آیین تقدیر از معلمان ماندگار طرح های جهادی استان قم برگزار شد
فرهنگی
بزرگنمايي:
عصر قم - همزمان با هفته بزرگداشت مقام معلم، آیین تقدیر از معلمان ماندگار طرح های جهادی بسیج فرهنگیان و معلمان الگو و الگوساز استان قم شامگاه شنبه 13 اردیبهشت در تالار آموزش خانه معلم قم برگزار شد.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش قم، در ابتدای این مراسم، حسن بیاتی مسئول سازمان بسیج فرهنگیان استان قم در سخنانی با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری اظهار کرد: این عالم شهید همه عمرش را صرف تربیت انسان هایی در تراز نظام اسلامی گذاشت و هیچگاه در برابر وسوسه های دشمنان کوتاه نیامد . وی افزود: اگر قرار باشد رشدی در ساحت های 6 گانه اتفاق بیفتد، باید ریشه آن را در آموزش و پرورش جستجو کرد .
بیاتی با اشاره به اینکه نظام تعلیم و تربیت، تنها و مظلوم است، تصریح کرد: بسیج برای اجرای سند تحول کاملا در خدمت دستگاه عظیم آموزش و پرورش است .
وی تاکید کرد: نقش محوری معلم در کلاس، مدرسه، محله و جامعه بر کسی پوشیده نیست و همه ما وظیفه داریم نسبت به ارتقاء مقام و کرامت معلم تلاش کنیم .
در ادامه، سید مصطفی حسینی فاضل سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان قم با اشاره به دو واژه بسیج و معلم، گفت: هر دوی این واژگان قابل احترام هستند و چه افتخاری بالاتر از این که حضرت امام(ره) هم به بسیجی بودن خود افتخار کردند و اینکه نام معلم بسیجی با هم دیده می شود، بسیار ارزشمند است .
وی تصریح کرد: یکی از ویژگی های معلمان موفق این است که درک درستی از شرایط زمان و مکان دارند و همه معلمان بویژه معلمان بسیجی از شاخصه را دارند که در زمان و شرایط مناسب، با اتخاذ تصمیم درست، کار درست را درست انجام می دهند .
حسینی فاضل گفت: در دوران کرونا که بخشی های از جامعه تعطیل بود، این معلمان بودند که با امکانات شخصی خود روند آموزش را پیش بردند و اجازه ندادند وقفه تحصیلی ایجاد شود .
وی با تاکید بر اهمیت کیفیت بخشی به برنامه های آموزش و پرورش، گفت: افتخارم این است که این مسیر بزرگ، در خدمت تمامی معلمان بخصوص معلمان بسیجی هستم .
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان قم با اشاره به ویژگی مهم دولت چهاردهم در اولویت بخشی به آموزش و پرورش عنوان کرد: مقام محترم ریاست جمهوری دو طرح گسترش فضاهای آموزشی و نهضت مدرسه سازی و کیفیت بخشی به روش های آموزشی را با جدیت دنبال می کند .
وی گفت: جایگزین کردن روش های فعال به جای روش های سنتی، راه اندازی تشکیلات اجتماعات یادگیری و شبکه سازی معلمان در فضای مجازی به منظور تبادل تجربیات با تشکیل گروه های درسی 16 تا 20 نفره، جشنواره تصحیح روش های تدریس و .. از جمله اقدامات اخیر در حوزه ارتقاء کیفیت در آموزش و پرورش است .
حسینی فاضل ادامه داد: آموزش و پرورش به تنهایی نمی تواند امر تعلیم و تربیت را محقق کند و طبق قانون 18 دستگاه دیگر باید به کمک این مجموعه بشتابند .
وی با اشاره به آغاز اجرای طرج مدارس تراز سند تحول در دولت سیزدهم، گفت: این طرح با تعریف 147 پروژه در دولت چهاردهم پیگیری می شود و مسلما اجرای آن بدون تکثیر روحیه جهادی در معلمان و بهره مندی از حضور معلمان بسیجی، محقق نخواهد شد .
سرهنگ حامد فلاح معاون اجرایی سپاه امام علی بن ابی طالب(ع) نیز طی سخنانی عنوان کرد: بدون شک معلمان نقش مهمی درتربیت انسان های متفکر و آینده ساز دارند و با عشق و فداکاری خود زمینه ساز رشد و شکوفایی جامعه هستند .
وی با اشاره به اینکه در تمام زمینه ها نیاز به اتاق فکر و هیات اندیشه ورز احساس می شود، گفت: پایه گذار تمام مباحث مبتلابه جامعه، بها دادن به مقوله آموزش و پرورش است زیرا تمام تحولات از مدرسه آغاز می شود و هرگونه کوتاهی در این زمینه موجب بروز خساراتی در جامعه خواهد شد .
در این مراسم سه تن از معلمان جهادی به نام های محمدصالح فلاح زاده، فاطمه سادات موسوی و بحرینی اقدامات جهادی خود در مدارس را بازگو کردند؛ در ادامه، از خانواده های شهید والامقام مدافع حرم سید سجاد روشنایی و معلم شهید دوران دفاع مقدس حبیب الله کیکاووسی با اهداء هدایایی تقدیر شد .
-
يکشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۷:۱۴
-
۵ بازديد
-

-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/728185/