قالیباف: اجلاس بینالمجالس اسلامی فرصت مناسبی برای رسیدگی به موضوع غزه است
گفتگو
بزرگنمايي:
عصر قم - ایسنا / رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اجلاس بینالمجالس اسلامی در اندونزی فرصت مناسبی برای گفتوگوهای دوجانبه بین کشورهای اسلامی برای همکاری بیشتر و مقابله با چالشها بهویژه رسیدگی به موضوع فلسطین و غزه است.
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس پیش از عزیمت به اندونزی برای شرکت در اتحادیه مجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی (PUIC) گفت: ما برای شرکت اجلاس بین المجالس اسلامی عازم جاکارتا هستیم.
وی افزود: بیش از 38 هیات از کشورهای اسلامی در این اجلاس شرکت میکنند لذا فرصت مناسبی برای گفتوگوهای دوجانبه بین کشورهای اسلامی برای همکاری بیشتر و مقابله با چالشها به ویژه رسیدگی به موضوع فلسطین و غزه است.
رئیس مجلس بیان کرد: فلسطین و غزه نه تنها موضوع جهان اسلام بلکه دغدغه همه انسانهای منصف و آزاده جهان است لذا باید از این فرصت استفاده کرد.
وی دیدارهای دوجانبه از جمله برنامه هایش در سفر به اندونزی عنوان و اظهار کرد: اندونزی پرجمعیتترین کشور اسلامی با قریب به 300 میلیون نفر جمعیت به عنوان بزرگترین کشور اسلامی به شمار میآید لذا توسعه روابط دو کشور در عرصه های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی مدنظر است.
قالیباف اضافه کرد: با وجود روابط عمیق و گسترده دو کشور در حوزه مسائل سیاسی و فرهنگی با این حال متاسفانه در حوزه مسائل اقتصادی ارتباط نزدیک، عمیق و پرحجمی نداریم.
وی یادآوری شد: در جریان آخرین سفری شهید رئیسی به اندونزی، بیش از 11 سند توافقنامه با این کشور امضا شد که پیگیری برای اجرایی شدن آن می تواند عمق روابط اقتصادی را توسعه دهد.
بازار ![]()
قالیباف گفت: رهبر معظم انقلاب برای استفاده از ارتباطات دیپلماسی میان کشورها و استفاده از ظرفیت های موجود برای پیشرفت های ملی و اسلامی تاکید کرد که یکی از آنها را می توان اتحادیه بین المجالس اسلامی دانست.
-
سه شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۸:۱۵
-
۱ بازديد
-

-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/732134/