عصر قم

آخرين مطالب

دکلان رایس: ما تشنه جام هستیم ورزشی

دکلان رایس: ما تشنه جام هستیم
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایسنا / هافبک آرسنال گفت تیمش در دیدار برابر پاری‌سن‌ژرمن بدشانس بود. او به هواداران قول داد که فصل بعد متفاوت‌تر ظاهر شوند.
آرسنال در هر دو بازی رفت و برگشت برابر پاری سن ژرمن در لیگ قهرمانان اروپا شکست خورد تا از صعود به فینال بازماند.
به نقل از اسپورت، دکلان رایس بعد از بازی گفت:شروع بسیار خوبی داشتیم و کنترل بازی را به دست گرفتیم. اگر در 15-20 دقیقه اول یک فرصت را گل می‌کردیم، شانس ما بیشتر می‌شد. ما دو اشتباه کردیم و آنها دو گل زدند. تلاش زیادی ا ز خود نشان دادیم اما این برای پیروزی کافی نبود. می‌توانستیم در دو بازی رفت و برگشت گل‌های بیشتری بزنیم اما دوناروما شگفت‌انگیز بود و اجازه پیروزی را به ما نداد.
هافبک توپچی ها ادامه داد: گاهی اوقات، باید برخی بازی‌ها را باخت تا برنده شد و بر ناکامی‌ها غلبه کرد. تیم نیاز به کسب تجربه بیشتر دارد. ما در حال حاضر این مرحله را در لیگ و لیگ قهرمانان اروپا تجربه می‌کنیم. دو فصل متوالی اینجا بازی کرده‌ایم . ما به عنوان تیم بالغ می‌شویم و تجربه بیشتری کسب می کنیم. باید با قدرت ادامه داد و به خود ایمان داشته باشیم. بسیار ناامید و ناراحت هستیم اما این قطعاً ما را از ادامه مسیر بازنمی دارد. با بازگشت بازیکنان مصدوم قوی‌تر خواهیم بود.
او در مورد مصدومیت‌ها گفت: این واقعا سخت است. ما کل فصل را بدون پنج یا شش بازیکن اصلی مان گذراندیم، بنابراین آنچه به دست آورده‌ایم شگفت‌انگیز است. ما بهترین تلاشمان را کردیم. کل تیم، همه با ما همراه بودند و همه به توانایی‌هایمان ایمان داشتند. واضح بود که ما به توانایی‌هایمان ایمان داشتیم. در شب دیگری، ممکن است دو یا سه گل بزنیم اما آن بیست دقیقه اول که آنها گل می‌زنند و ما فرصت‌هایمان را استفاده نمی‌کنیم، ضربه سختی به تیم زد. ما برخواهیم گشت. سه بازی باقی مانده است. فصل طولانی بود اما به کار سخت ادامه خواهیم داد زیرا می‌خواهیم برنده شویم و بهترین تلاشمان را بکنیم.
رایس در پایان گفت: همه ما مشتاقانه می‌خواهیم قهرمان شویم. بازیکنان آرسنال تشنه جام هستند و به همین دلیل فوتبال بازی می‌کنیم، می‌خواهیم قهرمانی را تجربه کنیم. می‌خواهیم در قله باشیم و همه چیز را ببریم. به دلایلی، این فعلا برای ما مقدور نمی باشد با این حال بسیار نزدیک به فینال بودیم اما این کافی نیست. بسیاری از ستاره‌ها شکست را تجربه کرده‌اند تا به قله برسند. دیدن بازیکنان و مربی برایم دردناک است. ما می‌خواستیم در مونیخ باشیم اما اینگونه نشد. قطعا قوی تر برخواهیم گشت.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/729971/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیت‌الله رمضانی: در برابر تحریف دین مواضع جدی داشته باشیم

آیت‌الله خاتمی خطیب این هفته نماز جمعه تهران است

اولین کتابی که در غرفه آثار رهبر انقلاب به فروش رفت چه کتابی بود؟

آیت الله اعرافی:حوزه علمیه قم بستری برای ظهور انقلاب اسلامی فراهم آورد

حوزه علمیه قم می تواند بسترساز یک جهش تمدنی عظیم باشد

جانشین فراجا: باید هزینه جرم بالا برود

اصلاحیه ساعت کاری ادارات ابلاغ شد؛ آغاز طرح دورکاری از 20 اردیبهشت

آغاز رسمی جام بین‌المللی کشتی در شهر گنبدهای فیروزه‌ای

حمله با خودرو به جشن هواداران پی‌اس‌جی!

