عصر قم

آخرين مطالب

پزشکیان: در مذاکرات از اصول خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم و تنش‌ هم نمی‌خواهیم گفتگو

پزشکیان: در مذاکرات از اصول خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم و تنش‌ هم نمی‌خواهیم
  بزرگنمايي:

عصر قم - پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری / رئیس جمهور با اشاره به نگاه کرامت‌محور دولت در قبال مردم گفت: هیچ‌گونه رفتار و اقدام سلبی در مواجهه با مردم در دستور کار دولت نیست و تمام تلاش ما آن است که مردم احساس کنند این دولت برای خدمت به آنها آمده، نه برای منافع شخصی یا جناحی.
مسعود پزشکیان شامگاه دوشنبه در دیدار اعضای فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی، به تعامل گسترده دولت با مجلس در دوره اخیر اشاره کرد و با تاکید بر اینکه لازمه تحقق پیشرفت و توسعه، دستیابی به زبان مشترک و حرکت بر مدار شاخص‌های روشن در تعاملات میان قواست، گفت: دولت وفاق ملی طی 9 ماه گذشته، بیش از تمامی دولت‌های پیشین با نمایندگان محترم مجلس نشست، گفت‌وگو و تعامل داشته و این روند همدلانه، با جدیت استمرار خواهد یافت؛ در مسیر خدمت، هیچ تفاوتی میان دولتمردان و نمایندگان مجلس قائل نیستیم.
رئیس جمهور با تأکید بر رویکرد مردم‌محور دولت افزود: دولت در هر اقدام و تصمیمی در سطح کلان، خود را متعهد به مشارکت و اقناع مردم می‌داند و هیچ تصمیمی بدون در نظر گرفتن افکار عمومی و جلب همراهی جامعه اتخاذ نخواهد شد.
بازار
پزشکیان با اشاره به نگاه کرامت‌محور دولت در قبال مردم تصریح کرد: هیچ‌گونه رفتار و اقدام سلبی در مواجهه با مردم در دستور کار دولت نیست و تمام تلاش ما آن است که مردم احساس کنند این دولت برای خدمت به آنها آمده، نه برای منافع شخصی یا جناحی.
رئیس جمهور آموزه‌های دینی مبنی بر برابری انسان‌ها فارغ از نژاد، مذهب و قومیت را برای دولت الهام‌بخش و از شاخصه‌های مهم حکمرانی دانست و اظهار داشت: تمام اقشار ملت ایران، فارغ از قومیت، نژاد، مذهب و باور، از حقوق برابر برخوردارند و دولت خدمت‌رسانی بی‌تبعیض به همه شهروندان را وظیفه قطعی خود می‌داند.
پزشکیان همچنین در خصوص مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا نیز تأکید کرد: این مذاکرات در هماهنگی کامل با مقام معظم رهبری صورت خواهد گرفت و منویات ایشان چراغ راه ما در این مسیر خواهد بود، زندگی و معیشت ملت را به مذاکرات گره نزده‌ایم و نخواهیم زد. در مذاکرات ما به هیچ‌وجه از اصول خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم و در عین حال تنش‌ هم نمی‌خواهیم.
رئیس جمهور به بحران ناترازی‌ها به‌ویژه در حوزه انرژی نیز اشاره کرد و گفت: رفع این ناترازی‌ها مستلزم زمان، خرد جمعی و کار کارشناسی است. تاکنون جلسات متعددی با صاحب‌نظران موافق و منتقد برگزار شده و دیدگاه‌های آنان در سیاست‌گذاری‌های دولت در این زمینه لحاظ شده است.
پزشکیان درباره رویکرد دولت در حوزه آموزش و پرورش، بر ضرورت تحقق عدالت آموزشی تأکید کرد و گفت: مصمم به ساخت مدارس در مناطق فاقد مدرسه، تجهیز مراکز آموزشی و اصلاح شیوه‌های تدریس هستیم. در این مسیر، مشارکت مردمی جلب شده و انتظار می‌رود نمایندگان مجلس نیز در این امر خطیر یاریگر دولت باشند.
رئیس جمهور تصریح کرد: دانش‌آموزان امروز سرمایه و آینده‌ساز فردای کشورند و اگر امروز از آموزش صحیح و تربیت اصولی فرزندان‌مان غفلت شود، فردا برای جبران این عقب‌ماندگی بسیار دیر خواهد بود.
پزشکیان با تأکید بر اینکه مسئولیت ریاست جمهوری را امانتی الهی برای خدمت به مردم می‌داند، اظهار داشت: برای خدمت به مردم و کشور، سختی‌ها و محدودیت‌های فراوان این مسئولیت را پذیرفته‌ام و مسئولیت و قدرت، جز به عنوان فرصتی برای گره‌گشایی از مشکلات مردم، برای من هیچ جذابیتی ندارد.
رئیس جمهور همچنین با اشاره به دشواری‌های پیش‌روی اصلاح امور کشور تصریح کرد: طبعا در شرایط فعلی، اصلاح مشکلات به‌سادگی ممکن نیست، اما با همدلی، خرد جمعی و همراهی مردم و نمایندگان، این مسیر دشوار نیز طی شدنی خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/732024/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حضور بقائی در نمایشگاه کتاب تهران

