عصر قم

آخرين مطالب

اینتر فرصت صدرنشینی را از دست داد؛ سرنوشت قهرمانی دست ناپولی! ورزشی

اینتر فرصت صدرنشینی را از دست داد؛ سرنوشت قهرمانی دست ناپولی!
  بزرگنمايي:

عصر قم - تسنیم /با تساوی تیم‌های فوتبال اینتر و ناپولی که جدال شانه به شانه‌ای برای کسب عنوان قهرمانی دارند؛ همه چیز به هفته آخر کشید.
هفته سی‌وهفتم و ماقبل آخر سری A ایتالیا با برگزاری همزمان بازی‌ها (به جز دیدار جنوا - آتالانتا که شنبه شب با برتری 3 بر 2 برگامویی‌ها انجام شد) از ساعت 22:15 شب گذشته (یکشنبه) بسیار پرالتهاب و نفسگیر دنبال شد؛ جایی که اینتر و ناپولی هر دو با تساوی مقابل حریفان خود فرصت طلایی نزدیک‌تر شدن به عنوان قهرمانی را از دست دادند تا کار به هفته پایانی بکشد؛ اگرچه در صورت پیروزی دو تیم در بازی آخر، این ناپولی است که با یک امتیاز بیشتری که دارد به قهرمانی خواهد رسید.
بازار
در ورزشگاه سن‌سیروی شهر میلان؛ اینتر میزبان لاتزیو بود و در حالی تن به تساوی 2-2 داد که تا دقیقه 90 تیم برتر میدان بود و با پنالتی‌ای که به میهمانش داد (برخورد توپ به دست بیسک) کار خودش را خراب کرد.
در این بازی پُرحاشیه یان اورل بیسک (2+45) و دنزل دومفریس (80) برای نراتزوری گلزنی کردند. اینتر در دقیقه 9 وقت اضافه نیز توسط آرناتوویچ به گل رسید اما داور با اعلام آفساید آن را رد کرد.
مهدی طارمی، مهاجم ایرانی افعی‌ها در ترکیب ثابت تیمش به میدان رفت و در دقیقه 56 جای خود را به خواکین کورئا داد.
در سوی دیگر کورس قهرمانی؛ ناپولی در خانه پارما با تساوی بدون گل متوقف شد و با وجود این تساوی از نتیجه رقم خورده در بازی اینتر - لاتزیو خوشحال بود؛ چرا که با برتری یک امتیازی نسبت به نراتزوری، همچنان سرنوشت قهرمانی در هفته آخر را به دست خواهد داشت.
تیم رُم در یکی از جذاب‌ترین بازی‌های هفته میزبان میلان در ورزشگاه المپیکو بود و موفق شد روسونری 10 نفره را با نتیجه 3 بر یک شکست دهد.
جان‌لوکا مانچینی (3)، لئاندرو پاردس (58) و برایان کریستانته (78) برای جالوروسی در این دیدار گلزنی کردند و تک گل میلان نیز توسط ژوائو فلیکس در دقیقه 39 زده شد؛ ضمن اینکه میلان از دقیقه 21 و در پی اخراج خیمنس 10 نفره به بازی ادامه داد.
یوونتوس در ورزشگاه آلیانتس شهر تورین پذیرای اودینزه بود و موفق شد میهمان خود را با نتیجه 2 بر صفر شکست دهد و رده چهارم جدول را حفظ کند تا همچنان به کسب سهمیه لیگ قهرمانان امیدوار بماند.
نیکولاس گونزالس (61) و دوشان ولاهوویچ (88) گل‌های بانوی پیر در این مسابقه خانگی را وارد دروازه اودینزه کردند.
در سایر بازی‌های برگزار شده نتایج به شرح زیر رقم خوردند:
کالیاری 3 - ونتزیا صفر
فیورنتینا 3 - بولونیا 2
لچه یک - تورینو صفر
مونتزا یک - امپولی 3
هلاس‌ورونا یک - کومو یک
بدین ترتیب و در پایان بازی‌های هفته سی‌وهفتم (ماقبل پایانی) سری A ایتالیا؛ ناپولی با 79 امتیاز صدرنشین است و اینتر با 78 امتیاز در رده دوم قرار دارد. 
ناپولی هفته آخر در خانه میزبان کالیاری است و اینتر باید در خانه کومو به میدان برود. ناپولی با یک امتیاز بیشتر دست بالا را دارد و در صورت غلبه بر کالیاری به عنوان قهرمانی خواهد رسید. در صورت شکست یا تساوی برابر کالیاری، این نتیجه بازی اینتر - کومو است که تعیین کننده قهرمان خواهد بود.
آتالانتا با تثبیت خود در رده سوم جدول (74 امتیاز) کسب سهمیه لیگ قهرمانان را قطعی کرده است.
برای آخرین سهمیه UCL تیم‌های یوونتوس، رُم و لاتزیو هر سه شانس دارند. در حال حاضر یوونتوس با 67 امتیاز در رده چهارم حضور دارد و رُم و لاتزیو به ترتیب با 66 و 65 امتیاز در رده‌های پنجم و ششم قرار دارند.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/734024/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

داغِ داغ به وقت نقل و انتقالات؛ ستاره ها وارد می شوند!

