند وینیسیوس باید اصلاح شود

مخالفت فلورنتینو پرز با جدایی آنتونیو پینتوس؛ او سلاح مخفی ماست!

پیروز: لیگ 20 بار دیگر هم برگزار شود، قهرمانیم!

شکار بزرگ از اصفهان؛ دروازه‌بان تیم ملی با پرسپولیس بست

نفت مسجدسلیمان در لیگ یک می‌ماند؟

حسن روشن از بیمارستان مرخص شد؛ دیدار دو اسطوره در حضور قلعه‌نویی

منچسترسیتی از کورس رقابت برای جذب فلوریان ویرتس کنار کشید

کین شیفته مولر؛ نمی‌شود عاشق توماس نشد

زمان مراسم توپ طلا 2025 اعلام شد

برگزاری مسابقات فوتسال کافا در کیش قطعی شد

ادعای کاخ سفید: ایران حق غنی‌سازی ندارد

تخت‌روانچی: اگر آمریکایی‌ها بخواهند ما را از حقوق‌مان محروم کنند مقابل آن می‌ایستیم

قالیباف: آمریکایی‌ها دیگر توان بهره گیری از قدرت خود را ندارند

دیدار مشاور وزیر خارجه عربستان با مشاور رهبر انقلاب

دیدار قالیباف و عراقچی

شهید «آیت الله رئیسی» نمونه ممتاز یک حکمران مردم دار و عدالت طلب

تلاش برای وفاق در شورای شهر قم تا دقیقه 90

فرامرز عظیمی سرپرست شهرداری قم شد

حریق در بازار آهن 3 مصدوم برجای گذاشت

کانتینرهای آسیب‌دیده در انفجار بندر شهید رجایی تعیین تکلیف شدند

انبار دپو ابزارآلات 40 میلیاردی قاچاق لو رفت

اختلاف خانوادگی بین دو برادر جنایت آفرید

قمه‌کشی اراذل صورت مرد 37 ساله را فلج کرد

تصادف هولناک در شرق تایوان

تنش به اوج رسید؛ پایان کار کونته در ناپولی

میزبانی تورنمنت فوتسال کافا به جزیره کیش رسید

رئال با مدافع اسپانیایی تمام کرد

پپ: در شأن سیتی نیست به لیگ اروپا برود

سیدورف برای خاویارِ ایران آمده نه فوتبال

دختر دوساله اوسیمن، لیدر جشن قهرمانی گالاتاسرای!

کمالوند از سرمربیگری نفت آبادان استعفا کرد!

هاشمی: باید دغدغه‌های ورزش ناشنوایان را برطرف کنیم

سقوط اتلتیکو؛ عجیب‌ترین لالیگای تاریخ

درخواست کارترون از سپاهان برای جذب مهاجم خارجی

تقویت سیستم ایمنی فقط با 3 ویتامین

واکنش تخت‌روانچی به ادعای اخیر ویتکاف

سفیر ایران در انگلیس احضار شد

انگلیس و اتحادیه اروپا: به حل‌وفصل دیپلماتیک پرونده هسته‌ای ایران متعهدیم

ترامپ عاشق سفر به ایران است!

عراقچی: منطقه نسبت به مذاکرات ایران و آمریکا رویکرد مثبتی دارد

اظهارات فواد حسین از نقش بغداد در نزدیک کردن دیدگاه‌های ایران و عربستان

فرامرز عظیمی شهردار قم شد

تعامل حوزه قم و نجف؛ سدی محکم در برابر جریان‌های افراطی و انحرافی