رئیس مجلس: هر کجا که کار را دست سیستم دولتی بسپاریم محکوم به شکست و ناکارآمدی است
گفتگو
بزرگنمايي:
عصر قم - ایسنا / رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از چالش های جدی این است که نقش مردم را از مشارکت معنادار در تمام پدیدهها که نیاز داریم، به حداقل رسانده یا حذف کردیم حال اینکه تنها راه موفقیت در هر پدیدهای مشارکت مردم است.
محمدباقر قالیباف در اولین جشنواره توانمندسازی و کارآفرینی علوی با شعار «صدهزار لبخند، صدهزار امید» گفت: کار جوهره انسان هاست و حیات و هویت و زندگی انسان در گرو کار است ، آن هم تلاش و کار برای بخشی از جامعه که مستحق خدمت هستند و محروم و به روایتی مستضعف هستند و چه بسا بانی این استضعاف ما مسئولان هستیم.
وی افزود: به کسی مستضعف می گوییم که توان بالقوهای داشته ولی فرصت بالفعل کردن ندارد، در این بین کسانی با بی تدبیری و بدتصمیمی مانع کار شدهاند. آن هم در شرایطی که با دشمنی مواجه ایم که از هر وحوشی، وحشی تر است.
بازار 
قالیباف گفت: تسهیل گری شما یعنی ایجاد فرصت برای یک فرد که تحت عنوان توانمندسازی و اشتغال زایی یاد می شود. این افتخار بزرگی است و یکایک شما را مجاهد و بهترین بندگان خدا میدانم که منزلت و عزت افراد را حفظ می کنید.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از چالش های جدی این است که نقش مردم را از مشارکت معنادار در تمام پدیدهها که نیاز داریم، به حداقل رسانده یا حذف کردیم حال اینکه تنها راه موفقیت در هر پدیدهای مشارکت مردم است.
وی ادامه داد: هر وقت کار را به سیستم دولتی سپردیم محکوم به شکستیم و آن سیستم دیر یا زود نابود می شود ما نیازمند نهضت مردمی سازی در کشور هستیم.
قالیباف در ادامه بیان کرد: اگر ایران قوی می خواهیم ریشه آن در خانواده ایران قوی است، اگر خانواده ایران قوی نداشته باشیم ایران قوی نخواهیم داشت.
وی افزود: اکنون هم مشکل ما پول نیست، مشکل ما اراده ها و تفکر و کار جمعی کردن است که یاد گرفتیم در خیلی جاها دو قطبی های متضاد درست کنیم.
توضیح ویدیو
قالیباف گفت: در یک سطحی نیازمندیم که رویکردها را اصلاح کنیم؛ ما در مجلس در حوزه قانون گذاری تلاش کردیم که به این سمت حرکت کنیم. 12 هزار و 500 عنوان قانون را در یک سال پیش رو به حدود 3 هزار قانون می رسانیم؛ بخشی از بروکراسی بی ربطی که مزاحم هر تحرکی است، در اینجا و تورم قانون گذاری است.بخش دیگر آن است که در قوانین مردم را دخیل کنیم.
رئیس مجلس با اشاره به نامگذاری سالهای قبل و تاکید بر توجه به تولید، گفت: در اردیبهشت سال 1403 قانون نظام تامین مالی برای تولید و پروژه ها را در مجلس تصویب کردیم و ابلاغ شد، اما هنوز آیین نامه های اجرایی آن تدوین نشده است. در این قانون متمرکز شدیم که مردم و دارایی های آن ها و انفال چگونه در تولید آورده شود.
وی افزود: به همان میزان به تسهیلات بانکی نگاه می کنیم چرا به صندوق امکانات بانک ها نگاه نکنیم که در آنجا حجمی از دارایی های مردم حبس شده است. می توان با دادن انگیزه به مردم، این داراییها را آزاد کرد تا وارد عرصه اقتصاد و تولید کنند.
-
دوشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۹:۰۴
-
۴ بازديد
-

-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/731447/