خوش اخلاق‌ترین و بداخلاق‌ترین بازیکنان تراکتور از دیدگاه محمد نادری و هاشم نژاد

تراکتور مدل اسکوچیچ؛ رویای 55 ساله به واقعیت تبدیل شد

حواشی جشن قهرمانی تراکتور در تبریز

بهترین بازیکن فصل تراکتور از دیدگاه محمد نادری و هاشم نژاد

واکنش هاشم نژاد و محمد نادری به شایعه جدایی مهدی ترابی از تراکتور

واکنش محمد نادری و هاشم نژاد به حذف تراکتور از لیگ قهرمانان

جنجال، حواشی و قهرمان جدید/ مرور لیگ 24 در پنج دقیقه

کمالوند سرمربی نفت آبادان: همچنان در شوک پنالتی ریکانی هستم

معجزه برای یاران محرمی در راه قهرمانی

پیام تسلیت مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان به مناسبت اولین سالگرد شهادت آیت‌الله رئیسی و شهدای خدمت

همسرم روی سکو یار دوازدهم ما بود

تقدیر باشگاه رم از کلودیو رانیری، سرمربی این تیم در بازی مقابل میلان

برای هفدهمین بار، دینامو کیف قهرمان لیگ اوکراین

خلاصه بازی آاس رم 3 - آث میلان 1

اینتر فرصت صدرنشینی را از دست داد؛ سرنوشت قهرمانی دست ناپولی!

خلاصه بازی پارما 0 - ناپولی 0

آیت‌الله رئیسی نماد وحدت، دیانت و خدمت به مردم بود

غرق شدن یک کودک 8 ساله در قم

اعلام برنامه قطعی برق مناطق مختلف قم در روز دوشنبه

گل مردود اینتر به لاتزیو در لحظات پایانی

محمد نادری: بیرانوند، ترابی و اسماعیلی فر به تراکتور ذهنیت برنده تزریق کردند

اسکوچیچ در مدیریت رختکن ضعیف است؟ هاشم نژاد و محمد نادری پاسخ می دهند

اعلام زمان برگزاری بازی‌های آسیایی ساحلی

قرارداد قربانی با فجر سپاسی تمدید شد

گل اول لاتزیو به اینتر توسط پدرو

گل سوم آاس رم به میلان توسط برایان کریستانته در دقیقه 87

گل دوم اینتر به لاتزیو توسط دنزل دومفریس در دقیقه 79

ماجرای داماد خشمگینی که زن و مادرزنش را کشت

یامال و برادر خردسالش یکی از سوژه‌های مراسم امشب اهدای جام قهرمانی لالیگا به بارسلونا بودند

تلاش چندباره پسر شزنی برای زدن گل قیچی برگردان به پدرش در حاشیه مراسم اهدای جام به بارسلونا

تعویض مهدی طارمی با کوره‌آ

گل دوم آاس رم به میلان توسط لئاندرو پاردس در دقیقه 58

گل اول یوونتوس توسط نیکو گونزالس در دقیقه 61

ثبت ملی هشت میراث‌فرهنگی ناملموس جزیره کیش

آغاز مرحله دوم واکسیناسیون فلج اطفال در قم

پایان آشتی جویانه پرونده مهریه 65 میلیارد ریالی در قم

قتل کارمند شیرینی‌پزی توسط مدیر عصبانی به خاطر بیسکوئیت‌های سوخته

انتقام‌گیری مرگبار از پسر جوان با تزریق سم مار

برخورد وانت با خودروی نیروی انتظامی؛ 3 نفر از کارکنان پلیس مصدوم شدند

پرونده مطالبه مهریه 65 میلیارد ریالی در قم با صلح و سازش پایان یافت

لیگ یک در تسخیر مربیان استقلالی!

فرصت‌سوزی کولو موآنی؛ یوونتوس 0-0 اودینزه

پس از پایان بازی مقابل ویارئال، جام قهرمانی لالیگا به تیم بارسونا اهدا شد

پیروزی رئال و اتلتیکو؛ شکست بارسلونای قهرمان

اخراج خیمنز و 10 نفره شدن میلان

گل اول اینتر توسط بیسک در دقیقه 45+2

گل اول میلان توسط ژائو فلیکس در دقیقه 39

نمایش 3 گانه داخلی و قرار دادن هر 3 جام روی خط دروازه مونتجویک

بچه مدرسه‌ای‌ها سومین جام فصل را هم در آغوش کشیدند