میکل آرتتا تقریباً من را کشت!

حاشیه‌های جام‌تختی از حضور نماینده جهانی تا استقبال تماشاگران

آرتتا: لیگ قهرمانان امسال از آرسنال بهتر نداشت!

چینی: آمدن ماتزاری به استقلال اتفاق خوبی است البته به یک شرط

رقابت 700 بانوی تکواندو کار کشور در گنبدکاووس آغاز شد

تمام گل‌های مسی در دیدارهای الکلاسیکو

سیوهای برتر نیمه نهایی لیگ کنفرانس اروپا

تداوم ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان / افزایش باد و گرد و غبار در جزایر و سواحل استان

سیگار چه نقشی در سرطان غدد لنفاوی دارد؟

انتقاد قالیباف درخصوص وضعیت سهام عدالت؛ آیا 5 هزار مدیر لایق پیدا نمی‌شود که شرکت‌ها را مدیریت کنند؟

گفتگوی ترامپ و کارنی در ضیافت ناهار درباره ایران

نتانیاهو: ایران چالش بزرگی است و ما این را فراموش نخواهیم کرد

عراقچی با همتای هندی خود دیدار کرد

جلالی: روسیه 8.8 میلیارد دلار در ایران سرمایه گذاری می‌کند

قالیباف از تنها جزیره ایرانی دریای خزر بازدید کرد

صباحی‌فرد: برای ایران قوی باید در همه زمینه‌ها قوی باشیم

صالحی: کشورهای همسایه تمایلی ندارند با تحریف نام خلیج فارس هم‌ذات‌پنداری کنند

دیدار با سیدعلی صالحی در نمایشگاه کتاب

خلیج فارس در نمایشگاه کتاب؛ چه کتاب‌هایی درباره خلیج فارس پیدا می‌شود؟

پیام رهبر انقلاب به همایش باز تأسیس حوزه قم منشور دوم روحانیت است

بررسی نقش حوزه علمیه قم در تفسیر و علوم قرآنی در صدمین سال بازتأسیس آن

مردم حوزه علمیه قم را از خود می دانند

سقوط یک بالگرد در «اوتاراکند» هند؛ 6 تن کشته شدند

کارلوس ساینس در اندیشه ریاست FIA

غیبت دوباره اسماعیل کارتال در نشست خبری

فصل استثنایی رقیب ستاره ایرانی خراب شد

شب بی‌نظیر جواهر ایتالیایی: کابوس لوبه شد

تمرین تیم ملی منتظر تنها لژیونر ایران در سری‌آ

بکام: نگذاشتم من را به بارسلونا بفروشند!

یک 4٠ ساله آماده‌ترین والیبالیست دنیاست!

تغییر نام تور جهانی تنیس 15 هزار دلاری به «خلیج فارس»

استرس در اردوی پرسپولیس

آغاز رسمی جام بین‌المللی کُشتی در شهر گنبدهای فیروزه‌ای

آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟

رئیس‌جمهور از نمایشگاه نفت بازدید کرد

احمدیان: رسالت سپاه این است که در کنار مردم، ایران اسلامی را قدرتمند و باشکوه کند

بخشی از کتاب/ پایان‌های ضروری

مرز خراسان رضوی و سمنان لرزید

نشست مشترک سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران با قائم مقام کنسرسیوم مرکز فناوری سلامت

ایست قلبی هوادار اینتر در شب تاریخی سن‌سیرو

اعتراض بارسایی‌ها: کارگردان بازی هم علیه ما بود!