میزان فروش نمایشگاه کتاب به 285 میلیارد تومان رسید

450 مگاوات برق نیروگاه خورشیدی در قم در دست احداث است

عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان قم در حوزه اقامه نماز ارزیابی شد

راننده و زن بدلکار روی سقف پراید دستگیر شدند

ابطال بیش از 7500 معاینه فنی در اردیبهشت امسال

هشدار سطح نارنجی هواشناسی/آماده‌باش هلال‌احمر در شمال غربی و غرب کشور

برخورد دو پژو 405 سه قربانی گرفت

پسر عموی مست، عشق دختر عمویش را کشت

کارشناس اورژانس ناجی دختر 6 ساله شد

واکنش‌ها به تغییر ساعت کار مدارس

حضور خانوادگی مردم در نمایشگاه کتاب تهران

نشست هم‌اندیشی کارشناسان حوزه آموزش شاهد و ایثارگر گلستان با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان

دیدار چهره به چهره مدیر کل بنیاد مازندران با جامعه ایثارگری قائمشهر

برگزاری نخستین همایش بین‌المللی مصدومین شیمیایی با تأکید بر دیپلماسی ایثار و حمایت وزارت امور خارجه

اینفانتینو: جام جهانی عربستان تاریخی خواهد شد

لیگ یک از همیشه داغ‌تر می‌شود

انتخاب اعضای هیئت امنای کمیته پیشکسوتان استقلال

گلزنی مهدی قایدی برای الاتحاد کلبا

به یاد روزهای اوج در میلان؛ کاکا دستیار آنچلوتی می‌شود

شکار پپ از بارسا؛ او بازیکن رویایی من است!‏

دبل مهدی قائدی و شهریار مغانلو در گل و پاس گل

افسانه تاتنهام بدون جام تمام می‌شود!

احتمال تغییر مکان مهم‌ترین بازی هفته پایانی

خلاصه بازی زنان چین تایپه 1 - ایران 3

دبیر کل اکو : کیش، بدون شک مقصدی بی‌نظیر برای گردشگران از سراسر جهان است

جلوگیری از پوکی استخوان با مصرف این میوه

بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود

ترامپ در ریاض؛ از قرارداد سنگین تسلیحاتی تا ادامه گنده‌گویی‌ها درباره ایران و خلیج فارس

قالیباف: اجلاس بین‌المجالس اسلامی فرصت مناسبی برای رسیدگی به موضوع غزه است

سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد

قالیباف عازم جاکارتا شد

دهنوی: گزارش هیات‌عالی نظارت از میزان تحقق سیاست‌های کلی جمعیت به رهبر انقلاب تقدیم می‌شود

عیادت مدیر حوزه‌های علمیه از آیت الله نوری همدانی

اهدای تفسیر شریف تسنیم به آستان مقدس علوی توسط آیت‌الله جوادی آملی

عکس/ علت شهادت تکاور پلیس قم چه بود؟

3 بوستان شهری قم برای کودکان دارای اختلال اوتیسم آماده سازی می شود

دستگیری 18 قاچاقچی سازمان یافته احشام؛ 589 راس گوسفند غیرمجاز کشف شد

زندانی در زمان تغییر شیفت پرستاران از بیمارستان گریخت

بانویی که از روز اول حادثه بندرعباس، میدان را خالی نکرد

نزاع دسته جمعی طایفه‌ای منجر به قتل شد

ثبت دمای بی‌سابقه در تهران؛ رکورد 50 ساله شکسته شد

دوربین 360 درجه لامپی؛ انتخابی هوشمندانه و بی‌دردسر برای تامین امنیت!

کلاهبرداری 4 میلیاردی از 6 نفر با رسید جعلی طلا

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «خوراکیان»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیدان معزز «فرهادی تروجنی»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «خرمی»

مهره خوشبختی برای قهرمان لیگ یک

اسلامشهر به عشق لیگ برتر تا یکشنبه نمی‌خوابد!

اردوی 11 روزه حریف استقلال در تهران!